Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

EDİT: bazı konuları kendisiyle konuştuk. Durumun bir kısmının kendi iradesi dışında gerçekleştiği anlaşıldı. Umarım halledebiliriz.

SON EDİT: Mesajlarıma tekrar cevap vermeyen Çağlar isimli kişi ile yaşadığım deneyimleri foruma tekrar koyuyorum. Telefonla arayıp adres ve telefon bilgilerinini saklamamı istediği için onları vermiyorum.

CaglarS kullanıcı isimli kişiyle yaşadığım deneyimler:

Dayamadım kargoladığı kutunun resmini çektim onu yolluyorum.

http://img5.imageshack.us/img5/4952/dsc01003wa.jpg

Daha birkaç şey daha var yaptığı mesajlarıma cevap vermediği için onları da anlatıcam ki herkes tanısın.

HDD sinin 1 yıllık olduğunu ve sadece birkaç defa taktığını söyledi. Fakat bu diskler SMART diye bir teknoloji ile donatılırlar ve bu harddiskin kaç saat açık tutulduğu bilgisi kayıtlıdır. Bu hardisk 473 gündür açık olarak kullanılmış gözüküyor. Hard disk spin up time 32 saniye ve bu 21 in altına düşerse çalışmıyor.

Çiziksiz dediği diskin üstünde çizikler var ayrıca diskten garip sesler geliyor. Bad sector yoksa da olşuması yakındır. Artık kargodan mı oldu daha önce de mi öyleydi bilmiyorum.

Ek olarak kargo bilgisini göndermesini istedim gönderdikten hemen sonra fakat yollamadı.

Ayrıca bu diskte müzik arşivi var dendi fakat diskte bir wav dosyası bile yok.

Eğer forumda başka bir account açarsa diye ismini de söylüyorum. Başka arkadaşlar da zarar görmesinler diye.

Kendisinin ismi soyismi, tc numarası ve adres gibi bilgileri ben de mevcut.

Telefonla arayıp rica ettiği için telefon bilgisini vermiyorum buradan vermiyorum ama kullanıcının gerçek hayattaki ismi :

Halil Çağlar Şeker
TC NO: 34450728856
 
dostum kutu kargolama icin problem degil ama gazete mazete falan biraz pislik bir goruntu olusmus. Kargolamadan O kutunun icinde HDD'ye bir sey olacagini sanmiyorum. Ustune basmalari gerekir anca. Kutu geldiginde ezik buzuk durumda degilse , ustune bir sey yuklenmis gibi gorunmuyorsa problem yoktur. HDD'nin kendisi eskidir ve hor kullanilmistir. External HDD'ler asiri hassas hemen bozulma durumlari var yanlislikla dusurulurse vs sansa kalmis saglam kondisyonun bozulup bozulmamasi.
 
çağlars çok ayıp etmiş ya onu geç evden aldırtma lüksü resmen dalga geçmiş seninle en güzeli yüzde 8 bırakıp sahibinden yada gittigidiyordan almak şu sıralar forumda böyle olaylar çok arttı dikkat etmek lazım merakla bekliyorum çağlars dönerse ne cevap verecek sana tekrar geçmiş olsun....
 
selam herkese
bu siteden belki 80 kişiyle alım-satım ilişkisine girdiğim farklı insan olmuştur ve bir çoğuyla da sorunsuzca işlerimizi halletmişizdir.
bu defa yaşanan sorunları az önce malı gönderdiğim arkadaşıma telefon açıp anlattım.
anlayışı için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim. biraz da benim elimde olmayan sebeplerle böyle bir aksaklık yaşadık.
hem alımlarımda hem de satışlarımda yüz yüze alışverişler bir çoğumuz için olduğu gibi benim için de daha sağlıklı. ancak şehirlerarası alışverişlerde kimi zaman bu ya da benzer durumlar yaşanabiliyor.

yaşadığımız sıkıntı için kendisinden ve burada yaşanan mesaj kirliliğinden dolayı sizlerden özür diliyorum.
 
"comfortablenumb"

Dünkü ilanında Nokia 6300 telefonunu 120 TL'ye satışa çıkarmış ve telefonculara vermek istemeyip forumdan bir arkadaşa gitsin gibisinden içerik yazmıştı bu arkadaş.

