Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Forumdan diabolique ile de sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirmiştim güveni için teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın aklıma geldikçe yazıyorum o yüzden tek tek koyuyorum forumda nickler denk geldikçe aklıma geliyor.
 
Anahtar nickli Dağhan arkadaşımızdan m-audio profire 610 ses kartı aldım. Hem hızlı alışveriş oldu hem de sağolsun tüm sorularımı yanıtladı.
Zaten temiz olduğunu söylemişti ses kartının.Sıfırdan ayırt etmek zor...

zencikapici ilede takas yaptık.Muhabbet ettik.Gayet keyifliydi...

The_Scorpions zaten yukarda adımı yazmış.Onada bir pedal havale ettik.Ordada sorunumuz yok çok şükür :D

Herşey yolunda yani...
 
bu gün virtuose kullanıcı isimli arkadaşdan takas+nakit vererek bir gitar aldım. karşılıklı güven içerisinde bir alışverişdi ancak başıma gelmeyen kalmadı. ilk önce garanti bankasından kendisinin yapıkredi hesabına havale yaptım fakat garanti tarafından bilgilerin eksik gönderilmesi sonucu para kendisinin hesabına geçmek yerine yapıkredi bankasının havuzunda bloke oldu. uzun bir telefon trafiği sonucunda para arkadaşımızın hesabına geçti. daha sonra gitarı çalıştığım işyerimin anlaşmalı aracı kargo firmasıyla gönderdim. fakat bana verdikleri numara fatura numarası olduğu için arkadaşımız kargoyu takip edemedi. karşılıklı güven ile kendi gitarını bana kargoladı. fakat bir sonraki günde ups ile gönderim yapan aracı kargo anlaşmaları bittiği için metro kargo ile çalışmaya başlamışlar ve bunu bize bildirmedikleri için kargom kayıp göründü. haklı olarak bu durumlarda karşı tarafın kafasında sorunlar yarattı. hayatımda yaptığım en zor alışverişti. dürüslüğünden ve gösterdiği anlayışdan dolayı kendisine teşekkür ederim.
 
satanis (Birkan) ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Ürünü alacağım dediği gün tereddütsüz anlaştığımız miktarı yatırdı. Ben de zaten hemen kargoya verdim. Ertesi gün ürünün teslimi konusunda da ben daha fazla telaş ettim, öyle söyleyeyim :)
 
Alamut ile güzel biçok alışverişimiz oldu kendisi hiçbir zaman beni yanıltmadı her ürün söz verdiği gibi geldi, kendisi yine çok güvenilir biridir. Bu referansları yazarken fark ettim ki bu forum herhalde en güvenilir alışveriş edebildiğmiz internet sitesi. Bunun için turkrock emektarlarına ve üyelerine teşekkürler
 
Bora_Gurcay'dan 2 adet pedal satın aldım. İlk buluşmada kendisinden kaynaklanan bir iletişim hatası sonucu buluşamadık. Sağolsun arayıp telefonu bir yerde unuttuğunu o yüzden iletişim kuramadığımız söyledi. Hatta beni o kadar bekletip de cevap veremediği için mahçup olduğunu, bu sebepten pedalı bedava vermek istediğini söyledi. Bu güzel jesti için teşekkür ediyorum. Elbette fırsatçılık yapıp durumdan faydalanmak istemedim ve 1 pedal alacakken 2 pedal aldım kendisinden. Son derece anlayışlı ve kibar yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum.
 
metalupyourass (Sezer) ile Fender - Jackson takası yaptık. Son derece soğukkanlı ve sıkı pazarlıkçıdır kendisi. Ama ağzından çıkan neyse odur aynı zamanda. Çok teşekkür ediyorum. Daha önceden de bir kaç alışverişimiz olmuştu zaten. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
 
KEYCAN(kemal can parlak) isimli arkadasin biri Joe Satriani Ibanez gitarimla kargolu takas sonucunda Les Paul Custom Shop gitari bana gondermistir.
Kendisini gitarin replika oldugundan dolayi kiniyorum.
Bu kullaniciya dikkat edelim
Mesaj yoluyla beni uyaran arkadaslara tesekkur ederim
 
KEYCAN(kemal can parlak) isimli arkadasin biri Joe Satriani Ibanez gitarimla kargolu takas sonucunda Les Paul Custom Shop gitari bana gondermistir.
Kendisini gitarin replika oldugundan dolayi kiniyorum.
Bu kullaniciya dikkat edelim
Mesaj yoluyla beni uyaran arkadaslara tesekkur ederim

Umarım zararınızı telafi edebilirsiniz. Konuya ilişkin uyarılarımıza karşı duyarlılığınız için teşekkürler.
 
Thrashead'den elektro gitar aldım, kendisi 15 dakika önceden buluşma yerine geldi. Güzel bir alışverişti kendisine teşekkür ederim. Kendisine ucuz sattığı gitarı için ömür boyu e.gitar konusunda fikir danışmanlığı sözü vermiş bulunmaktayım, bide yeniden gitar alacağı zaman ilk gitarının tüm bakımlarını yapacağım:)

chorusofwar takaslık gitarı denemek için 1,5 saatlik yol kat etti ve yabancısı olduğum muhitte bana yardımcı oldu. Kendisine güvenebilirsiniz. Ayrıca iyi de bir arkadaştır:)

Tüm bunlar olurken kendisi gelip takas teklifi yapan Lakhesis, takas için gün ve yeri bile kararlaştırıldıktan sonra aniden sessizliğe bürünüp gün içerisinde konuşmalarını görüntülemeye devam etmesine rağmen "caydım" yada "işim çıktı" gibi bir mesaj atmaya bile tenezzül etmedi. Daha aklına yatan bir teklif almış olabilir, ama haber ver bari dimi? Düşünceli davranışı sağolsun misafirlerimle son günümü mesaj kutusuna bakarak geçirdim. Kendisine selamlar gönderiyor, aklıma geldikçe annesinin kulaklarını boool bol çınlatıyorum.
 
Tonal amfilerinin üreticisi tonguch ile alışveriş yapmadık.
Ben kendisine bir switch danıştım o da evinde misafir etmekle kalmayıp bir de bir kaç tane switch hediye etti. Sadece 2 adet switch lazımdı ama o sağolsun hiç önemli değil diyerek verdi bir kaç tane değişik switch.
Kendisine çok çok teşekkür ediyorum ve böylesine temiz yürekli ve iyi bir insanla tanıştığıma da mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.
 
metalupyourass (Sezer) tam bir muamelecidir. Makul bir indirim bile isteseniz dahi sizi belli bir sınıfa sokabilir. Kaba davranabilir. Ayağına çağırıp dalga geçebilir. Daha sonra saçmalayıp canınızı sıkmaya devam edebilir.
 
Arkadaş senin derdin ne? Bütün samimiyetimle soruyorum. Başlığın adı alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi kötü yorumlarınız dikkat edersen, seninle alışveriş yapmadık bile. Çamur at izi kalsın diyorsun heralde, istediğin indirim kabul edilmediği için değil mi bütün bunlar?
 
"Evet aynen dediğin gibi kardeşim 1 haftalığına 190 tl dir yazdığım gitara %20 den fazla indirim talep edenlere sana davrandığım gibi davranıyorum."

Yaptığın muameleden dolayı benden özür dileyeceksin. Aslında en başından bunu yapmalıydın. Yapmamanın nedenine kibir diyelim ;)
 
Geri
Üst