Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@kaos13666 nickli arkadaşımızdan kargo yoluyla gitar aldım saolsun kendine gelecekmiş gibi en ufak ayrıntısına kadar çizilmesin bişey olmasın diye samış paketlemiş ve case e koyup sapasağlam ve tam zamanında elime geçmesini sağladı kargo giriş çıkışlarını ihbarlı şekilde kendi ilgilendi haber verdi gitarın en ufak çiziğine kadar resimli bir şekilde daha önceden söylediği gibi eksiksiz çıktı doğru dürüst güzel bir kardeşimiz eline ayağına canına sağlık bu havalarda onca uğraştı tanımadığı birisi için gözü kapalı güvenip alışveriş yapabileceğiniz bi insan herşey için çok teşekkür ediyorum kendisine...
 
@OsmanBurak arkadaşıma çok teşekkür ederim.Bana bulamadığım edge pro tremolo kolunu yurtdışından getirdi.bugün kargodan aldım.ısrar etmeme rağmen tremolo kolunun ücretini almayıp kargo ücretinide karşılamış.Tekrar çok teşekkür ederim kendisine,çok iyi bir insan alışveris yaparken düşünmeden yapılabilecek güvenilir biri.
 
@gigadeth arkadaşımızla bi takas gerçekleştirdik prosesöre karşılık hediye kuponu şeklinde... kuponları kullanırken hiç sorun yaşamadım kendisine çok teşekkür ediyorum :) çok kısa ve öz konuştu kargonun takip no belli olmadan kupon numaralarını verdi kullandık ben çok memnun kaldım umarım kendisi de memnun kalmıştır :)
 
@taskin kalın arkadaşımdan bugün schecter omen extreme 7 aldım. alışveriş kolay ve sorunsuz oldu. dediği gibi gitar tertemiz, güzelce de paketlenip gönderilmiş. kendisine tekrardan teşekkür ediyorum, alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara da bu mesaj referans olsun :)
 
@laylaylomit kardeşime gitarımı gözüm kapalı yolladım kendisi de güvenilir olduğunu gayet gösterdi kargoda ufak bir problem çıkmasına karşın çok anlayışla karşıladı umarım her alışverişinde görüşürüz kendisiyle havalemizi de dediği gibi sözünü tuttu yolluyor çok teşekkür ederim kendisine umarım utandırmayız hayırlı olsun :)
 
@laylaylomit kardeşime gitarımı gözüm kapalı yolladım kendisi de güvenilir olduğunu gayet gösterdi kargoda ufak bir problem çıkmasına karşın çok anlayışla karşıladı umarım her alışverişinde görüşürüz kendisiyle havalemizi de dediği gibi sözünü tuttu yolluyor çok teşekkür ederim kendisine umarım utandırmayız hayırlı olsun :)
Tam ben yazacaktım Burak önce davranmış:)
Burak'ın gitarını alıp almama konusunda kararsızdım biraz ihtiyacım olmadığı için. Kendisi çok sağolsun paranın lafını etmeden ve daha önce tanışmamış olmamıza rağmen ta Yozgat'tan İstanbul'a kargoladı gitarı bana denemem için, beğenmezsem geri göndereceğim şekilde. Gitar bugün geldi gayet temiz, ve iyi paketlenmiş, kargodaki ufak sorunun Burak'ın paketlemesiyle falan alakası yok zaten ciddi birşey değil:)
Kısacası gözüm kapalı alışveriş yapacağım bir arkadaş kendisi:)
 
@aiyiadam nickli Evren Bey'e Cry Baby 535Q wah sattım. Pedalı önce denemesi için gönderdim (ki bunu pek yapmam). Bu güvenimi boşa çıkarmayarak, dediği gün ve saatte parasını da gönderdi. Kendisine teşekkür ederim. İyi günlerde kullanması dileğiyle :)
 
@Kicaven-Trab nickli berkan arkadaşımızla bu sabah 10:30 da buluştuk adam evime kadar geldi nerdeyse. Alışverişi yaptık (h&k tubemeister 18) adam ben hiçbişey dememe rağmen amfiyi anlatmaya çalıştı öyle al gardaş amfiyi ver paramı yapmadı ilgilendi. Mesaj attı falan filan. Eyvallah yani. Gerçi biraz kirletmiş amfiyi falan ama :p Yok yok gıcır gıcır amfi valla :)
Şöyle bi sildik tertemiz.. Süper amfi. Sağolsun :) (Not: Ah yeni kabinimi alıpta deneyebileydim çalabileydim içimde kaldı :( )
 
Geri
Üst