Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

mecmast demiş ki:
Yanlış anlaşılma var sanırım. Benim sorunum Oytun'la değil :) Yiğit Boğaz (fender_mexico) adlı üyeyle.

"yunuzbatmaz" benim olaya bir yorum yaptı. Ben de yaptığın yorum doğru hocam dedim. Oytun'la da görüşür, konuşuruz msn üzerinde. Bir alışverişimiz olmadı. Yani Oytun ben senin olayını bilmiyorum. :)

emrecim merhaba.. yiğit boğaz (fender_mexico) ile ne sorun yaşadın bilmiyorum ama. daha önce defalarca kez yaptığı hatalardan dolayı bu şahısla sevdiğim arkadaşlarımın alışveriş yapmamasını ısrarla önermiş ve burada yazmıştım galiba okumamışsın :(
 
haybeyee, crueLbrk, patdizz, kabaca, Snackerjack, neverktulu, izzy,

Bu insanlara Amerika'dan ürün getirdim. Gitar manyetik vs. Hiçbiriyle sorun yaşamadım. Hepsi çok güvenilir insanlar. Çok değerli ekipmanlarını bana emanet ettiler. Karışılıklı güvenle güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Herkese teşekkürler.


"kaeln" e de Amerika'dan birkaç gitar parçası siparişi verdik. Sağolsun parayı peşinen yatırdı. Fakat istediğimiz ürünler stokda olmayınca (sweetwater) parasını iade ettim. Güvendiği için teşekkürler.

Sinan123
 
Bugün elime ulaşan manyetikleri deneme şansım oldu.Hiç problemsiz temiz ve güvenli şekilde kargolanarak bana ulaştırdığı için srv999 nickli arkadaşıma bir kez de buradan teşekkür etmek istedim.Sorunsuz güzel bir alışveriş oldu.Herkese iyi alışverişler..
 
fender_usa demiş ki:
mecmast demiş ki:
Yanlış anlaşılma var sanırım. Benim sorunum Oytun'la değil :) Yiğit Boğaz (fender_mexico) adlı üyeyle.

"yunuzbatmaz" benim olaya bir yorum yaptı. Ben de yaptığın yorum doğru hocam dedim. Oytun'la da görüşür, konuşuruz msn üzerinde. Bir alışverişimiz olmadı. Yani Oytun ben senin olayını bilmiyorum. :)

emrecim merhaba.. yiğit boğaz (fender_mexico) ile ne sorun yaşadın bilmiyorum ama. daha önce defalarca kez yaptığı hatalardan dolayı bu şahısla sevdiğim arkadaşlarımın alışveriş yapmamasını ısrarla önermiş ve burada yazmıştım galiba okumamışsın :(

Sorma kardeşim, işin aciliyeti vardı -mecburiyetten biraz da- Yiğit Boğaz ile iş yapmak durumuda kaldım. Cezasını da çekiyorum. 5 ay olacak nerdeyse, halen 2 takım tel ve peg winder bekliyorum. Gerçi msn den de sildi beni büyük ihtimalle. Kendi kaybeder, ben 30 liradan oldum o insanlıktan oldu.
 
Sağlık olsun Emreciğim :(
Kendisi Ankara'da zaten. Bende tanıdığım bütün arkadaşlarımı uzak tutmaya çalışıyorum. Her sorunun arkasından muhakkak bir bahane ile çıkıyor...
 
Aylardır yana yakıla 7 telli gitarım için manyetik aramaktayım.Ne ikinci el nede sıfırını bulamıyordum,sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular neredeyse Türkiye fiyatına 7 telli manyetiği edindim,hemde istediğim modeli.Model kısıtlaması olmadan.

sinan123,izzy ve üşenmeyip ilgilenen,dünyanın öbür ucundan bu aletleri alan,getiren arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum.
 
Sanırım sinan123 arkadaşıma en yüksek tutarlı ve en zahmetli ürünleri ben getirtmişimdir.Sorunsuz ve hızlı bir şekilde iki adet gitar sahibi oldum.(Esp Ltd DV8-R ve Jackson RR1T).Gitarların V kasa olmalarından dolayı hardcaseleri oldukça büyük ve ağırdı(özellikle Ltd).Çok zahmetli bir işin altından alnının akıyla çıktı.Emeği için çok teşekkür ederim kendisine.
 
Forumdan bir dolu alım satım yaptım ancak geçen gün "primitive" nickli Serdinç' ten iki ürün aldım ve "sıfır gibi" tabirinin ilk defa boşuna kullanılmadığı gördüm.

Kendisine teşekkür ediyorum.
 
