Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Sağol Sinancım.

Sinan123 nickli Sinan arkadaşımla çok düzgün ve pürüzsüz bir alışveriş gerçekleştirdik.

Sinan ve kuzeni çok düzgün insanlar. Alışveriş de çok kısa bir şekilde gerçekleşti. Ürün sapasağlam ve güzelce paketlenmiş olarak elime ulaştı.

Herhangi bir güven problem hiç oluşmadı. Parayı gönderdim alışverişi yapıp ürünü getirdiler ve komisyonlarını elden teslim ettim.


Kendilerine tekrardan uğraştıkları için ve emekleri için çok teşekkür ederim.

Levent
 
flames0000 nickli arkadasa Cort G254BKM ve yavuzcetin_blues nickli arkadasa da Korg AX1500g sattım. İkisi de sozune sadık guvenilir arkadaslar. Gule gule kullansınlar.
 
dynstuff nicli onder isimli arkadastan gigbag satın aldım sorunsuz bir alısveris oldu
onder yeterince kibar anlayıslı guvenilir biri diger satıslarında problem cıkacagını dusunmuyorum
 
hard_rakI (Kerem) arkadaşımız ile sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum, gitarı aynen ilanında belirttiği üzere "0" ayarında bir gitar.

Forum yöneticilerine de ayrıca teşekkürler.
 
daemonville demiş ki:
Liste kabardı, ben de yazayım artık bir şeyler :)
Sırasına göre:
ozgurmavimg / Denizli-Kargo - GT2 Pedal yaptırdım: Tanımayan yoktur herhalde Mustafa beyi :) Güzel pedal yapar, satana kadar değil, sattıktan sonra da yardımcı olmaya çalılşır. Biraz gecikmeli olabiliyor ama, ya da bana denk geliyor hep...

hammerandevil / İstanbul-Elden - IBZ10G Ampli sattım: Pek muhabbetimiz olmadı, buluştuk, al ampliyi ver parayı durumu oldu. Bir sorun da yaşanmadı ardından.

ManyaxTheLost / Adana-Kargo - VS230 Ampli aldım: Orçun ile ÖM'den çok mesajlaştık. Tertemiz ampli yollayacağım dedi tertemiz de yolladı. Çok yardımcı da oldu. Biraz gecikmeli oldu ama sorun çıkmadı. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz yani.

telecaster52 / İstanbul-Elden - ps3 oyun-pedal-nakit-altın-psp - Acayip bir takas oldu. Ne aldım ne verdim hatırlamıyorum :D Aksaray - Eminönü turladık bir de güzelce. İyi biridir. Ancak ağazı çok pis laf lapıyor, fena pazarlıkçı :)

coreless / İstanbul-Elden - VS230, KH75 Ampli takas ettik - Orta bir yerde buluştuk ve takas ettik. İkimizin de canı çıktı amplileri taşırken (biri 20, diğeri 25 kilo :D) ama güzel bir alışveriş oldu. Çok çok yardımcı da oldu 10 numara bir arkadaş kesinlikle güvenebilirsiniz. Ürün nasıl demişse öyleydi bana getirdiğinde.

5/5 yaptım ve hiçbirinde de büyük bir sorunla karşılaşmadım. Hepsine tekrardan teşekkürler :alkıs:

2 adet eklemem var listeme:

emre_11 / Denizli-Kargo - Kendisine ms adaptör sattım. Benim açımdan sorunsuz bir alışveriş oldu. Umarım Emre de hakkımda güzel şeyler yazar :)

serdardark / Kocaeli-Kargo - Kendisi benden ms gt2 pedal aldı. Yine sorunsuz bir alışveriş oldu, Bugün kargoladım pakedini. aynı şekilde umarım Serdar da güzel bir geri dönüş yapar :)
 
Ze_uS arkadaşımla gitar alışverişi yaptık GRG270 model ibanezimi sattım ona ve alış verişte hiç problem yaşamadık gerek fiyat konusunda gerek ulaştırma buluşma vs. vs. hiç bir şekilde konuştuğumuzdan farklı bir şey olmadı.Tamamen anlaştığımız gibi yürüdü herşey kendisi iyi bir alıcı bence ben onun referanslarındanım ;)
 
acemielektrocu demiş ki:
Ze_uS arkadaşımla gitar alışverişi yaptık GRG270 model ibanezimi sattım ona ve alış verişte hiç problem yaşamadık gerek fiyat konusunda gerek ulaştırma buluşma vs. vs. hiç bir şekilde konuştuğumuzdan farklı bir şey olmadı.Tamamen anlaştığımız gibi yürüdü herşey kendisi iyi bir alıcı bence ben onun referanslarındanım ;)

Acemielektrocu nickli Cihan'la çok iyi bir alışveriş gerçekleştirdik... Gerek detayları konuştuğumuz sıradaki üslubu ve sabrı için gerekse alışveriş gerçekleşirken ki şeffaflığı için çok teşekkür ederim kendisine...

