Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

NomAmor adlı arkadaşla bugün bir manyetik alışverişi yaptık. Olduça hızlı ve sorunsuz gelişti. Arkadaşla her türlü alışveriş yapabilirsiniz. Güvenilir, dürüst bir üye.
 
alprtnalı arkadaşa;
kendi özel yaptığım comp-chourus-all drive pedalları ile kendisine ait wah ı mod edip gönderdim cok sorunsuz bir alış verişti.sonuna kadar güvenebilirsiniz.

On0e_SiFFreDDi arkadaşa;
randall g-2 kamo anfi sattım-whammy 4 pedalını latecy ve true bypass mod ettim..gene pa2 bossterının swici kırılmıştı onu halletmiştim.kesinlikle 10/10 alıcı ve satıcıdır kendisi :)+neşe kaynağıdır :)

kerem deveci arkadaşa:keeley boss ds-1 ultra mod+true bypass mod bir ds-1 satmıştım.bana pedalı göndermeden parasını konuştuktan hemen sonra güvenip yatırmıştı.cok iyi bir insandır kendisi


andilyans nicli arkadaşa jemm 555 sattım.kendi özel yaptığım drive pedalından hediye ettim.ve gene sonacord anfisini tüm devre elemanlarını değiştirip revize ettim.kesinlikle her türlü alış verişinizi gözü kapalı yapabilirsiniz..

level_03 ile bir cok alış verişimiz oldu kendisi cok beyefendi bir insandır kesinle güvenebilirsiniz..

flames0000 nicli arkadaşa kendi yaptığım cok özel bir anfiyi sattım.iyi günlerde kullansın ve gecikmelerden doğan sabrı için tesekkürler..

willam nicli arkadaşdan gcb95 ve js 1200 aldım.gerçekten enstrumanlarına cok iyi bakmıştı.bide gitarın setupını yapan istanbullu luthier biraz tremololu gitardan anlasaymış cok iyi olacakmış :)şaka şaka 4 saatlik bir çalışmayla sorun cözüldü..

ve bu siteye üye olmadan önce yaptığım ve adlarını unuttuğum(nicini bilmediğim) bir cok güvenilir arkadaşım oldu (nickini bilmediğim can yücel adlı arkadaşım a ls-2 satmam gibi).

burada birbirlerine güvenerek ve mağdur etmeden alış veriş yapan herkese teşekkürü borç bilirim..ticaretim olmadığı halde bir cok insana güvenebileceğimi bilmek cok güzel..bu yüzden buna vesile olan turkrock ailesinede sonsuz teşekkürler
 
Son zamanlarda bir çok alım satım işlemim olmuştu ama buraya yazmak yerine kendi listemi güncelledim..

Yine de eklemem gerekirse hatırladıklarım..

mistikefendi, inred, ilahimorluk, fender_usa, deamoon, levantin

Hiçbir sorun ve sıkıntı yaşatmadılar.

Alım satım yapan herkesin ciddi kişilerle karşılasması dileğiyle...
 
isbnk burak abimle bugün alışveriş gerçekleştirdik,kendisi çok cici bir abi, kendisine anakart+işlemci+ram verdim bugün..

aslında biraz mahçup oldum kendisine ki benim aymazlığım yüzünden, zira gün boyu anakarta bağlı şekilde çantamda taşıdığım ve nası olduysa yerinden çıkmış olan işlemci fanını görünce yüzüm kızarmadı değil, ama olgunlukla karşıladı kendisi bunu ;) umarım bir sorun yaşamaz parçalarla ;)
 
Mosso
juniour
Dimeroid
hArd_rakı
Holy_Bastard
korhandere
Realdream
groverjackson

ve daha bir çok arkadaşla alış-veriş yaptım son günlerde.İsmini unuttuklarım kusura bakmasın.Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.Hepsie çok iyi niyetli,güzel insanlar.
 
en son mexes ile gt 8 satışı işlemimiz oldu kendisi gayet dürüst ve iyi niyetli olduğunu konusmamızın ilk anlarından itibaren bana hissettirdi ve banka işlemlerinide sorunsuz ve belirttiği zamanda gerçekleştirdi bende aynı şekilde kargoyu güvenli bir şekilde teslim ettim ...dürüst davranışları ve iyi niyeti için kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum
 
gameness nickli Oguz'a Laney 30 watt tüplü amfi sattim. İlk konusmamizdan itibaren alacagini soyledi ve hicbir oyalama olmadi. Direk konustuk anlastik, o parayi gonderdi ben amfiyi. Hicbir sorun yasamadim. Kendisine tesekkur eder amfiyi gule gule kullanmasini temenni ederim. Hayirli olsun..
 
haplo_trm ile güzel bir alışverişimiz oldu. Manyetiği çok güzel paketlemiş sağolsun. Gerçi daha gitara takmadım ama o gün güzel geçti. Teşekkürler haplo_trm
 
"Cursed-One" nickli arkadaşımızdan strat pot düğmeleri aldım. Alışverişten çok benim meraklı sorularıma verdiği içten cevaplar ve muhabbeti için teşekkür ederim :)
 
white_strocaster dan pedal aldim,pedali gayet guzel zarar gelmesi imkansiz bicimde kutulamis sagolasin mesafe baya uzak olmasina ragmen hic bir zarar gelmemis pedala ve 1gun icindede elimdeydi.Kendisine de ilgi ve alakasindan dolayi tesekkurler.Guvenilir bir arkadastir..
 
erensuna nickli Eren arkadasimiza Behringer gx210 amfimi sattim. Amfiyi deneme esnasindaki muhabbetimizden cok sicakkanli ve iyi birisi oldugunu anladim. Hicbir problem yasamadik, tesekkur ediyorum buradan kendisine. Tekrardan hayirli ugurlu olsun, gule gule kullan Eren :)
 
aykankoksal : kendisinden Level ve oyungezer dergisi aldım yanında hediyelerde yolladı tam zamanında ve sorunsuz bir şekilde yolladı tekrar teşekkürler Aykan abi :D
 
K_r_m demiş ki:
gameness nickli Oguz'a Laney 30 watt tüplü amfi sattim. İlk konusmamizdan itibaren alacagini soyledi ve hicbir oyalama olmadi. Direk konustuk anlastik, o parayi gonderdi ben amfiyi. Hicbir sorun yasamadim. Kendisine tesekkur eder amfiyi gule gule kullanmasini temenni ederim. Hayirli olsun..

Amfi gerçekten Kerem in tarif ettiği gibiydi. ALdıktan sonrada epeydir çalıyorum gerçekten güzel bir amfi. Ankaradan istanbula yurtiçi kargoyla 1 günde geldi. Paketleme oldukça iyiydi. En ufak bir çizik yok. Tekrardan teşekkürler. Sanada hayırlı olsun.
 
Geri
Üst