Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

rostocker demiş ki:
Hikayenin mutlu sonla bitmesi güzel olmuş.Sen de herkese o kadar güvenme be mfikret.

Geç de olsa öğrendim abi.Artık çok tanıdığım kişiler dışında kimseye güvenmiyorum.bu ve bunun gibi adamlar güvenimi alt üst etti.Artık genelde elden teslim almaya çalışıyorum.Gerçi bunuda elden teslim aldık da nolldu.Adam göz göre göre iteliyor.Bizde göz göre göre yapmaz diye aldandık sanırım...

Neyse sonuçta benim bir zararım olmadı.Mutlu sonla bitti denebilir :D
 
shnicx nickli tansel abimle güzel bir alışveriş yaptık bugun. dediğim gibi bugun ödememi yaptım ve ödemeden hemen sonra yurtiçi kargodan cep telefonuma kargonuz yola çıkmışyır diye mesaj geldi. daha elime ulaşmadı ancak geleceğinden hiç şüphem yok. herşey için çok teşekkürler tansel abim:) her çaldığımda seni hatırlayacağım :p
 
Rica ederim alperen dostum, asıl ben teşekkür ederim. Hour nickli Alperenle güvenli ve sorunsuz bir alışveriş yaptık, kendisi dürüst ve güvenilir bir kişidir. Dürüstlüğün için teşekkürler Alperen ;)
 
"chi-wes" kullanıcı isimli Kıvanç kardeşimden Marshall MG15 Dfx aldım. Çok yeni bir üye olmasına rağmen beni hiç mahçup etmedi, sağolsun. Bundan sonraki işlemlerinde kendisine güvenebilirsiniz.
 
melih-71 & _poullses_ (dyna comp gerçekten çok temiz geldi, teşekkürler)

ati_tan (dolaylı yoldan arkadaşımı yolladım pedal aldırmaya ancak pedal gayet güzel ulaştığı için bu abimizi de yazmak istedim)
 
kewell demiş ki:
DrB'den aldığım manyetik güzel bir şekilde paketlenmiş olarak bugün elime ulaştı.
alışveri için teşekkürler abi =)

Eyvallah arkadaş. Umarım çok seversin, güzel manyetiktir o.

Merak ediyordum hatta sana vardı mı sevdin mi falan diye, öm atacaktım bunu görmesem. ;)

B
 
scalloped nickli erdem abiyle pedal takası yaptık.
ibanez lf7ye karşılık aldığım dod juice box elime bugün sağlam bir şekilde ulaştı.
teşekkür ederim
ayrıca hiç bir güven sorunu olmadı, lf7 de umarım ulaşmıştır
 
Bugüne kadar kimse için kötü bir şey yazmamıştım buraya fakat cidden beni üzen bir olay oldu. Bu sitedeki nickini tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım Violence Fetish olması gerekir nicki, adı da Koray soyadı tam emin olmamakla birlikte Akar olması gerek. Olayı çok fazla anlatmaya gerek yok dolandırıcılık falan değil tam olarak bir alışverişten kalan komik miktardaki borcunu ödememesi. Hadi bu da çok dert değil ancak bir buçuk ay boyunca oyalaması, ödedim diyip ödememesi, telefona cevap vermemesi, msnden engellemesi vs. gerçekten asabımı bozdu. Olur da bir gün bu arkadaşla alış veriş yapıcak olursanız bir daha düşünün :!:
 
Geri
Üst