Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

s-co nickli sercan kardeşimden carl martin red repeat pedalı aldım.Tamamiyle sorunsuz bir alışverişti.Kendisi pedalın kutusunu dahi saklamış, o derece iyi bakmış pedala.Kendisine tekrardan teşekkür ederim.
 
"therock3434" nickli arkadaştan Seymour duncan tb-4 manyetik aldım. Parayı havale ettikten 2 saat sonra kargoya verdi. Çok hızlı bir alışveriş oldu. Ürün gayet güzel paketlenmişti. Anlayışlı ve güvenilir bir satıcı.
 
_ToLiveIsToDie_ ile Boss GT8 için anlaştık ve alışverişimiz sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi biri. Kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum.. :)
 
PsycHotron nickli arkadaş ile çok hızlı bir alışveriş yaptık. Ürünün fotoğraflarını çekemediği için internet kafede kamera ile fatura bilgilerini, ürünü gösterdi. Parayı hesaba yatırdıktan 15 dakika sonra kargo takip numarasını da yolladı sağolsun, paketleme de baya sağlamdı. Dürüst bir insan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum buradan.
 
Alper34 nickli arkadas prosesesorume talip oldu.tatilde oldugum icin 2 hafta bekledi.ve bugun aldi.yani diyecegim o ki bu arkadas son derece guvenilir biri.sorunsuz bi alisveris oldu.umarim istediklerinden cok daha iyilerini yapar pedal ile.10 numara bir arkadas.
Erdem birgul nickli arkadastan bugun bir adet compressor aldim.gerci aleti daha deneyemedim ama sorunsuz bir alis veris oldu.ona da tesekkur ederim
 
Ayrica vakti zamaninda alis veris yaptigim darkstorm nickli arkadas gercekten guvenilir bir saticdir.parayi almamasina ragmen bana guvenerek pedalini birakmisti.ona ayrica tsekkur ediyorum
Bink nickli arkadastan bir manyetik almistim gayet sorunsuz bir alisveris olmustu
Midnight_trilogy nickli arkadas ile hem takas hem alisverisimiz olmustu.hic bir sorun yasamadim.
Ali sami nickli arkadastan bir pedal almistim.gayet sorunsuz bir alisveris olmustu
Korhan dere nickli arkadastan bir adet manyetik aldim.hic bir sorun yasamadim
Aegnor luinwe nickli arkadasa 3 adet manyetik sattim.ilk baslarda biraz yanlis aladik birbirimizi.ama sonra sikinti olmnadi.efendi bir kardes.
 
Dead_Horse_Kick ile bir pedal alışverişimiz oldu, kendisi ürünü ücreti yatırdığım gün kargoya verdi, ürün şu anda elimde henüz denemedim fakat dıştan görülen herhangi bir kusur sıkıntı görünmüyor, çıkacağınıda düşünmüyorum..
 
Geri
Üst