Şansa çok acil telefon ihtiyacım olmasından ötürü oturmakta olduğu semti sorup hemen yarın her iki yakada da olacağımdan ötürü istediği yere gelip telefonu dediği fiyattan alacağımı ilettim mesajımda.

Ancak bana gelen üç ayrı mesajda telefonun 120 TL'den fazla edeceği, telefoncuların bile bundan fazlasını verdiklerini; burda satmakla uğraşamayacağını ve son olarakta acil almak istiyorsam yarın 140 TL'ye verebileceğini iletmiştir.

Bende bu saatten sonra kendisiyle alış veriş yapamayacağımı belirtip bu durumu sizlerle yaplaşmak istedim.

Güvensizlik veya dolandırma meselesi kesinlikle değil sadece yaptığı hatayı görüp ders alması için paylaşıyorum.
 
Bu mesajı yazayım mı yoksa çocukluğuna mı bırakayım dedim bilemedim,"Dimebagg" nickli Burak ile "Ceptelefonu+75tl=amfi şeklinde)20 Ocak akşamı sanırım siteden öm ile anlaştık, öm ile numara bıraktı, aradım, babası çıktı benim müzik mağazam vardı da, Samsun'da şunlarla iş yaptık da falan konuştu iyi ozaman dedim güven sorunumuz da yoksa yarın gönderelim dedim, tamam dediler.Sabah kalktım aynı gün de Ankara'dan Samsun'a geçeceğim dedim belki veremem kargoyu ve havaleyi ama o kadar işin gücün arasında çok ters yerde olan bankayı buldum kargoyu da verdim aynı hızı onlardan da beklediğimi söyledim, ilk başta otogardan otobüse verecekler diye anlaşmıştık 1 gün sonrası için, harem yakın demişti babası (her aradığımda babası çıktı, her sorunda babası aradı Burakla 1-2 defa görüştüm sanırım), yakın olan harem e sanırım antep üzerinden gittiler 48saat sonra, ben vermeden önce bana söyleyin konuşayım vs. demiştim taa ilk akşam, gitmişler ve otobüs almamış (firmanın ne kadar salaş oldugunu araba versen parçalayıp getireceklerini bilmesem neyse de), neyse tamam dedim ptt kargoya verin ama bugün verin dedim, tamam dedi yine babası, ptt kargoya gitmeleri yaklaşık 5 gün sürdü, birinde aradı burak saat 4.40 ta, ptt saat 4.30 da kapanıyormuş yarına kalsın mı dedi, ben de 17.30 da kapanıyor ptt ler dedim internet sitelerinde de aynısı yazıyor, neyse tam 1 hafta sonra kargoyu verebildiler, amfi geldi 4 günde, amfi kutusu yolda sigara kutusu olmuş, amfinin prizi ve footswitch i de yok, tutma yeri yok vs vs vs, zaten 10günde gelen kargoya sinirliyim aradım yine babası çıktı, paketlemeyi burak yaptı dedi tamam dedim burağa haber verdim o da yok abi ben koydum vs. dedi kargoda olmuştur dedi, eve gidince bi bak dedim footswitch ve priz evden çıktı ve tekrar kargo bekliyorum footswitch ve priz gelecek diye,onun da adresini yanlış yazmış zaten nasıl başardıysa sabah kargocu aradı abi samsunda kaybolduk diye,tarif ettim 1 gün daha gecikti kargo...ne oldu 15 gün süren can sıkıntılı baş ağrılı ıvırlı zıvırlı bi "takas" yaptık, "dimebagg" "Burak" la alış veriş yapmadan babasıyla tanışın işinizin çok acil olduğunu bilmemneyin keyfine geciktirmeyeceğinizi falan söyleyin ya da bekleyin burak biraz büyüsün işi öğrensin...Babasına da sabrı uğraşı için teşekkür ederim çok ama ben alışverişi Burak ile yapmıştım babasıyla değil...Alış-veriş yapmadan tekrar bir düşünün derim...
 
