Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

dark_legacy

dark_legacy nickli arkadaştan ns-2 aldım. saolsun pedalı önce gönderdi ben sonra parayı yatırdım. Ve pedal dediği gibi çok temiz gerekten. güvenilir bir arkadaş. iyi alışverişler diyorum...
 
"truck" nickli arkadaşa ibanez S520ex sattım sorunsuzdu.Hatta paralar bile bankadan yeni çekilmiş gıcır gıcırdı;)
Kendisine teşekkür ediyorum.Alacağım dedi işi uzatmadı ertesi gün geldi aldı.
SAYGILAR.
 
Birde "Pislik"Nicli arkadaşımızdan epiphone lp ultra aldım cizik .ama o gitarı almak istiyordum birazda fazla verdim aldım kısmet.
Kendisine teşekkür ediyorum.
 
mrt_guitar nickli arkadaşa dikkat ediniz.Kendisi satılıkta olan marshall ms4 amfimi alacağını söyleyerek ayırmamı istedi.Aradan çok zaman geçmesine rağmen ne attığım mesajlara cevap veriyor,ne açtığım telefona.Neyse önemli değil ama alamıcaksa bile alamıyorum kardeşim deseydi beklemezdim hiç değilse....

Alıveriş yapacaksanız ayırmayın hiç bir şeyi bu arkadaş için derim ben...
 
"silence_izm" ile şehirdışılık bir alışveriş yaptım..Vaad ettiği gibi parayı hesabıma yatırdı ve ardından ben de gitarı kargoladım..
Sorunsuzdu ,teşekkürler ;)
 
nihoho nickli arkadaşımızdan Crate Gt-65 amfi aldık...

Gerçek anlamda 4 4lük bir alışveriş gerçekleşti aramızda ki zaten yaptığımız o güzel muhabbetleri saymıyorum bile :)

Kendisine burdanda teşekkür etmek istiyorum... Kendisine her konuda güvenebilirsiniz...

Can...
 
İzmirden "master_of_puppets__" nickli arkadaşla hem sorunsuz ve güvenli hemde inanılmaz hızlı bir alışveriş yaptık.Hem iyi muhabbeti olan hemde dürüst bir arkadaş...
 
al_capone nickli arkadaşımızla da sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik.Kendisi gayet sağlam şekilde paketledi ve kargoladı.Sorunsuz alış-veriş yapabilirsiniz...
 
Sevgili ozbeksel'den parasını teee ayın on beşinde vermek koşuluyla iki tane sd-ram aldım. Bu gibi durumlarda rakamın önemi yoktur önemli olan güvendir ve bana güvendiği için kendisine çok teşekkür ederim. Neredeyse bütün alışverişlerimi sonradan veya taksitle ödeme halinde yaptım. Yardımcı olan bütün arkadaşlara burdan teşekkürler.
 
guitarology demiş ki:
"KeReMmM" nickli arkadaştan, Behringer Ultra G satın aldım. Kendisine; ilana cevap olarak bir kaç anlamsız sözcük yerine kurallı cümleler kurması ve ciddiyeti, parayı alıp pedalı yolladıktan sonra detayları bildirmesi ve son olarak elime geçip geçmediği konusundaki hassasiyeti için teşekkür ediyorum. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Mali.

Mali çok teşekkürler yorumun için. Kusura bakma biraz geç gördüm. "guitarology" nickli Mehmet Ali'ye güvenebilirsiniz. Kısa ve öz bir konuşmadan sonra en kısa sürede parayı yolladı. Tekrar teşekkürler.
 
slipknot777 ye red repeat delay sattım.2 dk da karar verdik ve 10 dk sonra alışverişi gerçekleştirmiştik.Zaten bundan öncede bir çok alışveriş yaptık.Jet hızıyla gerçekleşen bu alışverişimizdede sorun çıkmadı.Güvenebilirsiniz.
 
Geri
Üst