Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

MEDDLER adlı kullanıcidan hiçbişey almayın arkadaslar.kusurlu ürünleri kusursuz gibi gösterip satıyor dürüst bir insan değil kendisi. Saygılar
 
Cry Baby SW-95 aldığım Yağız'a (yilmazyağiz) ve MXR DoubleShot aldığım Olay Bey'e (PlutonMusic) buradan da teşekkür etmek isterim. Her ikisi de, sıfır kadar temiz pedalları uygun fiyatlara verdiler.
Boss FV500L aldığım Aykan'a da (AykanKK), iade konusundaki anlayışı için teşekkür ederim.
Aykan,
Haftaya İzmir'de görüşürüz. İstersen sen Güzelbahçe tarafına gel, pedal-balık-ekmek ısmarlayayım sana. Beni Konak'a kadar yorma. :)
 
WhiteLionn nick'li arkadaştan dün gece cort z44 aldım. Gitara çok iyi bakmış olduğunu geçiyorum, zamanım kısıtlı diye ayağının tozuyla elinde bavullarla stüdyomuza kadar gelip gitarı getirdi gecenin bir yarısı. Tekrardan teşekkür ederim kendisine tüm turkrock camiasi huzurunda, ileride güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisiyle.
 
[user]highway star[/user] Ozan arkadaşımdan Ibanez LU20 tuner aldım. İlana yanlış hatırladığı için LU30 yazmış ama sağolsun inceliğini gösterdi, benim için de çok büyük bir sorun değil 20 ya da 30 olması. Kendisine güvenebilirsiniz, ekipmanına değer veren ve temiz bakan bir müzisyen.
 
Son yaptığım alışverişler;

mincilik nickli kullanıcıya pena şarjörü hediye ettim ve 10 pena sattım. Pazartesi satmama rağmen hala parasını alamadım. 5 lirasında olmadığım için sıkboğaz etmedim ama yaptığı ayıp tabi. Mesajlara da cevap vermiyor. Bir sorunu olabilir tabi.

ZartarxiS 'e pena şarjörlü planet waves anahtarlık hediye ettim.

Vıne_Inlay ' gator pedalboard 'u salı günü yolladım. Karşılığında ds2 ve 20 lira alacaktık. Pedal dün geldi.

mistreated4u nickli kullanıcıya pena sattım. Sorunsuz denebilir, kargo parasını ptt kargo ile yollamamı istediği için yolladım ve ben ödedim ancak yollayacağını söylediği halde hala yollamadı. 5 lirasında değilim.
 
Bugün "lorderastus" nickli arkadaşa Boss Ns-2 ve Marshall Ed-1 sattım. Bugün haberleşip gün içinde satışı gerçekleştirdik. İstanbul trafiği dışında hiçbir sorun yaşanmadı ki ben geç kaldım. Kendisine güvenebilirsiniz.
 
Bugün "lorderastus" nickli arkadaşa Boss Ns-2 ve Marshall Ed-1 sattım. Bugün haberleşip gün içinde satışı gerçekleştirdik. İstanbul trafiği dışında hiçbir sorun yaşanmadı ki ben geç kaldım. Kendisine güvenebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam. "highway star" nickli arkadaş kesinlikle sözünün eri biridir. Aynı gün içinde anlaşıp hemen alım satım işlemini gerçekleştirdik. Bir dünya koşturdu pedalları bana ulaştırabilmek için. Kendisine güvenebilirsiniz.
 
Turkrock diğer özellikleri yanında özellikle müzik aletleri alışverişinde oldukça başarılı, aktif kullanılan bir site.. Bu yüzden üyelerin alışverişlerde yaptığı saçmalıklar netleştirilip profiline de yazılsa çok güzel olur.. sahibinden.com'daki gibi olumsuz ve olumlu durumlar diye, adam 40 alışveriş yapmış hepsi olumlu gibi, profile bakıp güvenilirlikle ilgili fikir sahibi olabilsek, saçma sapan tiplerle daha az muhatap olsak... Dolayısıyla en önemli şeyi "ZAMANI" boşa kaybetmesek, sinirlerimizi boşa germesek..
 
Geri
Üst