Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ya o kadar alışverişim oluyo kimse beni yazmıyor.. :p

agmed ve mehmetcengiz(forumnickini bilmiyorum) alışverişlerimiz oldu..kendilerine teşekkürü borç bilirim.
 
cancaliskan la çok hızlı bir alışverişimiz oldu alışverişte bahsi geçen edevattaki sıkıntılardan bahsetti şu anda alet gayette çalışır durumda =) fazla bir sohbetimiz olmadı lakin biraz beklettim kendisini bu sıcakta güneşin altında kusura bakmamıştır işallah =)kendisiyle çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz dememe gerek yok artık neredeyse forumun yarısıyla alışverişi olmuş =)
 
gitartiz demiş ki:
cancaliskan la çok hızlı bir alışverişimiz oldu alışverişte bahsi geçen edevattaki sıkıntılardan bahsetti şu anda alet gayette çalışır durumda =) fazla bir sohbetimiz olmadı lakin biraz beklettim kendisini bu sıcakta güneşin altında kusura bakmamıştır işallah =)kendisiyle çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz dememe gerek yok artık neredeyse forumun yarısıyla alışverişi olmuş =)

çok teşekkürler. lafımı olur , kusura bakma muhtarlığa yetişme çabasındaydım fazla duramadım. bir gün uzunca sohbet etme dileğiyle.

gitartiz nickli kardeşe güvenebilirsiniz , hızlı ve güvenli alışverişin doğru adresi.
 
merhaba ben forumda yenıydım yanı hala oyle sayılırım ama ılk alısverısım HoochieCoociheMan adlı ugur abımle oldu fender blues junıor aldım takas karsılıklı super bır alısverıstı benı cok ıyı anlayıslı karsıaldı o kadar kısı talıpken amfıyı bana ayırdı ve cıdden yaptıgı ıyılık cok buyuk ve bunları yaparken bız aynı sehırın aynı mahalle cocuklarıyız kargolarken ogrendık ve bızım ıcın dahada artı guvenler dogdu ve bguun ugur abım cıdden guvenılır ınsan ve enıs arkadasım FuzzFace arkadasımdan dd6 aldım hatta atılla abının pedalları bunlar takasla almıslar ama enıs arkadasm ılgılendı baya acıkcası aldıktan sonra cok ılgısızlerdı dıyebılcektım ama megersem atılla abı yogunmus neyse pedalı ılk taktıgımda calıstıramadım ama enıs aradım sagolsun yardım ettı onun cıın bu arkadasta cok ıyı...

eee hep alıcak degılım bende su an bır pedal sattım efemuuu arkadasa cok guzel bı alısverıs oldu:)

sımdı ıse megawet avukat murat abıden phase alıcam kendısı yogun baya malum avukatlık pedalı kesın aldım zaaten o da cok ıyı abıdır.
 
emirgate nickli Mert arkadaşımızla güzel ve hızlı bir alışveriş yaptık. Güvenirlik için ben istemediğim halde bilgilerini vermesi ve alışverişteki yardımcı tutumu nedeniyle kendisine buradan teşekkür etmek isterim. Kendisine rahatlıkla güvenebilirsiniz.
 
Öncelikle 'gitaristt_17' nickli Oytun arkadaşımızla gitar alışverişi yaptık gayet güvenilir biri kendisi.Parayı yatırdı ve gitarı kargoladım.Kendisi ile bu sayede güzel bir dostluk kurduk.Bozulmamasını ümit ederim.Ayrıca 'Emre_Malikler' nickli arkadaşımız Emre'yle de bir Roland Cube amfi alışverişi yaptık.Gayet hızlı gelişti parayı yatırdığım gibi kargoya verdi Emre arkadaşımız.Ona da sonuz güvenebilirsiniz.Teşekkürlerimi arz ederim...
 
evilchild(serhan) arkadasımında dedığı gıbı alıs werıs wesılesıyle cıdden gusel bı dostluk kurduk..ayrıca yolladığı gıtarda aynen anlattığı gıbı.tek ufak bi cızık dısında herangı bı prblemı yok.tertemızzz gıtarr.saolsun gıtarın yanında extralarınıda yollamıs..alyandr askıdır ws ws..onlar ıcın ayrıca bı tşk..bu dedıklerımden snra sanırım guwenılır;sağlam ws gbı referanss cumleleri kurmama hiç gerek yok..tekrardan tşk ederim..
 
gitaristt_17 demiş ki:
evilchild(serhan) arkasında dedığı gıbı alıs werıs wesılesıyle cıdden gusel bı dostluk kurduk..ayrıca yolladığı gıtarda aynen anlattığı gıbı.tek ufak bi cızık dısında herangı bı prblemı yok.tertemızzz gıtarr.saolsun gıtarın yanında extralarınıda yollamıs..alyandr askıdır ws ws..onlar ıcın ayrıca bı tşk..bu dedıklerımden snra sanırım guwenılır;sağlam ws gbı referanss cumleleri kurmama hiç gerek yok..tekrardan tşk ederim..

Çok ayıp beni unutuyosun :D
 
abi bn sana ayrıca bi tşk msj ı attım die biliom :D yoksa senin ilanamı atmıstım :D walla kusura bakma..gıtar aslında serhanındır..ama ahmet arkadasımız satıo gıtarı.bundan dolayı serhan ıcın ne soledıysem ahmet ıcınde copy-past :D
 
Teşekkürler söylediklerin aynen senin için de CTRL+C ve CTRL+V :D Şaka bi yana gerçekten güvenilir bi arkadaştır Oytun. Gitarı tekrar güle güle kullan diyorum ben :D
 
persembe demiş ki:
cortred nickli umur arkadaşla pedalları takas ettik, düzgün biri olduğunu gördüm, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Ertuğrul abi teşekkür ederim Bu sayfaya daha önce bakmamıştım doğrusu, yani farkettim mesajını Teşekkür ederim Aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum Ayrıca her zaman destekçinizim (senin ve grubunun) :)
 
hammerandtheanvil nickli arkadastan JH-1 aldim. Kargo yoluyla bir alisveris yaptik. Pedali tertemiz kutusunda manuali ve 9V pil ile birlikte yollamis. Kendisine tesekkur ederim.
 
XENTRIX nickli Cenk ile takas yaptık. Kendisini biraz telaşlandırmış olsam da sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik takasımızı. Güvenebilirsiniz arkadaşlar..

PS: Cenk bana pedalı yolladığı akşam, küçük bir trafik kazası geçirdi. Kendisine burası vasıtasıyla tekrar geçmiş olsun diyorum. Umarım ayağın en kısa sürede iyileşir.
 
efemuuu dan gitar aldım cuma günü anlaşıp beni salı gününe kadar beklediği için teşekkür ediyorum alışverişimizde hiçbir sorun çıkmadı.
ve dediğim gibi de gitarı sap ve gövdesini ayırıp yolladı
 
Geri
Üst