Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

AllexStone (engin)'den gitarını satın aldım, kendisi gözünüz kapalı güvenebileceğiniz birisidir. Gitarı da temiz kullanmış sayesinde turkrocktaki en iyi alışverişimi yapmış oldum tekrar teşekkürler engin.
 
psionic_ demiş ki:
AllexStone (engin)'den gitarını satın aldım, kendisi gözünüz kapalı güvenebileceğiniz birisidir. Gitarı da temiz kullanmış sayesinde turkrocktaki en iyi alışverişimi yapmış oldum tekrar teşekkürler engin.

Ben teşekkür ederim sevgili Özkan. Asıl sen benim harika bir amfi sahibi olmam için hızır gibi yetiştin diyebilirim, elini acele tutup gitarımı anında almasaydın yıllar boyu unutamayacağım bir amfiyi kaçıracaktım. Özkan(psionic_) dört dörtlük bir insan. Kendisi ile alışveriş gerçekten büyük zevkti :)
 
Arkadaşlarım, kardeşlerim nasılsınız?
Askerlik hala bitmedi Şafak : 70 :)

70 gün sonra bol müzikli günlerle yine aranızda olacağım. yaklaşık 1 senedir aranızda yoktum. Herşey yolundadır umarım?

(moderatörlerim mesajım konu ile alakasız ama afedersiniz, özlemişim ya dayanamadım yazdım :) )
 
LesTafiPaul'dan Dvd ve Cd'ler aldim. Saolsun Ptt kendinden beklenen bi davranisla zaman asimina ugratsa da 2 haftayi gecirmedi :LOL:
Zırh gibi sarmis Tayfun, hepsi tertemiz. Tesekkur eder, hayirli olsun derim.
 
obican demiş ki:
kadirhan isimli kullanıcı da aynen "abi alcam cumartesi senin manyetikleri" vs diyordu, sonra "parada sorun var sen sat abi" oldu bir anda olay. aklınızda olsun kendisiyle iş yaparken.

obican demiş ki:
2FuN nickli kişi "ciddi alıcıyım" dedikten sonra "pazar günü gönderiyorum parayı" diyip atmlerin kapalı olduğunu bahane etmiş, pazartesi de "az sonra evden çıkıp gönderiyorum" dedikten saatler sonra msnden mesaj atarak parada sorun çıktığını, alamayacağını belirtmiştir. kendisi ile alışveriş ihtimaliniz varken bu durumu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

bu tür olayların alım satımın olmazsa olmazı.. çok takılmamanı tavsiye ederim adam sonuçta parasını denkleştirememiş veya herhangi bir şey olmuş almaktan vazgeçiyorum demiş seni daha fazla oyalamamış..
 
relash !

relash ! zorbey nickli arkadaşımdan mg15dfx amfi aldım amfiyi tanıtırken 1.5 aylık faturalı kutulu ve cok temiz demişti dediği gibi de çıktı almaya gittim amfi gerçekten 1.5 aylık faturası ve kalann 1 yıl 10 aylık garanti süresi devam edior amfi kutulu ve 0 dan farksız çıktı ve saolsun cok uygun bi fiyata verdi cok memnunum teşşekerler relash! zorbey :)
 
BABAJi ve insturment00 ile alış-veriş yaptım. Ds1 ve add tube drive aldım İki arkadaş da pedalları gerçekten güzel paketleyip kutulayıp kargoya verdi En ufak bir sorun bile yaşamadım Güvenle alış-veriş yapabilirsiniz Kendilerine teşekkür ediyorum
 
psionic_ ile güzel bir alışverişim oldu. gitar manyetiğini alacağım dedi ve aldı. ne 2-3 liralık pazarlıklara girişti ne de oyalama işlerine girişti. belliki sözünün eri birisi.

kendisine ayrıca güveninden ötürü teşekkür ediyorum.
güzel günlerde güle güle kullan manyetiğini.
 
Bu başlığı çok nadir kullanıyorum.Tam olarak hakkını veren biri varken yazayım;

solitude71 forumda tanınır bilinir.Ama yine de tekrarlamakta fayda var ki ne alırsanız alın sıfırından farksız, belki de hiç kullanılmamış ve çok sağlam paketlenmiş gelecektir.İlgi, alaka ve hızlı yanıt da diğer artılar ;)
 
Slaytanic demiş ki:
psionic_ ile güzel bir alışverişim oldu. gitar manyetiğini alacağım dedi ve aldı. ne 2-3 liralık pazarlıklara girişti ne de oyalama işlerine girişti. belliki sözünün eri birisi.

kendisine ayrıca güveninden ötürü teşekkür ediyorum.
güzel günlerde güle güle kullan manyetiğini.
Teşekkür ederim.

