Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Son 2-3 aydır,iyi insanlarla güzel alış-verişler yaptım.İsimlerini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum ve tekrardan herkese teşekkür ediyorum.

Bir arkadaşımıza Sansamp Gt2 ve Ultra G sattım.
"Rad" Alper'e Phase 90 sattım.
TSL 100 amfi sattım.
"Dethlok" Erdem'den micro cube amfi (süper bi şey) ve mt-2 pedal aldım.
"sertsessiz" Ozan'dan Fuzz pedalı aldım.
"ilhan80" İlhan'dan zw overdrive aldım (baya zaman geçti üzerinden gerçi)
"gilmouris" Kaan'dan Hs-2 manyetik aldım.
 
Arkadaşlar bunderas_66 nickli arkadaşla bir takas yaptık.Gitarı kargoda açtığımda sapı kırılmıştı.Bende hemen Ankarada oturan bir arkadaşıma gönderdim gitarı.Oda Kenan Ustaya götürdü.Kenan Usta gitarın sapının daha önceden kırıldığını japon yapıştırıcı veya benzeri bir madde ile yapıştırıldğını söyledi.Bu arkadaş bana bundan hiç bahsetmedi.Bu arkadaş ile alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

Müzikle Kalın.
 
Son zamanlarda yaptığım iki alışverişi yazmak istiyorum.

Salom nickli arkadaştan takas ile Ram,ekran kartı ve işlemci aldım.almadan önce bana hiçbirinde sorun olmadığını vs vs söyledi.neyse anlaştık ve takası yaptık.Yolladığım ve gelen kargoyuda ödedim parası olmadığı için!!! Kocaman bir kutuya korumasızca bütün parçaları koyup kargoya vermiş sağolsun.bana geldiğinde ram’in üzerinden ufak devre elemanlarından kopmuş vs geldi yani çalışmıyor.İşlemcinin bir sürü bacağı kırık.her neyse geri takas yapalım dedim.kabul etti.kargoyu ödeyip yolla dedim.kabul etti.Sonra para bulamadım yarın bulur yollarım dedi.Ertesi gün bulmuş edasıyla yolladı kargoyu ve ödeyemedim dedi.Kargo ya 5 ytl!!! Her gün birsürü alışveriş yapan adam 5ytl bulamayacak.en nihayetinde toplam 20ytl kargo bana kaçtı.Elimde bozuk parçalarla kaldım vs.parçalarıda istemiyor geri :D kazancı ne oldu niye böyle birşey yaptı merak ettim doğrusu !

Sariyeron dan PDA aldım.anlaştık ve bir hafta sonraya yollayabileceğini söyledi kabul ettim.dediğinde yolladı.geldi cihaz,tabiî ki koca bir ayakkabı kutusu içinde patlak poşete sarılmış üç parça halinde.yani her an birbirine çarpıp zarar verebilecek birşekilde.Neyseki bir şey olmamış ama hafıza kartı ve kablosu eksikti,bunu söyledim.hatasını kabul edip kargoyuda ödeyip aletleri bulup yollayacağım dedi.2 hafta geçti.bulamadım dedi parasını yollayım dedi.onuda kabul ettim.sonra kabloyu bulmuş,kartın parasını yolladı.Yani toplam 3 hafta gibi bir süre bekledim.Üstüne tabiî ki kargoyuda ben ödedim.Ha önemlimi? Para değil ama Evet önemli çünkü verilen söz tutulmamış,üç hafta bekletilmişim.Üstüne birde zaten ucuz verdim bir de üç haftadır başımın etini yedin gibi bir tavır geldi.zorla kimseden bir şey almıyoruz.eğer bir cihaz satılıyorsa eksiksiz teslim etmekle mükellefsin sonuçta bunu kimsenin başına kakmamak lazım.Çok meşgul olabilirsin ne olursa olsun bu kadar kimseyi bekletme lüksün olmamalı...

Benim iki alışveriştete gördüğüm şey,benim gösterdiğim özeni karşı taraf bana göstermemiş.Verilen sözler tutulmamış.Neyse dikkat etmek lazım mümkünse kargodan uzak durmak gerek.Özellikle özen göstermeyen arkadaşlardan !!!!
 
