Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

metalupyourass demiş ki:
AykanKK demiş ki:
İki gün önce metalupyourass nickli Sezer ile alışveriş yaptık. Sorunsuz gerçekleşti.

Kargo halen ulaşmadı ya :) Bu sabah uğradım, öğlene belki gelir dediler ama tekrar gitmeye vaktim olmadı. Ptesiye kaldı artık merakla bekliyoruz :D

Nasıl ya. Benim bugüne kadar Ankara'ya PTT ile gönderdiğim kargolar bir günde varmıştı :?

Yok arkadaş, illallah dedim, bir daha PTT ile çalışmayacağım.
 
swaIIowed demiş ki:
Sinan123 nikli Sinan kardeşim sayesinde hayalimin gitarına kavuştum. Bugün gittik havalanından aldık gitarı. Sinan'a gözünüz değil bütün duyu organlarınız kapalı şekilde güvenebilirsiniz :)

Teşekkürler Sinan !!!

swaIIowed demiş ki:
Sinan'ın vasıtasıyla askerden önce hayalimin gitarına kavuştum arkadaşlar.

Burdan ona ve amerikadan gitarı sağ salim getiren arkadaşına hepinizin huzurunda teşekkürü borç bilirim.

Olur da güven sıkıntınız varsa gözünüz kapalı güvenebilirsiniz Sinan'a, ötesi yok !

Ha gitar ne mi...

Jackson SL2H MAH-Q Burnt Cherry Sunburst :)

Bi ara yükliycem resimlerini değişik yerlere merak eden olursa görebilir :)

Kutay bu hayaline kavuşmana azıcık sebep olabildiysem ne mutlu bana.

Kutay sağolsun gitarı alırken ve tüm süreçte hiç yormadı. Daha önce de alışveriimiz olmuştu ve geçen seneden bunun planını yapmış gibiydik. Ekipmanı alınacak güzel insandır.Tavsiye edilir.

Teşekkürler.


bodominheaven demiş ki:
sinanla yaptığım 2. alışveriş işte bunlarda son alışverişten gelenler . sinana tekrar teşekkür ediyorum çok güvenilir biri inanın mağazadan gidip alsan bukadar güvenemezsin.

cimg04fzf.jpg

Emrah,

Güzel manyetiklere kavuştun. ENGL videolarını izliyorum. Bu manyetikleri de görmek duymak isterim.

Emrah da iş yapmasını bilenlerden. Yormaz, sıkmaz ve güvenilirdir. O da Kutay gibi ne istediğini bildiği ve ona yoğunlaştığı için sevdiğim insanlardandır.


Selamlar
 
yabantas nickli arkadaştan (abimden diyeyim :) )sansamp tri ac satın aldım. ödemeyi biraz geciktirmeme rağmen sorun çıkarmadı ve sabretti. sonunda da tamamlayabildik alışverişi.
 
" Sokella " Yani Teoman abiyle çok güzel bir alışveriş yaptık, kendisi dediğim dedik ve hızlı biridir. Herşekilde kefilim, kendisine çok teşekkür ederim :)
 
" Sokella " Yani Teoman abiyle çok güzel bir alışveriş yaptık, kendisi dediğim dedik ve hızlı biridir. Herşekilde kefilim, kendisine çok teşekkür ederim Smile

Erkanın da dediği gibi hızlı ve şahane bi alışveriş oldu zaten bütün alışverişlerde olması gereken de bu:) teşekkürler tekrar.
 
bornedbrutal
Ms 10 band eq aldım . Kutusu yok demişti.Bir paket yaptı ki. Kutusundan daha sağlam üzerine çık tepin diyeceğim ama abartmayayım . Matruska gibi . Açıyorsun bir paket , açıyorsun bir paket .Açarken acaba sabrımımı deniyor diye düşünmedim değil .
Sonsuz güvenebileceğimiz arkadaşlar arasında
 
esatburak
lead
leventx
eraypolat03
ve şuan adını hatırlayamadığım birkaç arkadaş daha var gerçek isimlerini hatırlıyorum sadece. Ama nicklerini bi şekilde hatırlarsam kesinlikle yazacağım
bu arkadaşlarla sorunsuz alışverişler gerçekleştirdim. Kimisine ben güvendim parayı yatırdım kimiside bana güvenip parayı hesabıma yatırdı. Güvendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum
 
ghostknight nickli arkadaştan whammy satın aldım.Kendisinin hesabına cmtesi sabahı para yatırdım aynı gün kargoyu verdi.Pedal şu an elimde.Direk güvenebilceğiniz sorunsuz ve baya ilgili bi arkadaş.tekrar teşekkür ederim.
 
'ycirpanli' nickli Özkan adlı arkadaştan, arkadaşım için korg ax1500g prosesör aldım. Pedal için 'kız gibi tertemiz hiçbir sorunu yok, dersane taksidim için satıyorum yoksa hayatta satmam' demişti arkadaş.. Pedal geldi ekranı kırık, 2 tane tuşu çalışmıyor ve pas çizik içinde.. Arkadaşım kendisini arayıp durumu sorduğunda ise yanıtı 'sertçe bas tuşa çalışır' olmuş!.. Ben arkadaşın samimiyetine okadar güvenip pedalın fotosunu bile istemezken kendisinin bunu yapması bizi bir hayli üzdü..
 