Kendisiyle alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilirler...


Can...
 
Harika sözlerin için çok teşekkürler sevgili Alp. Umarım iyi günlerde kullanırsın. Ben de gitarı, ataraxialp nickli sevgili Alp almak istediğini söylediğinde, çok mutlu olmuştum, zira bu sorunsuz bir alışveriş yapacağım demekti. :) Kendisiyle birden fazla alışverişimiz oldu her seferinde oldukça keyif aldım. Kendisi forumda duruşuyla da, karakteriyle de, alışverişlerde kesinlikle güvenebileceğimiz bir arkadaşımız. Güle güle kullanman dileğiyle sevgili Alp.


ataraxialp demiş ki:
" sacthres" nickli üstadımdan solak cort viva satın aldım, gerçekten harika bir alışveriş oldu, bana yaptığı güzelliği kelimelerle anlatmak imkansız. Gitarı kendime göndersem öyle güzel paketleyemezdim sanırım:) gitar ve üstadımın yanında gönderdiği hediyeler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kesinlikle güvenebilirsiniz kendisine, daha önce de pek çok alışverişimin olduğu bir arkadaş hiç birinde en ufak bir problem yaşamadım. Senelerdir forumdan onlarca alışverişim oldu böyle bir kargo paketi de görmedim :) tekrar tekrar teşekkürler.
 
"Tnt" müziğe gittim özgürle tanıştım. Güzel bir fender strat aldım..BEni sabırla bekledi. bir ton gitar denedim.. Bir sorun çıkmadı. Anlayışlı, karşındakini küçümsemeyen ve her soruya gayet güzel ecvap veren bir satıcı.. TEşekkürler..
 
acemielektrocu demiş ki:
Ze_uS arkadaşımla gitar alışverişi yaptık GRG270 model ibanezimi sattım ona ve alış verişte hiç problem yaşamadık gerek fiyat konusunda gerek ulaştırma buluşma vs. vs. hiç bir şekilde konuştuğumuzdan farklı bir şey olmadı.Tamamen anlaştığımız gibi yürüdü herşey kendisi iyi bir alıcı bence ben onun referanslarındanım ;)

Bende kendisinden Boss mt 2 almıştım.Verdiğinde ilk günki gibi tertemizdi kendisine çok teşekkür ederim. :)
 
Aytekcan nikli Aytek abi ile bir takas alış-verişi gerçekleştirdik. Gayet huzurlu, sevgi-saygı çerçevesi içerisinde bir alış-veriş oldu. Kendisine hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum. Alış-veriş yapmayı planlayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alış-verişlerini gerçekleştirebilirler kendisi ile.
 
KEREM AKTAŞ adındaki kişi agustos ayının 21 i benden 2 adet kabin almıştı fiyatı 250 lira idi 200 liraya anlaşmıştık. paranın yarısını önce yarısını mal geldikten sonra yollayacağını söyledi o gün bu gündür bir lira yollamadı son 1 aydır telefonuna da ulaşılamıyor.elimde kargo fişi mail kayıtları telefon numarası hesap numarası yaşadığı il ismi ve soy ismi bulunmaktadır.bana yardım ederseniz kanuni yollara başvurmaksızın halledelim bu işi.
ve daha önce başına bu tip olaylar gelmiş tecrübeli arkadaşlar bana neler yapmam gerektiğini söylesin lütfen.eğer ulaşamazsak kanuni yollara başvuracağım.

telefon numarası: 05542773422
msn adresi: [email protected]
ad soyad :Kerem Aktaş
adresi : Adapazarı

tıpta falan okuduğunu söyledi bu arada aklıma gelmişken yazayım doğruysa bir de bu bilgi var elimizde.
 
Geçte olsa teşekkürlerimi iletmek istedim :)
The_Answer dan m-audio fasttrack aldım .
Bana çok esnek bir satış opsiyonu sundu .Onun için ayrıca teşekkürler ...
 
Mertozz nicli Mert ARAS arkadaşımla çok temiz bir GT-8 alışverişimiz oldu aleti göndermeden para hesabımdaydı, ne istediğini bilen bir arkadaşımız alış veriş yapma durumunda gönül rahatlığıyla kendisi ile görüşebilirsiniz...
 
karahekim nickli arkadaşa cort x-6 sattım. hiçbir sorun yaşamadım. kendisi tam belirttiği saatte buluşma yerine geldi. son derece hızlı bir alışveriş oldu. teşekkür ediyorum kendisine.
 
GökhanA nicki Gökhan arkadaşımla ikinci kez alış veriş yaptık.Aldığım ürünlerden çok memnunun.Kendisinin ilgiside övgüye değer gerçekten.Umarım her alış verişim böyle keyifli olur.
 
Geri
Üst