Eskişehir'de pickguard yapan Ufuk Biçer ( ufukbicer ) ile sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik. Kendisinin ustalığı da gayet iyi. Dediği gün , dediği saatte elimde oldu malzemeler. Kendisine çok teşekkür ederim. Eğer pickguard yaptırmak isteyen arkadaşlarımız da varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Herkese bol müzikli günler.
 
in_the_name_of_god nickli üyeyle ilgili olarak kesinlikle alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.Forumdan atılma rekorları kırıp yine yüzsüz bir ''şahsiyetttir''
İlanına yazdığımda ise msnde verdiği tepki şu şekildedir ;)
 
aynen geçerli sözümün arkasındayım az bile demişim bu goreshredder 5 para etmez adamın tekidir.eğer elindeki malları almaktan vazgeçerseniz sizin ilanlarınıza sataşır msn konuşmalarını ortalığa serer böyle kakaktersiz biri o bakımdan ben referanslarımı vereyim birde bu arkadaş versin bakalım zaten forumda maymun oldu kendisi alış veriş yaptıklarım gereken cevapları verdi hala buradan sataşıyor aklınca ergenliğine veriyorum bu arada kendisiyle alışveriş yapmayın demiyorum zira sattığı bir şey yok forumda sanırım 2 çift cort x-2 den çıkma manyetik ve bir askı satıyordu birine lazım olursa ben bedava verebilirim bunları :)

alışveriş yaptıklarımdan birkaçı

hardrakı,zalimus,bloodanthem,Quetzatcoatl,gkbkrkkrkvz,dime1234,efoo,memos,yunusadak,mabel60,portiexc,oaltan,leaddd,coreless,kbicer,pislik,enderçürük,ahmetuslu,serhatgül,keremuyanık,kürşatakın ....
 
Geç bile kaldım ama bugüne kadar alışveriş yaptığım arkadaşlar. Eksik olabilir kusura bakılmasın.

BloodAnthem> Mustafayla bir dolu takas yaptık. Sadece ilkinde bilgisizlikten kaynaklanan ufak bir sorun oldu, diğerlerinde gayet dostane şekilde sürdürdük ilişkimizi. Ondan aldığım monitöre bakıyorum şu an :LOL:

Realdream_23> Samet ile Klasik Gitar-Midi klavye takasına girdim. Umarım memnun kalmıştır gitardan.

MrSamwise> Case aldım. Sorunsuz.

osmancigil> Elden gitar ayaklığı aldım. Sorunsuz.

progressiva> 3 adet dimarzio jack aldım. Sorunsuz.

yndnrg7321>Sametten Ms line selector aldım, GT8 çantası aldım, amfi aldım. Sorunsuz.

Radser> Serdar'dan Morley Wah aldım. Sorunsuz.

omer00> Bad Horsie'ye karşılık SD1 + para aldım. Ben çok memnun kaldım umarım kendiside sorunsuzdur.

mnsth>Mustafadan arkadaşım için ODB-3 aldım. Sorunsuz.

hummingbird> DS-2 sattım, sorunsuz...

Ateriteenageriot> Mustafa'dan Whammy aldım. Kutusunun içindeki belgelere kadar eksiksiz geldi. Sorunsuz.

Poyzn> Amfi aldım kendisinden. Sorunsuz.

mstern> 5+1 aldım. Sorunsuz.

Wareyha> Vedat Abi'den Fender gitar aldım. Sorunsuz.

Bumblefoot> Alper'den MXR Dynacomp sattım. Umarım sorun yoktur.

Nicki hatırlamıyorum ama Berkay Yağci isimli arkadaşla Cube 30x-midi klavye takası yaptık. Sorunsuz.

Bir arkadaşa Behringer Dibox sattım ama nick neydi unuttum. Elektronica galiba.

goodtrip> Arkadaşıma mixer aldık. Sorunsuz...

Komikhocuk> Serdar'dan GT8 aldım. Alet çiziksiz sorunsuz. Selamlar Serdar...

Diabolique> Cube 30X sattım. Güle güle kullansın. Jem'ine hastayım tekrar belirteyim :D

Alprtnli> Bad Horsie I - Cry Baby takasladık. Sorunsuz...

flesh> 4 adet PW kablo aldım. Sorunsuz...

ozguryurtoglu> Fender gitar ile Carvin gitar takasladık. Sorunsuz...

wacky> Arkadaşım benim bulduğum bas gitarı aldı kendisinden. Sorunsuz...

