Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Seymour Duncan Sh4-b manyetigim süper kargolanmış bir şekilde söz verdikleri tarihte ve kalitede elime geçmiştir.

Verdikleri müşteri destegi için en iyi sıfat "HARDCORE" dur diye düşünüyorum Smile

Burdan tekrar Mehmet'e ve Burak'a teşekkür ederim.

Şüphesiz "Ambars guitars" ile alışverişim devam edecek.
 
mfikret demiş ki:
"Cataluqne" nickli arkadaşa dikkat !!! Elden bir gitar alışverişi yaptık.Güven duyduğum için fazla incelemedim gitarı.ufak tefek eksikler çıktı gitarda ve bunlar benden gizlenmiş şeylerdi.keşke bunları söyleyip öyle satsaydı eminim yine alacaktım.

Bunlar benden gizlenmiş seylerdi diyosunuz ayıptır! Ben öyle bi insan olsam size o burgunun kırıldığını söylemem zaten! İnsanları kötülemekte üstünüze yok..ahali ahali geziyorsunuz öyle etrafta..ufak tefek eksikler diyosunuz es geçiyosunuz ama insanları kötülemekte üstünüze yok !
 
Herkes beni gayet iyi tanıyor merak etme! Ayıp olan ufak tefekte olsa eksiklerini söylememek ve gizlemektir! Gizlemeden söyledim diyebiliyor musunuz ? Burgu kırık demediniz,vidası çıktı dediniz,sonra da iki üç saat önce fark ettim ama benden önceki sahibinin suçu dediniz bu ne tutarsızlıktır ?
 
Tanısa ne yazar insanlığınız bu kadar düşük olduktan sonra!!! Ve evet ben bildiğim tüm herşeyi gizlemeden söyledim diyebiliyorum! Çünkü herşeyi gizlemeden söyledim.o gün size getirirken aksilik sebebiyle koptu bende yapıstırıldığını görmedim(gerçekten görmedim) ve çıktığınıda görünce vidalarının gevsediğini düşündüm ve biraz sıkmanız gerekiyor galiba dedim...benden önceki sahibinin sucu dedim çünkü o gitarın burgusunu ben yapıştırmadım bu kadar basit! Sizin gibi insanlara tam tersi düzgün değil üçkağıtçı olmak gerekiyor demekki.dürüstte davransak bi fayda etmiyor sizin gibi insanlara..."mfikret" saygı görmek istiyorsan önce sen saygı göstereceksin!!! "hak" arıyorsan önce insanların hakkına sen saygı göstereceksin!!!Forumda tanınıyorum diye arkana 3-5 kişi alıpta benim üstüme çıkmaya çalışmayacaksın!!! Ben burda senden başka daha kaç kişiyle alışverişim oldu ve sadece senden bu terbiyesizliği gördüm..ben turkrockta alısveriş yaptığım adamları evime getirip karsıma alıp cay içip sohbet etmıs bi insanım..senin gelipte burda benım insanlığımı sorgulamaya hakkın değil bi söz etmeye cülmün yokda olamazda..Şimdi yol al işine bak...Ne senin ağzından argo kelime çıksın siteden uzaklaştırıl.Ne benim ağzımdan argo kelime çıksın siteden uzaklastırılayım! Hadi İyi ForumLar!!!
 
burda klavye cambazlığı yapıp üste çıkmaya çalışmayın.Ağzınızdan çıkanı kulağınızda duysun! Okuyan okumayan kim haklı kim haksız anlayabilir sanıyorum.Ha sende benim insanlığımı sorgulamaya yetkin yok bunu da unutmayalım :D Terbiyesizlik kelimesinin kelime anlamını en yakın türkçe sözlükten bakıp,sonra buradaki yazılarımla karşılaştırıp doğru şeyi bulabileceğine eminim.
 
Klavye cambazlığı yapan sizsiniz ağzımdan çıkanı da kulağım duyuyor merak etmeyin ;) Benim sonuna kadar var senin yok!Aramızda ki tek fark siz iftiracısınız ben değil :) O terbiyesizlik kelimesini daha da bu konu ile ilgili kendını haklı göstermek için yaptığın bu direniş devam ederse o zaman öğreneceksin terbiyesizliğin ne olduğunu!!!
 
Bugüne kadar soulbeat, quashtr ve mazonami ile alışverişim oldu. 3 arkadaşta da hiç sorun yaşamadım, en ufak bi sorun çıkmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum ve öneriyorum sizlere..
Ayrıca obican ve gigadeth ile bi alışverişim oldu.Ben obican a parayı, obican başka bi ürünü gigadeth e, gigadeth de benim obicana parasını ödediğim ürünü bana yolladı.Yine sorunsuz bi alışveriş oldu.Ama ayrıca gigadeth e çok teşekkür ediyorum.Bi yanlış anlamadan dolayı bütün gün kendisini aradım, mesaj attım. Her seferinde sabırla cevap verdi..
Yani özetle bu 5 arkadaşa (gigadeth, obican, soulbeat, mazonami ve quashtr) güvenebilirsiniz.
 
"egemendemirci" kullanıcı adlı arkadaşla takas gerçekleştirdik. gitarı oldukça iyi paketlemiş. üstüne vereceğim nakit hafta sonu olmasından dolayı biraz gecikse de sorunsuz bir alışverişti.
ayrıca bir ay kadar önce "esphakan" ile gitar takasımız olmuştu. iki arkadaşa da sorunsuz güvenebilirsiniz.
 
Mamut nickli Fethi arkadaşımızdan Gibson LP gitar satın aldım. Kendi ilanında da belirttiği gibi gitar tertemiz ve iyi bakılmış durumdaydı.İzmir de evinde ağırlayıp gitarı incelememe izin verdi.Temiz bir alışveriş için Fethi ye buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bahadır
 
Geri
Üst