Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

uYuS demiş ki:
"bela3244" takma isimli arkadaşımızdan Boss MT-2 satın aldım. Sadece bir iki dakikalık msn konuşması ile sorunsuz bir alışveriş gerçekleşti. Pedal tahmin ettiğimden daha temiz ve neredeyse hiç kullanılmamış. Umarım durumu düzelir ve birdaha birşeyini satmak zorunda kalmaz. Kendisine teşekkür eder herkese iyi günler dilerim.

uyus arkasımızla gusel bi alısverişimiz oldu. guvendigi için tessekkur ederim.
 
Dimedroid nickli arkadaşla çok hızlı ve sorunsuz bir alışveriş yaptık.Kendisinden Vamp-2 aldım, alet belirttiği kondisyonda ve çok güzel bir şekilde paketlenmiş bir halde geldi.Fiyatta da çok yardımcı oldu kendisi sağolsun.
 
lucıferıon (mert) ibanez-jackson takas yaptık hiç problem olmadı hızlı we güzl bi takas oldu kendisine çok teşekkür ediıorum kesinlikle güven problemi yaşamadan alışverş yapabilrsiniz
 
geçen süre içinde yazmayı unuttuğum Snackerjack nickli arkadaşımla takasımız oldu sorunsuzdu ve gayet hızlıydı onun dışında atilla abiyle oldu birkez daha ve zafer abiyle de tanışıp alışveriş yaptık (ati_tan ve zafer01)
 
s-co nickli sercan kardeşimden play station aldım.tamamen konuştuğumuz gibi sorunsuz bi alışverişti ve alet elime sağsağlim ulaştı.teşekkür ederim bro.sonuna kadar güvenebilirsiniz kefilim...
 
guitar_lesson nickli Faruk'tan Dod YJM 308 overdrive pedal aldim. Pedal kendisinin dedigi gibi sifir gibi bir pedaldi. Alet sorunsuz calisiyor, hicbir eksisi yok. Sozune guvenilecek bi arkadas.
 
The_Scorpions demiş ki:
s-co nickli sercan kardeşimden play station aldım.tamamen konuştuğumuz gibi sorunsuz bi alışverişti ve alet elime sağsağlim ulaştı.teşekkür ederim bro.sonuna kadar güvenebilirsiniz kefilim...

alışverişin dışında muhabbetli bi insan ayşat. kendisine %100 güvenirim. yardımcı olabildiysemde ne mutlu
 
s-codan ben de ps aldım. Kendisine çok teşekkürler. O sorunsuz bir şekilde psyi yolladı. Benim parayı yatırmamda ufak bazı sorunlar yaşandı. Hoşgörüsü için kendisine teşekkür ederim. Ps yi ben parayı yatırmadan önce göndererek bana güvendiği için de ayrıca teşekkür ederim.
 
Dolphin nickli Özgün arkadaşımızdan efektör aldım, kusursuz bir alışverişti, kendisi de çok iyi niyetli bir arkadaşımız, aleti de kargoya çok sağlam vermiş sağolsun :D ,teşekkür ediyorum kendisine..
 
carisma35 demiş ki:
Dolphin nickli Özgün arkadaşımızdan efektör aldım, kusursuz bir alışverişti, kendisi de çok iyi niyetli bir arkadaşımız, aleti de kargoya çok sağlam vermiş sağolsun :D ,teşekkür ediyorum kendisine..

Yasircim teşekkür ederim :) Carisma35 nickli Yasir arkadasımız ile yaptıgımız alış-verişden gayet memnun kaldım :) Kendisi de hem iyi niyetli hem de kafa dengi bir arkadaşımızdır :) tekrar teşekkür ederim Yasircim ;)
 
irfanturunc demiş ki:
balba nickli arkadaş son derece seviyesiz ve terbiyesiz bir insandır.sattığı ekran kartı için defalarca başlık açmış,moderatörlerin son derece ilgisiz tavırları yüzünden elini kolunu sallaya sallaya ilan açmaya devam etmiş ve herkese de hakaret etmiştir.herkesin hakkını yemiştir.


http://www.turkrock.com/post1475857.html

okudum mesajları saygısızlık diz boyu dil desen mahalle agzı, irfan duyarlılıgından oturu tesekkurler , boyle tipleri etiketlemek lazım ki ne alısveris yapabilsin ne kaale alınsın.
 
SiLeNoZ ve cemcengiz'le alışveriş yaptık. Zaten ikisi de önceden tanıdığım arkadaşlardı. Güven sorunu olmadan, herşey konuşulduğu gibi ve oldukça pratik şekilde alışverişi tamamladık. Teşekkür ediyorum...
 
fenderstrat28 demiş ki:
ze_us nikli can abiyle bir alısveriş daha gerceklestirdik..hic bi sorun cıkmadı cıkmasıda beklenemezdi zaten :) gercekten sitede tanıstıgım nadir İYİ insanlardan birisi :)

Teşekkür ederim Celilcim... Bende aynı şekilde seninle alışveriş olsun msn sohbetlerımız olsun her zaman zevk duydum... ki daha öncede pek çok kez söylediğim gibi hiç bir zaman alısverıslerımden ticaret anlamında bir beklentim olmadı aksine dostlar arkadaşlar kazanmayı tercıh ettım...

Ben cok tesekkur ederım...
 
Geri
Üst