Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Geçen gün tuseadam nickli eren arkadaşımdan dynacomp pedalı aldım.Bu sabah kargoyla elime geçti.Pedal dediği gibi tertemizdi.Alış-veriş için teşekkür ediyorum.Kendisine güvenebilirsiniz.
 
punked ile geçen hafta sonu alışveriş yaptık. Aynı şehirde olduğumuzdan biraz ayak üstü de olsa sohbet imkanı oldu. Tüm gecikmelere rağmen güzel bir alışveriş oldu :)

İzmir'den bir arkadaşla daha yapmıştım alışveriş ancak şu an hatırlamıyorum nickini. Haliyle bir anlamı da kalmıyor o durumun :)
 
madmaster nickli arkadaşla kusursuz bi alışveriş yaptık. gitar bahsettiği gibi tertemiz sıfırdan farksız. ekipmanlarına çok özen gösteriyor. kendisine güvenebilirsiniz.
 
comoestaisin bas gitarını aldım. her ne kadar konsinye aracılığıyla olduğu için sorun yaşanmamış olsa da gitar temizliği ve özellikleri açısından açıkladığıyla bire bir niteliklerdeydi. teşekkür ederim
 
Emagristirego adlı arkadaştan cort x-6 aldım.. gitar tertemizdi.. muhabbetimizi ettik gitarımızı denedik pazarlığımızı yaptık. hiçbir sorun çıkmadı. kendisine kendiniz kadar güvenebilirsiniz:)
 
jacobnickli arkadaşa Morley Bad Horsie 2 sattım.

halilpazarlama ya ADD+ 10 uçlu adaptör sattım

cancaliskan a ADD+ pedal board sattım.

kanyon a Marshall Vs100 sattım.

fade2bl4ck ile Modem-Klavye maus seti takası yaptık.

Hiç bir alışverişte sorun yaşamadım.Güvenebilirsiniz.

Teşekkürler...
 
Darrell nickli Kerem adlı arkadaştan elden gitar aldık, yardımcı oldu, kendisine güvenebilirsiniz.

nurialcho nickli arkadaşla da gitarı için anlaşmamıza rağmen son anda anlaşmayı bozdu ve defalarca mesaj atmamıza ve mesajlarımızı okumasına rağmen bizi bilgilendirmedi.En azından bizi merakta bırakmamak için satmıyorum size gibi birşey de söyleyebilirdi.Kendisi gitarını aylardır damping indirimlerle satmaya çalışıyor,görüyorsunuz.Söyleyecek birşey bulamıyorum, bir insan bir mala satılık diyorsa satıcı olarak da üzerine düşen bazı görevleri yerine getirmeli bence.
 
kanyon 'dan boss FS-6 dual footswitch aldım. Resminden bile daha temiz bir alet adeta yumurta koysan kırılmayacak biçimde paketlenmiş olarak elime ulaştı. Titizlikte 10/10 veriyorum kendisine her ne kadar forumda oy sistemi olmasa da :D
 
"0hm" kod adlı arkadaştan rg370b aldım o da yeni bir üye olmasına karşın forum ruhuna çok hakim bir insan. Kendisi belkide bu yazıyı hiç görmeyecek ama yazma gereği duydum. İkimize de hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
 
Geri
Üst