Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

CrimsonKing nickli arkadaştan michael kelly patriot custom gitar aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu. kendisi oldukça iyi niyetli bir arkadaş, ayrıca korg tuner ve kaliteli iki adet jack hediye etti. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz kendisine teşekkür ederim...
 
İlanında belirttim, fakat ilerde insanlar referans alsın diye buraya da yazmak gerekli diye düşündüm.
Middans nickli arkadaşla sorunsuz ve hızlı bir alışveriş gerçekleştirdim,kendisi ilgili ve hızlı ;)

Edit : Kendisi ile düz hesap pazarlık yaptığım halde,kargoyu karşılayıp,beni mahçup etmiştir.
 
Puppet_master adlı arkadaş ile POD XT Live alışverişi yaptık. İstanbul'dan İzmir'e yolladı. Çok güzel bir fiyata, tertemiz bir xt live'ım oldu.

Rahatça alışveriş yapabileceğiniz güvenilir bir arkadaş. Güzel bir alışverişti, tavsiye edilir. ;)
 
dieducktick adlı arkadaştan Line6 UX1 Ses kartı satın aldım.Sorunsuz bir alışveriş oldu.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ;)
1 lira fazla göndermeme rağmen hediye olarak Ibanez marka jack gönderdi ve kargoyu da kendisi karşıladı (y)
 
TUAKVEP adlı satıcıdan alışveriş yaptım işine bu kadar titizlilikle davranan bir insan daha görmedim ödeme konusunda olsun,paketleme ve ulaşım konusunda olsun mükemmel bir insan.
 
TUAKVEP adlı satıcıdan alışveriş yaptım işine bu kadar titizlilikle davranan bir insan daha görmedim ödeme konusunda olsun,paketleme ve ulaşım konusunda olsun mükemmel bir insan.
Çok teşekkür ederim. Seninle alışveriş yapmak benim için onurdur. Ayrıca alışverişdeki samimiyetin ve dürüstliğin için teşekkür ederim
Arkdaşa her konuda güvenebilirsiniz? Ben kefilim
 
312'den ME-70 Prosesör satın aldım. Çok iyi niyetli ve sıcak kanlı bir insan. Zaten 2006 yılında da ben ona bir Korg AX1500G satmıştım. Çok güzel bir rövanş oldu. Yeniden görüşmek güzeldi. Çok çok teşekkür ediyorum kendisine. Ayrıca şu anda satışa sunmuş olduğu Gibson taklidi yapan gitarını da denedim. Gayet temiz, sorunsuz, klavyesi rahat ve tonları güzel bir gitar. (Bu reklam tamamen içtendir :) ). Tekrar teşekkürler 312.
 
AKINROLL'dan takas yoluyla Ankara-İstanbul arası kargolu bir alışveriş yaptık. Ne konuşulduysa aynen eksiksiz gerçekleşti. Çok çok teşekkür ediyorum. Bu arada Analogman DS-1 Pro (TS-808 Mod) tadından yenmez, inanılmaz bir pedalmış. Açıkçası ben satarım niyetiyle almıştım fakat kıyamayacağım. Çok çok teşekkürler tekrardan.
 
Ben teşekkür ederim. Aynı şekilde bende sorunsuz şekilde manyetikleri aldım. çok güvenilir bir arkadaştır ''ozbeksel''. Yaklaşımı ve iyi niyeti için teşekkür diyorum.

Ben de Akın ağabeyle bir alışveriş yaptım, epey de yüklü kalabalık bir alışveriş oldu. Nakitim olmaması sebebiyle, nakit kısmı için bana 1-2 ay arası bir süre tanıdı. Çok iyi bir gitar sahibi olduğum için mi sevineyim, yoksa çok değerli bir ağabey kazandığım için mi sevineyim bilemiyorum. Kendisi referansa ihtiyaç duyacak son kişi ama yine de yazmak istedim. Kesinlikle çok güvenilir ve harika biri Akın ağabey, her şey için çok teşekkürler. :)
 
"methelot" nickli arkadaştan aldığım son derece iyi durumdaki Ibanez RG2550 gitardan ve kendisi gibi çok ilgili, dört dörtlük birisiyle tanışmış olmaktan duyduğum memnuniyeti turkrock ahalisi ile paylaşmak isterim.

Çpk teşekkür ederim yorumun için umarım iyi günlerde kullanırsın. :) Bu arada kullanıcı adımı nickname olarak değilde adım soyadım şeklinde kullanmaya karar verdiğim için değiştirdim belirteyim. :)
 
[user]devahi[/user] arkadaşımla EMG 81-85 set alışverişi yaptık. Yeni bir kullanıcı olmasına rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi bir arkadaş. Sağolsun, sorunsuzca ödemeyi yaptı ben de manyetikleri kendisine gönderdim.

[user]hotmetal_07[/user] arkadaşımdan da iki adet potans ve jack girişi satın aldım. meblağ ufak olmasına rağmen üşenmedi kargoya verdi, kendisine de çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst