Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Merhabalar, forumda yeniyim.

Seyyahelektrocu'dan Micro Cube (Eskişehir'de elden), KoRnoManiac'tan da Cort X-11 aldım. İkisi de gayet ilgili arkadaşlar, teşekkür ederim.
 
Benim bir çok insanla alışverişim ve münasebetim oluyor.belki turkrock dan 150-200 kişi ile isimlerini hatta nicklerini bile unuttuğum kadar insanla alışverişim olmuştur.

Yahu arkadaş artık şu ilanlara ya telefon numarası yazın yada ilan vermeyin.Kolay kızan biri değilim ama artık gerçekten gıcık olmaya başladım.ben yoğun çalışan birisi olduğum için her an bilgisayar karşına geçemiyorum ama bişey alacağım zaman direk tel ile arayıp epek kepek yapmadan ne ise arayıp 5 dk içinde tel ile görüşüp hesap numarasına paramı yatırıp adresimi mesajlayıp alıp geçiyorum.

Yoksa mesaj at ---paşam keyfi olunca girsin siteye yok mesajlarına lütfedip cevap versin diye beklersek bu iş olmaz.
Telefon yazıpda açmayanlarada zaten diyecek bişey bulamıyorum.

daha öncede yazmıştım elli yerde değişik değişik fiyatlar yazan insanlardan hazetmediğime...bu o işide geçti artık!!!

İlanındaki ürün satılıpda satıldığını yazmayanlara ise burdan bela okumak istemiyorum.Yahu arkadaş ruh hastasımısınız??? ne güzel adamlar sana imkan tanımış ilan açmıssın satmışsın malını...

satarken ilan açmaya üşenmiyorsun ama satıldığında silmeye yada düzeltmeye üşeniyorsun(yok vaktim olmadı yok zırt yok bırt) :( Ne diyeyim bilmiyorum vaktin yoksa açmada ilan milan...şu işlere artık önem verin dünya sizin etrafınızda dönmüyor.adı üstünde iş bu ---ahlakın en önemli olduğu yer.Yoksa sen dünyanın en iyi insanıymışsın bana ne? işin düzgün olacak.

Yazdıklarımla vaktinizi çaldıysam afola
bıktım artık aksiklik yaşamaktan zaman kaybetmekten...
 
İnsan bu tür olaylarla karşılaştıkça anlıyor vaziyeti cihan abi,ne kadar çok alışveriş yaparsak o kadar çok aksilikle karşılaşıyoruz,nitekim herşey güzelce ayarlanmiş olsa bile o noktada kargo şirketlerimiz saolsun üzerine düşeni yapıyor.

bu arada bende dün kargomu aldim komikhocuk nickli serdar arkadaşimizdan,kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
 
turkrock.com aracılığıyla iki kişiden alışveriş yaptım:

tonguch rumuzlu selahattin (tonal lambalı amfi)
ozgurmavimg rumuzlu mustafa abi (ms pozitron pedallar)

ikisinin de dürüstlüğünden, desteğinden ve ürünlerinden çok memnun kaldım. ikisinden de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
 
Uzun zamandır yazayım diyorum, bu güne kısmetmiş. Hatırladığım alışverişlerim şu şekilde;

Soulbeat-Wah-Ds1 takası yaptık, sorunsuz.

Can Kıcır-Wah aldım, sorunsuz.

Carmonel-Minibook aldım, sorunsuz.

KOrhandere-Manyetik aldım, sorunsuz.

Cancel-Minibook aldım, sorunsuz.

Medineli-Birkaç alışverişim oldu. 2 gitar aldım, 1 gitar sattım sanırım, sorunsuz.

Sertanbomba-Bir takas sonucu kendisine wah gönderdim, sorunsuz.

hackeiommi-Gitar gövdesi aldım, sorunsuz.

BB-CAJEMIR-Bir takas için kendisine pedal göndermiştim, beğenmedi ve geri yolladı. İyi niyetli bir insan.

jms_jms-Hardcase aldım, sorunsuz.

Kullanıcı adını ve ismini hatırlayamadığım arkadaş-Akustik gitar aldım, kozmetik olarak biraz kötüydü ama canı sağolsun.

Kullanıcı adını ve ismini hatırlayamadığım öbür arkadaş-Çeşitli kaset ve cdler aldım.

Hiçbiriyle hiçbir sorun yaşamadım, gayet iyi insanlardı.

Selamlarımla,
Mehmet
 
Forumda, mfikret kullanıcı adlı Fikret bey den kırmızı pearl hss pickguard aldım, kendisine rezerve isteğim karşısında gösterdiği hoşgörü için ve ürün alışverişimizde gerçekten oldukça güvenilir bir alışveriş gerçekleştirmemize olanak sağladığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Güvenilir bir arkadaşımızdır, kendisine bol müzikli ve ekipmanlı günler diliyorum...
 
korn_u17 demiş ki:
Forumda, mfikret kullanıcı adlı Fikret bey den kırmızı pearl hss pickguard aldım, kendisine rezerve isteğim karşısında gösterdiği hoşgörü için ve ürün alışverişimizde gerçekten oldukça güvenilir bir alışveriş gerçekleştirmemize olanak sağladığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Güvenilir bir arkadaşımızdır, kendisine bol müzikli ve ekipmanlı günler diliyorum...

Aynı şekilde bende size çok teşekkür ediyorum .nazikliğiniz için de ayrıca teşekkürler.Güle güle iyi günlerde kullanın ;)
 
listeyi güncelliyorum:

tonguch (tonal karma 2 amfi)
ozgurmavimg (ms pozitron pedallar)
hurdaleadd (sennheiser e825 dinamik mikrofon)

bu arkadaşlarla sorunsuz alışverişler yaptım. içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
 
wastinglove (Timuçin) 'le, zw45 wah pedalı alış/verişimiz oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum sorunsuz ve çok hızlı bir alış/veriş gerçekleştirdik. Umarım tekrar görüşürüz....
 
"batuhankr" nickli Batuhan arkadaşımla bir takas gerçekleştirdik. Bana ödemede gösterdiği kolaylık için tekrar teşekkür ederim. Kargo sorunsuz elime ulaştı. Kendisine kefilim. Selamlar buradan da tekrar :)

Kolay gelsin...
 
- AykanKK - Aykan'la İstanbul - Eskişehir arası bir alışverişimiz oldu. Aykan'a bir Boss Cs3 sattım, sabah 10 gibi mesajlaştık akşam 6 da o parayı göndermişti ben de pedalı herşey sorunsuz oldu :) . Teşekkürler Aykan güle güle kullan pedalı :)

- behicayhan - Behiçe bir Sx FT50 Telecaster Elektro Gitar sattım, herşey sorunsuz oldu. Taksimde buluştuk ve alışverişi gerçekleştirdik. Güle güle kullan Behiç.

- Xaara - Yasin arkadaşımla İstanbul - Ankara arası bir takasımız oldu, ben Boss Os-2 Overdrive/Distortion gönderdim, o da bana Shure Pg48 Mikrofon gönderdi. Herşey sorunsuzdu. Gayet sağlam paketlemiş mikrofonu sağolsun :)

- esatburak - Burakla Ankara- İstanbul arası bir alışverişimiz oldu. Kendisinden bir adet M-Audio Fast Track aldım. Herşey sorunsuzdu, kutusunda tertemiz bir ses kartı yolladı kendisi, jelatinleri bile duruyordu. Ayrıca kargoyu çok iyi paketlemiş. Teşekkürler Burak. :)
 
Ben teşekkür ederim Emre. Pedalı henüz almadım ama sorun olacağını zannetmem. Hoş sohbet bir arkadaş kendisi, kefilim. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz Emre'yle ;)
 
AykanKK demiş ki:
"batuhankr" nickli Batuhan arkadaşımla bir takas gerçekleştirdik. Bana ödemede gösterdiği kolaylık için tekrar teşekkür ederim. Kargo sorunsuz elime ulaştı. Kendisine kefilim. Selamlar buradan da tekrar :)

Kolay gelsin...

ben tesekkur ederim aykan sorunsuz bi alısveris oldu benim içinde.
kendisine güvenebilirsiniz gayet hosgörülü bi arkadas.
 
Geri
Üst