Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Lucky_kid nickli kardeşimizle her konuda anlaştım, amfiyi kargoya vermek üzere paketledim ancak para havalesi gerçekleşmemişti, güvenerek hareket ettiğim için maddi açıdan da çok zor durumda kaldım. Ayırmaya falan kalkmayın.
 
"ravent" nickli üyeden 2 adet pedal aldım pedallar gayet iyi çalışıyor kargo 1 günde getirdi..kendisiyle gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz..wah'da ufak bir problem olmuş kargoda onu öğrenince baya bir üzüldü istersem geri yollayabileceğimi söyledi..ama ufak bir problemdi ben hallettim..kendisini tanımam etmem normalde,o da haliyle beni..ama beni tanımadığı halde gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederim..başkası olsa "ben ne yapıyım kardeşim, kargoya sağlam vermiştim" deyip sallayabilirdi..güzel bir alış-veriş oldu..
 
Blackdra nikli volkan arkadaşımızla sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik, ilgisine ve alakasına çok teşekkür ederim. Anlaştığımız gibi gerçekleştirdik alışverişi en ufak bir aksama olmadı. Teşekkürler volkan tekrardan ;)
 
Son günler bazı arkadaşlarla alış-verişlerimiz oldu,

mfikret,slipknot777,raistlin17,Anatole,CihanExplorer gibi...

Hepsiylede sorunsuz gayet hızlı alış-veriş yaptık.Kendilerine güven ve iyi niyetlerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek isterim.
 
Ayrıca demeden edemeyeceğim bir hususta,bu siteden 2-3 yıl önce tanışıp alış-veriş yaptığım fakat ünasebetimizin alış-verişle sınırla kalmadığı çok sağlam bir arkadaş-dost edindiğim sevgili kardeşim vilekrueger yani Burak'a da birkez daha teşkkür etmek isterim.Yeni aldığım gitarımı İstanbul'dan bizzat elden alarak bana bir kes daha karşılıksız olarak yardımcı olmuştur.

vilekrueger ile bir problemi olanın boynunu kırarım :D
 
01 demiş ki:
Son günler bazı arkadaşlarla alış-verişlerimiz oldu,

mfikret,slipknot777,raistlin17,Anatole,CihanExplorer gibi...

Hepsiylede sorunsuz gayet hızlı alış-veriş yaptık.Kendilerine güven ve iyi niyetlerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek isterim.

aynı şeyler senin içinde geçerli bende teşekkür ediyorum çetin abi.Alışverişimizde aracı olduğu içinde slipknot777 e teşekkürler ;)
 
Son 1-2 hafta içinde biraz alışveriş karmaşası oldu. Şöyle ki;

Wilhem
primitive
judex
BB-KJM

ile sorunsuz alışverişler gerçekleştirdik. Arkadaşlar güvenilir insanlardır, tekrar teşekkür ederim kendilerine...
 
xheartean nickli gökhan arkadaşımızdan bir adet ibanez wd-7 aldım..dükkandan mı aldım 2. el mi aldım anlamadım dediği gibi sıfır bir pedal..kendisi son derece güvenilir biridir,gözünüz arkada kalmasın
 
"shakti" nickli hakan abimizden 3pdt switch, mini witch vs. aldım son derece hızlı bir kargoyla yolladı sağolsun içine birde hediye koymuş, kendisi gayet kibar, ilgili bir abimiz. Zaten biliniyor ama yazayım dedim tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
 
Gonagor nikli arkadaş, ilanda açık seçik belirtmeme rağmen alakasız bir takas teklifiyle alıcı olarak benimle iletişime geçip, bir dakikadan az bir sürede "üslup ve tarzdan anlamadığım" gibi garip bir söylemle kendi eklediği beni engellemiştir. Ne yapmaya çalıştığı anlaşılamamıştır.
 
Geri
Üst