Ben de Slaytanic ile yaptım alışverişte hem manyetikten hem tavrından memnun kaldığımı belirtmek isterim.
 
su streslı donemımde yasadıgım olaydan bahsedıcem sızlere forumda elektro klasık satıyodum ılanı gorenler bılenler vardır . 8 ekımde unıversıteye gıdecegım ve ordakı masrflarını henuz kestıremedıgım ıcın kendımı garantı almak adına ekıpmanımı satmaya karar verdım yanı pek keyfi bı durum denemez. fakat benım cıddı durumumu cıddıye almayan sınırlerımle cıddı ,sekılde oynayan bırınden bahsedıcem sızlere . hepımızın basına az cok gelmıstır alıcam dıyıp sonra kaybolanlar ama ben gercekten bu sefer olan seye o kadar sınırlendımkı buraya yazma ıhtıyacı duydum . bahsettıgım kısı yenı uyelerden arf_asl nıckı kısıdır kendısıyle alısverıs yapmak uzere ırtıbata gectık yaklasık 4 saatt boyunca bana alakalı alakasız sordugu butun soruları buyuk bı sabırla yanıtlamaya calıstım . yanı sorulan soruları gorsenız gerekırse konusma kayıtlarını sılmemıssem eger burayada kopyalarım . yanı o kadar abuk subuk sorularkı ve cok uzun bı surec 3-4 saatlık zaman ve o kadar zorlandımkı zaten streslıyım yınede sabrımı kontrol ederek kendısıne hıc bı kotu ıthamda bulunmadım . gıtar hakkındakı abuk subuk soruların dısında pazarlık konusundada canımı cıkardı resmen. bende gıtar ve hard case den 350 ıstıyodum toplamda 300 e dusurdum fıyatı . ıste 250 den bı kurus fazla yok benımde cıddı ıhtıyacım var dedım fıyatı artık dusemem ama 250 sımdı verırsın 50 yıde sonra verırsın . hıc tanımadıgım bı ınsana yapabılcegım en buyuk ıyılık bu olur heralde dıye dusnurken beyfendının ısteklerı bıtmedı bunun ustune havale ve kargo masraflarını bana odetmeye kalktı ılk etapta . sonra 250 ytlden bı lıra fazlası olmayan adamdan o muthıs teklıf geldı ben karttan cektırıyım sana paranı dırek verıyım kargoyu sen ode . e az once bı kurus fazlam yok dıye aglıyodun bı anda kredı kartımız cıktı ortaya. neyse artık 4 saatın sonunda dayanacak gucum kalmadı tamam dedım . hesapta yarın donucektı haber verıcektı bana kendısınden 4 gundur ses yok bugunde baktım msnden sılmıs . alamıyorum deme tenezzulunde bıle bulunmadı beyfendı . nyse bu olayın baska bı cok ayrıntısı var ama yeterınce cok konustum anlayan anlaması gerekenı anlamıstır zaten . yenı uyelerde bu tıp davranıları cok goruyoruz ama eskılerınde yaptıgını duyuyoruz tek rıcamdır almıcaksanız kımsenın zamanını calmanın sabrını zorlamayın. yanı bunun nası manyakca bı zevk oldugunu anlayamıyorum . almıyosan alamıcam demek cokmu zor veya ortadan kaybolacaksın madem ne dıye saatlerce kafamı sikiyosun . eskı yenı farketmez butun uyeleredır bu cagrım daha duyarlı olalım ben sabrımın sınırlarında gezdım bu olay yuzunden gereksız yere baskalarının canı sıkılmasın . burda kımse kımsenın kısısel tatmınlerının oyuncagı degıl kısacası sozum o karakterdekı ınsanlara adam olun tamam mı adam olun .

ve son olarak tekrar belırtıyorum bu sorunları yasadıgım kısının nıckı : arf_asl dir kendısıyle alısverıs yapacak olanlar ıkı kere dusunsunler msn adresıde yıne aynıdır nıckıyle.

sevgi saygı
Sercan
 
şimdi olay şurda yatıyor genelde gaz arkadaşlarımız çok istedikleri bir aleti görüp hemen irtibata geçiyolar alet hakkında bir milyon abuk subuk soru soruyorlar fiyatta delicesine pazarlık yapıyolar ve sonunda düşüneyim deyip kayboluyorlar.ayırtma olayına zaten karşıyım.bu yüzden alışverişte fazla içli dışlı olmamak lazım zaten iyi niyeti olan adam belli ediyor kendini.
 
ali_k nikli arkadaştan,daha doğrusu büyüğümden cort x-th aldım.çok uzun zaman oldu ama yazayım yinede :) üründede alışveriştede hiç bi problem yaşamadım.teşekkürler..
 
Geri
Üst