Daha önce bu başlığı hiç kullanmadığımı farkettim, hatırladığım kadar ile şuana kadar alışveriş yaptığım arkadaşları yazmaya çalışacağım;

gorkemtemel - Boss ML-2 satmıştım sanıyorum.
cancaliskan - Big Muff satmıştım.
philosopsycho - G15CDR amfi almıştım.
exastyblow - MG30DFX satmıştım.
DarkLegacy - Jackson PS3T satmıştım.
shnicx - Yakın bir dostum, çeşitli alışverişlerim oldu.
soundcheckx - Boss GT6 satın almıştım.
mfikret - Manyetik takaslamıştık.
babazulla - ABD'den ürün getirmiştim.
fender_mexico - Yakın bir dostum, Jackson JDR94 satın almıştım.
sozercem83 - Jackson PS3T satın almıştım.
militia_92 - ABD'den ürün getirmiştim.
irfanturunc - Ipod satın almıştım.
osman_osmann - G15CDR satın almıştım.
sertershach - Jackson DXMG satın almıştım
poyzn - Gigbag satın almıştım.
MuK - Marshall AVT150H satın almıştım.
kelle2 - Yakın bir dostum, Jackson DXMG satmışım.
alperensonad - Ipod satın almıştım.
senfoni_b - PSP satmıştım.
hellboy_55 - Cort X6 LH satmıştım.
hard-rakı - Ipod satmıştım.
MetalikA - Boss GT6 satmıştım.
fatihelloween - Yakın bir dostum, çeşitli alışverişlerimiz oldu.
bodymouse - Davul parçaları ve zil standları satın almıştım.
Dragonchaser - Mikrofon satın aldım.
InCiSuRa - Ses kartı satın aldım.

Hatırlayamadığım nice arkadaşlardan özür diliyorum.

Bu alışverişlerimin %95 i sorunsuz geçti, tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ufak sorunlar olan alışverişlerde ise, kendimce prensipler edindim onlarada teşekkür ederiyorum. İnsan ne kadar iyi niyetli ve iyi olsada, Ticaret, Alışveriş farklı şeyler bu yüzden zaman zaman hata yapılabiliyor. Banada yansıyanlar oldu tabiki.

Tekrar herkese teşekkürler.
 
Samsundan sheliakonur - Onur - 'dan squier strat köprüsü ve dimarzio 5 yollu siviç aldım, sorunsuz ve hızlı bir alışveriş oldu. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
 
ManyaxTheLost(Orçun) arkadaşıma sahibinden.com aracılığı ile digiteck bad monkey sattım. Sorunsuz bir alışveriş oldu kendisine teşekkür ederim.

Ayrıca fade2black_(Berk) kardeşimden gitar ve processör aldım. Sorunsuz alışverişti, kendisine güvenebilirsiniz. Teşekkürler.
 
Liste kabardı, ben de yazayım artık bir şeyler :)
Sırasına göre:
ozgurmavimg / Denizli-Kargo - GT2 Pedal yaptırdım: Tanımayan yoktur herhalde Mustafa beyi :) Güzel pedal yapar, satana kadar değil, sattıktan sonra da yardımcı olmaya çalılşır. Biraz gecikmeli olabiliyor ama, ya da bana denk geliyor hep...

hammerandevil / İstanbul-Elden - IBZ10G Ampli sattım: Pek muhabbetimiz olmadı, buluştuk, al ampliyi ver parayı durumu oldu. Bir sorun da yaşanmadı ardından.

ManyaxTheLost / Adana-Kargo - VS230 Ampli aldım: Orçun ile ÖM'den çok mesajlaştık. Tertemiz ampli yollayacağım dedi tertemiz de yolladı. Çok yardımcı da oldu. Biraz gecikmeli oldu ama sorun çıkmadı. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz yani.

telecaster52 / İstanbul-Elden - ps3 oyun-pedal-nakit-altın-psp - Acayip bir takas oldu. Ne aldım ne verdim hatırlamıyorum :D Aksaray - Eminönü turladık bir de güzelce. İyi biridir. Ancak ağazı çok pis laf lapıyor, fena pazarlıkçı :)

coreless / İstanbul-Elden - VS230, KH75 Ampli takas ettik - Orta bir yerde buluştuk ve takas ettik. İkimizin de canı çıktı amplileri taşırken (biri 20, diğeri 25 kilo :D) ama güzel bir alışveriş oldu. Çok çok yardımcı da oldu 10 numara bir arkadaş kesinlikle güvenebilirsiniz. Ürün nasıl demişse öyleydi bana getirdiğinde.

5/5 yaptım ve hiçbirinde de büyük bir sorunla karşılaşmadım. Hepsine tekrardan teşekkürler :alkıs:
 
wareyha nickli vedat arkadasım alınık pickquard ilanıma hitaben teklif ettiiği pickquardı ücretsiz olarak yolluyor... gercekten çok iyi bir insan gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz nadide insanlardan.. kendisine cok tesekkur ediyorum saygılar sunuyorum
 
İcemanx nikli bolkarla guzel bı takas yaptık.Pazarlık yaparken ne kon uşduysak aynen en ince ayrıntısına kadar yerine getirmişdir burdan çok teşekkur ediyorum, çokda keyifli sohbetler ettik.

Ayrıca yazmayı unutmuşdum wareyha nikli vedat dan 2-3 ay önce bır adet ıbanez jem aldım kesınlıkle on numara kişilik çok sağlam bir arkadaşımız tekrar teşekkur etmek isityorum.

saygılar
 
Geri
Üst