DMAIC>Mustafa Abi'den manyetik aldım. Sorunsuz...

djianinthebox> Can'a kablo sattım. Sorunsuz...

nurialcho> Gökhan'dan kılıf aldım. Sorunsuz...

cagil_gt> Çağıl'a Little 59 manyetik sattım.Sorunsuz...

ralzanas> MXR ZW-44 aldım. Çok iyi paketlemiş. Teşekkürler Engin...

scalloped> Erdem abiden mikrofon aldım. Sorunsuz...

NomAmor> Yusuf'tan ses kartı aldım. Teşekkürler...

helalmustafaabi> Emrah'a 4 adet arajack sattım. Sorunsuz...

shnicx> Doğru yazmışımdır nicki umarım :D Tansel'e askı sattım, sorunsuz... Hoşsohbet adamdır kendisi, selamlar tekrar burdan 8)

srv999> Mutlu'dan M600 gitar aldım arkadaşım adına. Sorunsuz. Teşekkürler...

sonerrrrr> Sonerden prosesör aldım. Sorunsuz...

oytwon_> Oytun'la koştura koştura alışveriş yaptık :D Muhabbettine doyum olmaz. Selamlar burdan 8)

Acidrock> Behringer OD400 aldım. Sorunsuz...

fucka69> Furkandan takasla ADD board aldım. Sorunsuz...

hurdaleadd> Ahmet'le case-pedal takası yaptık. Sorunsuz...

svaltio> Burak'dan arkadaşıma amfi aldım. Sorunsuz...

palpa> Burak'a ses kartı sattım. Memnun kalmıştır umarım :)

batuhan2314> Batuhan'a DS1 ve GCB-95 sattım. Haber veremedim ama sabırla mesaj atmayı sürdürdü :D Teşekkürler tekrardan...

turti09> Turan'a BD-2 sattım. Çok ilgili ve hoşsohbet bir arkadaştır kendisi. Selamlar Turancım 8)

nocebo> Mert'e AD30VT-XL sattım. Sorunsuz...

Deckert> Gitar aldım Furkan'dan. Sorunsuz...

isom14> İsmail'e amfi sattım. Sorunsuz...

mythelethe> Hünkar'a ZW-44 sattım. Sorunsuz...

crestline> Uğur'dan midi klavye aldım. Sorunsuz...

erhan_coskun> Behringer AM100 sattım. Sorunsuz...

Luuca> Sadık'tan pedal aldım. İlk kez faturalı bir pedal aldımikinci el olarak :) Teşekkürler kendisine...

edeniz89> Deniz'den amfi aldım. Çok dost canlısı, hoşsohbettir. Her türlü referans olurum ;)

mertfatihh> Firewire Solo sattım. Sorunsuz...

ghostknight> Aybars ile güzel bir alışveriş yaptık. Sorunsuz...

ihsahin13> Gitar ve pedal aldım. Sorunsuz...

mfikret> Bas gitar sattım. Sorunsuz...

Monsieur_B> Akustik gitar aldım. Sorunsuz...

ablugath> MG10CD sattım. Sorunsuz...

metalupyourass> DD3 sattım, sonra da kanka olduk zaten :)

HoockieCoochieMan> Uğur abiyle bir takas gerçekleştirdik. Kendisi çok efendi, seviyeli bir insan. Selamlar tekrar buradan da...

sheliakonur> Onur'a amfi sattım. Forumda güvendiğim taş gibi arkadaşlarımdandır o da.

Guitaroid> Midi klavye sattım. Sorunsuz...

okayd> İpod aldım. Sorunsuz...

Melihmelih> FS5U aldım. Hala deneyemedim :) Ama sorunsuz...

mazemaster> Gürkan abiden amfi aldım. Ödemede gösterdiği kolaylıklardan dolayı tekrar teşekkürler kendisine...

semizotu25> Mehmet kardeşim sayılır artık. Ona yazacak birşey yok...

idieteque> Pedal aldım. Sorunsuz...

batuhankr> Çok efendi bir arkadaş. Sorunsuz. Selamlar :)

OBA> Ongun'la çok keyifli bir alışveriş yaptık. Umarım istediklerine sahip olur ilerde :)

infradark_lead_guitarss> Emre'ye pedalboard sattım. Umarım sığdırabilmiştir pedalları :)

lotion> Ümitcan'la pedal takası yaptık. Süper hoşsohbet bir arkadaşımız. İyi günlerde kullansın pedalını.

darkside7> Ediz'le pedal takası yaptık. Çok efendi bir arkadaşımız. Selamlar :)

fadik> Yusuf'tan pedal aldım. Her kolaylığı gösterdi bana. Kendisine çok teşekkürler tekrardan.

