Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

"Misery" nickli Soyhan isimli arkadaşımal maalesef kötü bir alışveriş yaptık. Kendisine sattığım POD pro nun ücretini nakit ve takas şeklinde ödedi ve takasta vermeyi ileri sürdüğü marshall pedalı göndermedi. 1 ay sonra arayıp çok yoğun olduğunu ve daha sonra da pedalın kargoda kaybolduğunu söyledi. Bunun üzerine nakit yatıracağını söyledi. Sonra yine pedalın bulunduğunu ve göndereceğini söyledi ve yine göndermedi en son nakit yatıracağını yineledi ama ortada bir şey yok. Dolandırıcı demek gerekir mi bilemem ama kesinlikle sorumsuz biri. Söz konusu bedel 60 lira ancak sorun bedel değil ben neredeyse o kadar telefon parası verdim. Alışveriş yapılamdan önce düşünülmesi gerek bir insan.
 
A.K.K ile bir alışveriş yaptık. Benden kaynaklanan problemlerden ötürü zor bir süreç geçiriyoruz. Ancak çok anlayışlı bir arkadaş. Buradan da teşekkür etmek istiyorum.
 
poyzn nickli Fırat (Gibson Manyetik Seti) ve zetiman nickli Tolga (Thomann Hardcase) arkadaşlarımıza sorunsuz ve güzel alış verişleri için teşekkür ederim. Güvenilir, iyi niyetli ve dürüst kişiler her ikisi de.
 
mbalaban demiş ki:
Ozanaytc arkadaşımızla bir takasımız oldu kendisi ilgili bir kullanıcı... İlk alışveriş için konuştuğumuzda sitede yazanları sordum dolandırıcılık olayını bunun asılsız olduğunu cihan arkadaşımızla konuşup çözdüklerini hatta kendisi pedalları yolladıktan sonra benim pedalı yollamamı teklif etti..

Yani işin özü önceki olay nasıl oldu bi fikrim yok ama ben alışverişimde hiçbir sorun yaşamadım...

benle hala çözemedi olayı yanlız.. onu belirteyim.. asılsız falan da değil yani.. http://www.cihanyuce.com/?p=614 buyrun bu linkten okuyun mesajları görürsünüz.
 
"babacan61" nickli arkadaş Ch-1 i aldım sorunsuz temiz güvenilir bir alışveriş oldu :) Bir tek 5 lira bozuk bulmak için çok uğraş verdik buda bizim şansızlığımız oldu heralde. :)
 
BB-CAJEMIR mi yada buna benzer nickli arkadas pedalımı rezerve edip bana hiç bir haber vermemek kosuluyla beni bekletmiştir mesajlarıma cevap vermediği gibi daha sonra da lakayit davranıslarda bulunmuştur..adetim değildir böyle şeyler ama bu tarz saygısız hareketlere kayıtsız kalmamalıyız..bir de ben sitenin saygın üyesiyim diye bana hava atıyor..insanlara haketmediği saygıyı gösterirsek olcağı bu anlaşılan:)) neyse artk hayırlısı iyi forumlar arkadaşlar..
 
Rick nickli Emre ile Boss Ph-3 Phase Shifter alisverisi yaptik. Almak istedigini soyledi, akabininde bulustuk ve aldi. Hossohbet ve iyi birisi. Tanidigima memnun oldum, hayirli olsun Emre, ayaginda eskisin :)
 
Silence_Izm nickli Ünsal abi'den ev arkadaşım için amfi aldık.sorunsuz,hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu.Öğrenci olduğumuz için yardımcı oldu sağolsun.
Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
 
jibbom, war_and_pain ve mazomani nickli arkadaşları es geçmişim, kendilerine bazı satışlarım oldu. Hepsi de dürüst, sorunsuz insanlar, güvenerek satış yapabilirsiniz.
 
reddiye demiş ki:
A.K.K ile bir alışveriş yaptık. Benden kaynaklanan problemlerden ötürü zor bir süreç geçiriyoruz. Ancak çok anlayışlı bir arkadaş. Buradan da teşekkür etmek istiyorum.

Alışveriş bugün nihayet tamamlandı. İkimiz içinde çok sıkıntılı bir süreç oldu. Araya üçüncü şahısların girmesi olayı daha da zorlaştırdı, ama üç haftalık bir maratonun ardından alışverişi tamamladık. Teşekkürler...
 
Geri
Üst