Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

swaIIowed'la sorunsuz ama maceralı bir takas gerçekleştirdik; Büyükşehir Belediyesi'nin hummalı çalışmalarına göğüs gererek tanıştık, çaldık, denedik, sohbet ettik, vs. On numara adam derim; mutluyum ki çok sevdiğim amfim, onun gibi değerini bilecek ve tepe tepe kullanacak genç bir gitariste gitti. :)
 
Uğur'dan (crestline) DiMarzio pedal ara kabloları aldım.Çok hızlıca bir alış-veriş oldu.Teşekkür ediyorum kendisine,sorunsuzdu alış-verişimz.

Osman
 
Halen türlü amfi ilanı güncel olan "voyvoda"dan şahane bir kabin aldım. Öncelikle oldukça uzun bir süre benim için ayırdı aleti, daha sonra teslim almaya gittiğimde bir gün daha durmasını rica etti ve ertesi gün öğlen saatlerinde bizzat kapıma kadar getirip teslim edeceğini söyledi ve aynen de öyle yaptı. Yani dikkatinizi çekerim burada bir manyetikten ya da gitardan değil 4x12 Marshall kabinden bahsediyoruz, kankalarıyla yüklenip getirdiler aleti! ;)

Şu an satışı devam eden mg30dfx ve kırmızı mg100 kafayı bizzat uzun uzun denemiş biri olarak her iki aletin de sıfır ayarında temiz olduğunu söyleyebilirim. Hatta 30watt olanı koy kutuya sıfır diye sat, o derece temiz. ;)
 
ihsahin abimiz gerek müzik gerek ekipman bakımından hep yardımcı olmuştur...
cidden 3ün 5in hesabında değil herşeyi gereğinden biraz daha aşğıya veriyor ve cidden güvenilir ;)
varol :))
 
Brutallic1 arkadastan aldigimiz elektro davul bugun kargo ile elimize sorunsuz bir sekilde ulasti, kendisine gosterdigi ilgi ve alakadan dolayi kardesim adina tesekkur ediyorum
 
aimlessmentality'den gitar aldım. Oldukça ilgili ve seviyeli birisi, çok teşekkür ediyorum.

Emre_Malikler de alışveriş sırasında gitarı bizzat deneyerek ve kargo ile ilgilenerek teşekkürü fazlasıyla haketmiştir... ;)
 
Sevgili Emre ile (Dragonchaser) çok güzel bir alış-veriş gerçekleştirdik.Sanırım şu forumda yaptığım en hızlı alış-verişti.

Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
 
bende sonunda yazmaya karar verdim. bir çok alışverişim oldu hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.

leaddd : kendisinden gitar aldım bana karşı güveni için burdanda kendisine teşekkürü bir borç bilirim.

taka : fazla söze gerek yok tanıyan tanıyor.

grunge88 : tombul bir arkadaşımızdır .alışverişi sağlam.

Oramiral : kendisinden çok güzel bir anfi aldım. saygı duyulası bir abimiz.

cancaliskan : kendisi taka neyse odur benim için her kez tanıyor zaten.

Dragonchaser : yıllardır arkadaşım arada pedalda satarım kendisine.


level_-_3
: kendisiyle güzel bir takasımız oldu baya uzun süredirde forumdan tanırım . forumun temel taşlarındandır kendisi.

dethklok: kendisiyle sorunsuz bir alşıverişimiz oldu.


daha bir sürü var unuttuğum arkadaşlar bana ö.m atabilirlermi ayıp olmasın kendilerine bir sürü pedal gitar sattım unuttum .