BB-CAJEMIR> Tel aldım Barıştan. Sohbeti keyifli arkadaştır. Teşekkürler :)

Ze_uS: Wah pedalı aldım. Çok efendi, çok ilgili bir arkadaştır. Teşekkürler kendisine :)

tugay_: Ses kartı aldım. Sorunsuz...

ByBrk: Pedal aldım. Sorunsuz...

Hatırladığım alışverişler bunlardı. Umarım kimseyle bir sorun yaşanmamış, herkes mutlu mesut ekipmanını kullanmıştır. Gelen aletlerde belirtilmeyen ufak tefek çizikler, büyük çizikler falan olmuştur, ama özellikle pedal da, pedal bu canım, ayakla basılıyor sonuçta illaki çizilir. Onun için küçük şeylerden kalp kırmaya gerek yok.

Herkese kolay gelsin...
 
bir strat pickguardı arıyordum ilan açtım ve pickguarddestek nickli İbrahim ATA isimli arkadaş ilanıma cevap yazdı ve parasını ertesi gün söylediği hesaba yolladım...25 liraydı pickguard squierden çıkma ve ben 30 yolladımki kargoyuda versin diye bide onla uraşmayayım dedim param varken vereyim... Vermez olaydım... 4. güne girdik parayı yatırdıktan sonraki ve hala ortada pickguard falan yok..

Telefonlarımı açmıyor arızalı diyor mesaj yazıyor.Ama para işleri olurken gayet çalışıyordu telefonu tıkır tıkır. Parayı yolladıktan sonra bozuldu..Neyse onu geçtim işleri yoğunmuş, banane ? Bide diyorki başta işlerimin yoğun olduğunu belirttim senin hatan, bana sadece dediki işlerim yoğun sana 2 saat sonra mesaj ile bilgileri vereceğim dedi olay bu yani bana kargoyu geç verebilirim gibi bişey asla demedi mesajlar ortada. 1 sabrettim 2. gün dediki şimdi yolluyorum ertesi gün indim kargoya yok...3. gün abi şimdi yolluyorum kargoya gidiyorum dedi ertesi gün oldu yok kargo falan. 4. güne girdik yine yollayacak güya ama gelmeyecek biliyorum.Pickguardı alıp gitarıma takıp satacaktım mevlüt nickli arkadaş beni bekliyor gitarı hala teslim edemedim..İbrahim Ata yani pickguarddestek nickli arkadaştan birşey laırken dikkatli olun başınız yanmasın işleriniz aksamasın...İzmirli bu arkadaş İzmirden İbrahim ATA nickide pickguarddestek.Dikkat edin !!! Bu olayın hiçbir şekilde savunması yoktur senin işlerin beni alakadar etmez beni 4 gün oyalamaya hakkın yok...
 
Benim hakkımda yeterli bilgiye sahip değilsin.Çarpıtma konusunda üstüne yok arkadaşım olayı neden olduğu gibi anlatmıyorsun? Başımı kaşıyacak vaktim olmadığını hesap numaramı 2 saat sonra gönderebileceğimi söylemiştim ilk mesajda sonrasında gönderdim.1 kez görüşme yaptık abi parayı yatırdım dedin bende tamam dedim.Onun sonrasında telefon arızalandı ahizesi çalışmadığını ve mesja ile haberleşmek istediğimi söyledim bunun yanında sen parayı göndermeden önce de işlerimin çok yoğun olduğunu ve gecikebileceğini söyledim ayrıca evimin alt katı yurtiçi kargodur inipte göndermem 2dakika.. illa aras kargo dedin daha önce hiç bu semtte aras kargo kullanmamışım 2 günüm onu aramakla geçti açık adres veremezmiyidn yurtiçi kargoyla göndereyim arkadaşım sonra gelmişsin buraya yazıyorsun.Bundan sonra bende sadece elden alış-veriş yapacağım zaten aykan insanlar 25TL için birbirine hakaret edebiliyor.Ayrıca merak etme kargodu verdim arkadaşım.Ayrıca sordum da Pazartesi elinde olacakmış.
 
Geri
Üst