Az önce "mazemaster" nickli Gürkan'dan aldığım Ampeg B3 amfim geldi. Kısa bir süre denedim, müthiş amfi. Kendisine ödemede bana gösterdiği kolaylıklardan dolayı buradan da bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.

Stüdyomun son bir kaç parçası kaldı. Umarım tamamlayıp açabilirim stüdyoyu. Turkrock Eskişehir davetlidir :p
 
Reeve demiş ki:
Kargom bugun elime ulasti, her sey cok guzel!

Sinan'in referansa gordugum kadariyla pek de ihtiyaci yok ama Murat icin katkisi olur sanirim; Sinan'in araciligi ile alisverisi gerceklestirmis oldum ve Murat basindan sonuna kadar cok ugrasti bu isle. Alis veriste hic bir sorun yasamadik. Planladigimiz gibi kendisi getirdi ve bana kargoladi. Kargo da saglam sekilde bana ulasti. Tanidigim kadariyla ikisi de cok duzgun, guvenilir ve akli basinda insanlar. Ikisine de tesekkur edip yorumun referans olmasini diliyorum kendilerine.


Rica edeirm. Katkımız olabildiyse ne mutlu bize.

Selamlar
 
Progressiva nickli Görkem'den gt10 aldım kendısıne çok teşekkur edıyorum.Tertemız sorunsuz bır alışverişti.Ayrıca yoğunluğumdan dolayı benım için Gorkem'den aletı satın alan mastercıhan'a (Cihan Düşmez'e) çok teşekkur ederım!
 
mecmast nickli emre abi ile alışveriş yaptık. kendisi gayet hoş ve ilgili davrandı görüşmelerimiz boyunca, gönderisini de güzelce yapmış, kendisine teşekkür ediyorum.
 
Normalde hiç yazmak istemezdim ama rencide etmemek için isim vermeden olumsuz bir durumu aktarmak istiyorum.. bir arkadaşımın elektrogitara yeni başlayan oğluna özellikle "marshall" küçük bir amfi almak için sitede satan bir kaç arkadaşa ö.m. attım.. (bir arkadaşa da ibanez amfi için.. marshall olmazsa denemek istedim).. Bir arkadaşla 12 Kasım Cuma günü telefonda, görüp denemek koşuluyla amfinin durumuna göre, özellikle sitedeki açıklamalarına aynen uyuyorsa kesin alacağımı söyleyerek anlaştık.. hatta sordu, kesin alacak mısınız diye.. "yani amfiyi zaten biliyorum, sitede yazdıkların doğruysa ve tamiri vs yoksa kesin alıcam" dedim.. ama Cuma günü işim yoğun olduğu için Cumartesi, o da olmazsa ona uygun diğer bir zamanda deneyeceğimi söyledim, anlaşmaya vardık... (Bundan sonra benden haber bekleyen başka bir arkadaşa da mg15cdr amfisini maalesef almayacağımı, satabileceğini söyledim...ve maalesef satılmış.. ve yine maalesef bizim ufaklığa amfi buldum dedim ve mahçup oldum).. 13 Kasım Cumartesi öğle civarı arkadaşı 2 kere aradım, teli kapalıydı.. siteye baktım aktif mi diye, ilanına da amfinin satıldığını yazmış, beni kastettiğini düşündüm.. sonra kendisi beni aradı ve amfiyi Cuma günü başkasına sattığını söyledi. Sözleştiğimiz için acayip şaşırdım, nasıl filan dedimse de gayet normal yani adam satmış ve yapacak birşey kalmamış.. Önce yapacak birşey yok artık, hayırlısı vs dedim ama düşününce oldukça rahatsız oldum...

Site içinde hiç satış yapmadım ama bir kaç alet, gitar vs aldığım oldu.. ama mesleğim icabı ticareti bilirim, "söz uçar yazı kalır" lafı neden var çok çok iyi bilirim.. Öncelikle alışverişin çok basit bir kaç kuralını öğrenmemiş, söz vermenin ne olduğunu bilmeyen insanlarla bilmeden muhatap olmak durumundayız maalesef.. Arkadaşlar insanın sözünü tutamaması için "MÜCBİR SEBEB" gerekir, sözünden dönmesi içinse "DÖNEK" olması... insan lafını bilerek konuşursa, ne söz verdiğini bilir ve unutmaz, sonra da kıvırmak zorunda kalmaz, karşısındakini de zor durumda bırakmaz.. yok düsturu böyle olan tipler, ticareti bu sananlar varsa karşıma çıkmazsa iyi olur, kalbini kırarım..

serzenişimle vaktinizi aldıysam affola , kusuruma bakmayın
 
Geri
Üst