özellikle jackson slsm sattığım arkadaş bana dönebilirse sevinirim.
 
mfikret demiş ki:
görüldüğü gibi bu kadar süredir herhangi tatmin edici bir cevap gelmedi.Belgelerle konuşunca diyecek birşeyi kalmıyor tabi insanın...neyse tekrarlıyorum;

sariyeron ve salom nickli arkadaşlarla alışveriş yapanlar dikkat etsinler.İkiside verdikleri sözü tutmayan,bekleten insanlar.Kargoyu ödedi sanıp gittiğinizde süprizlerle karşılaşabilir ve hatta bozuk,kırık cihaz alıp birsürü para ve zaman kaybedebilirsiniz.

pardon görmemişim..şimdi yazıyorum.sözüm söz ben sana paranı göndermiycem demedim ki dostum,göndercem şayet şu aralar çok fazla parasal sıkıntılardan geçiyorum(evet 5 ytl bulamayacak haldeyim).şayet bunu sana söylemiştim..zaman kaybetme derken ben sana zaman kaybettirdiğimi sanmıyorum.çünkü kargonu gelir gelmez bir gün sonra kargoladım geriye..ben bozuk cihaz göndermedin sana..bunu asla kabul etmem.işlemcinin bozuk olmasından şüpheleniyorum demiştim sadece(bunuda söylemiştim sana).kargoda sigortasız gönder ,fazla girmesin dedin,bende öyle yaptım.kargoyu dümdüz etmişlerse benim burda suçum ne? tamam içine köpük döşemedim ama kutu gayet sağlamdı.son olarak,sana haber verdim kargoyu ödeyemedim diye.


mfikret kargo parasını ödemediğim için her tahlilde sen haklı oluyorsun.ve bu masrafları söz verdiğim gibi karşılıyacağım..sabırla,okuyan arkadaşlara teşekkürler.
 
ben sana sigortasız yolla dedim.dikkat sigortasız! ben sana koca kutu içine hepsini koy üst üste binsinler dümdüz olsunlar demedim sanıyorum.kutuya birşey olmamışki içindekilere olmuş.Neden? çünkü hepsini üst üste koymuşsun..Sen işlemci çalışmasından şüpheliyim dedin bana bacakları kopuk demedin.kargo geldiğinde söylediğimde de en fazla 1,2 bacağı kırıktı dedin yani sen kırık olduğunu biliyordun!!! buna ne deyeceksin bilmiyorum...Sen bile bile veya bilmeden? bozuk parçaları iteledin.Sonrada suçu kargoya atıyorsun.Sen paket yapmadan yollarsan kargo napsın? pamuka sarıp mı yollasın?
 
HoochieCoochieMan'den takas yoluyla small clone almıştım süper bir insan kendisi.

BUENO'dan manyetik almıştım Amerika'dan getirtti gayet sorunsuz bir alışveriş oldu.

DrB'den fender lonestar strat almıştım elden teslim srvde gitar çalıp çay kahve de içtik hatta, kendisi hakkında yorum yapma gereği duymadım herkes tanıyordur herhalde.(Hatta kendime referans olarak yazdım bunu.)

ecolips nickli arkadaşa sansamp tri ac sattım konuştuk ertesi gün aldı. Hiç bi sorun çıkmadı.

gilmouris nickli arkadaştan behringer v-amp 2 aldım 2 gün önce yine sorunsuz bir alışveriş oldu.
 
bu tepkin neden mfikret ? ben sana manyetiklerini geri göndermedim mi ? ben gönderdiğimde kesinlikle ram ve ekran kartı çalışıyordu.işlemciden emin değildim ve burdan gönderdiğimde lehimli herseyi tamdı.dikkat et işlemci bacaklarına yada bacakla bağlantı noktalarına üstünde lehim lekeleri vardır mutlak.ben kabul etmemezlik yapmıyorum hatamı ve hatamıda biliyorum ki hemen kabul ettim zaten geri iade için.ben sana bozuk aletleri neden iteleyeyim kardeşim öyle bi mantık mı var allasen? sana bi garezimde yok..olması için bir sebepde yok. paranıda ödüycem diyorum(biliyorum çok geciktirdim,affına sığınıyorum)..

değerli zamanını ve paranı kaybettirdiğin için özür dilerim mfikret..umarım parayı ödedikten sonra dostluğumuz devam eder.
 
pickguarddestek kullanıcısı hakkında ilan başlığına da yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum. İlgili arkadaşlara yardımcı olur umarım.

25/02/2009 tarihinde parasını hesaba hemen yatırıp verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı. Sürekli konuşmama sormama rağmen istediğim "aged white" pickguard ellerinde malzemesi ellerinde bulunmamasından dolayı yetişmediği söylendi.

Her sorduğumda da malzeme sipariş ettik gelmedi adamlar yan çiziyor vs gibi cevaplar aldım ve sürekli "hmm sanırım biraz daha bekleyeyim" dedim.

Siparişleriniz yoğun olabilir, işiniz olabilir evet emek sarfediyorsunuz ona da tamam ama biraz bilgilendirme de yapılabilirdi. Ben sormadan hiçbir bilgi verilmiyor.

Gene de olabilir dedim üstüne maple pickguard da sipariş ettim nasılsa "aged white" malzemesi gelecek haftaya pazartesi elimde olacak nasılsa diye. Bugün gene sorduğumda aged white malzemesi gelmemiş olduğunu öğrendim ve bu işten sıkıldım gerçekten.

Buradan da belirtiyorum. Bu kadar gün bekledim ve aged white pickguardımın parasını hemen yatırmama rağmen hala elime ulaşmadı. Eğer stoklarda kalmadıysa şu an elimizde yok yapamayız demek yerine bu kadar bekletilmek istemiyorum.

Maple pickguard yaptırmamdan dolayı 5 TL farkı da bugün hesabınıza eft ile gönderiyorum.

Bundan sonra da alışveriş vs yapacak arkadaşlara da Allah'tan sabır diliyorum.

kolay gelsin...
 
meancha demiş ki:
swaIIowed'la sorunsuz ama maceralı bir takas gerçekleştirdik; Büyükşehir Belediyesi'nin hummalı çalışmalarına göğüs gererek tanıştık, çaldık, denedik, sohbet ettik, vs. On numara adam derim; mutluyum ki çok sevdiğim amfim, onun gibi değerini bilecek ve tepe tepe kullanacak genç bir gitariste gitti. :)

Gerçekten maceralı bir alışverişimiz oldu ''Meancha'' ile diyebilirim ki büyükşehir hakkaten çalışıyor arkadaş! :) ama kesinlikle sorunsuz ve her ne kadar alıcı satıcı ilişkisi de olsa aradaki sohbet ve diyalog alışverişin sorunsuz ve mükemmel geçmesine katkıda bulundu.. teşekkürler tekrardan :)

Ayrıca ''Dragonchaser'' ile de lap top alışverişimiz oldu.. sağolsun kutusuyla çantasıyla kısaca herşeyiyle 0 ayarında bir lap top getirdi.. ona da burdan teşekkür ederim..
 
HoochieCoochieMan nickli arkadaşımızdan Bir tane washburn akustik gitar aldım . Gerçekten dediği gibi tertemiz bir alet verdi bunun yanında çok iyi ve çok cömert bir arkadaş . Tekrar teşekkür ederimn
 
deep_metal adlı arkadştan processor aldım. söylediği gibi tertemiz alet çıktı. akşam saat 8 gibi aldım . 10 gibi parasının yatırdım. o da ilk iş gününde sabahın köründe kargoya vermiş. birde güzel kutulamış ki hayran kaldım :D hiç bi sorun yaşamadık. bide adaptör hediye etti saolsun :D :twisted:
 
ekoxman nickli erkan arkadaşıma demin rıtter soft case sattım güzel bir alışveriş oldu güvenilir bir arkadaş.

haydarsalik nickli haydar arkadaşıma adanos star amfi sattım güzel bir alışverişp oldu teşekkür ederim.
 
ousss demiş ki:
deep_metal adlı arkadştan processor aldım. söylediği gibi tertemiz alet çıktı. akşam saat 8 gibi aldım . 10 gibi parasının yatırdım. o da ilk iş gününde sabahın köründe kargoya vermiş. birde güzel kutulamış ki hayran kaldım :D hiç bi sorun yaşamadık. bide adaptör hediye etti saolsun :D :twisted:
saolasın ozancım:D ozanda bana parayı acil dedim die saolsun 2gün önceden gecenin bi yarısı yatırdı:Dgüvenilir bi arkadaştı sohbetide baya renkli:D..saygılar..
 
Geri
Üst