Aman hocam Allah senin gibi kişilerle bir daha alışverişten uzak tutsun beni.
1. ÖM'ların duruyor cihazı almak istiyorum neden cevap vermiyorsun almak için daha ne yapmam gerek diye msj atıp 2 ayağımı bir pabuca sokan sen değil misin?

2. İlanlarımın hepsinde söylüyorum, kargo için vaktim yok, tüm alınık ve satılıklarımı zaten elden yapıyorum. Görerek alıp, göstererek satıyorum. Sebep senin gibi insanlar.

3. Kargoda kullandığım poşet patlak değil hiç kullanılmamış 1nci sınıf paketleme poşeti. Elektronik cihaz paketliyoruz biz onlarla. Bırak küçücük kutu içide birbirine çarparak zarar görmesini elinle yere atsan bir şey olmaz.

4. Sana 100 lira gibi komik bi rakama sıfır cihaz yolladım. İlk gün ekranı çizik, yok kartını göndermemişsin yok kablosu yok diye can sıktın. İlanın içeriğinde kablo diye bir şeyden bahsetmemiştim. Sana dockunu, şarj kablosunu, kılıfını, yüksek amperli pilini eksiksiz göndermiştim.

5.1GB kart için kargonun içine annemlerin evinden bulduğum kablo ile 10 tl kart parası koyup yolladım. Şimdi de diyorsun ki kargo parasını da ödeseydin.

Sen teşekkür edeceğine bir de saçma sapan karalamalar yapıyorsun hala. Yazıklar olsun. Ayakkabı kutusu dediğin ince converse kutusu bu arada, daha küçük cihazları tam kavrayacak kutu yaratamadığım için üzgünüm.

Allah senin gibilerden beni uzak tutsun diyorum. Bir daha kargoyla şehir dışından alışveriş yapmam mı, asla.
 
Önce adabınla konuş!!!

mesaj atıyorum almak istiyorum diye cevap vermiyorsun? mantığı ne bunun? Şu zaman yollayacağım dedin ben hayır önce yollamazsan almam mı dedim?
patlak poşet tabiri yanlış anlaşılmış.Havalı poşet deyim yanlış anlama olmasın.Onlar korumuş zaten yoksa koca kutuda..Cihaz küçük olunca kutu büyük oluyor haliyle..
evet ekran çizik dedim çünkü üzerindeki koruma bantı çizikti.ve ben koruma bandı olduğunu farketmedim.bunu açıklayınca birşey söyledim mi de can sıkıyorum?
Docku kablosuz nasıl bağlayabilirim mantığını söylersen öyle bağlarım?Docku veriyorsan kablosuda vardır elbet.
kargoyu tabiki ben ödeyeceğim dedin mesajın duruyor..
sariyeron demiş ki:
Hocam selam tekrardan, evet demişim farkettim bende :D eve gidince bakıcam bulabilirsem göndereyim, en azından 512lik kart vardı bulmazsam onu gönderirim kusura bakmazsın umarım... ......
USB kablosunu soruyorsun galiba. DOC'un arkasını tam olarak hatırlayamıyorum, bana usb bağlantısının olduğu yerin fotoğrafını gönderebilir misin? Standart usb kablosu ise hafızakartı ile birlikte gönderebilirim. Değilse evde arayıp bulmam lazım us kablosunu...

fotoğrafı [email protected] adresine gönderebilirsin. Kablo ve kartı ctesi (en geç) gönderebilirim hocam...Tabiki kargo benden ;)

tekrar söylüyorum zorla mı aldım ya ben bunu ? :D Sanki hibe etmiş gibi gösteriyorsun.İlanın o kadar durdu satılmadı sonra bu fiyata ben aldım.tek kuruş pazarlık etmedim ki fiyat düşürdün ucuz aldın diyesin.ben senin verdiğin fiyatı kurusu kurusuna ödedim.hala bana ucuz verdim deme.Vermeseydin zorla almadık cihazı..

bencede senin gibilerden uzak durmak lazım.hem o kadar beklet ,eksik yolla, verdiğin sözü tutma ,birde üste çık hakaret et pes valla...
 
selamlar cardesh nickli bi arkadaşla dün akşam itibari ile alışverişimiz oldu ama nasıl oldu anlamadım.kilitlenmiş ilandan arkadaşın msn ini aldım.yarım saat sonra konuşmaya başladık yarım saat sonrada arkadaş evime gelip ürünü teslim aldı.internetten okadar alışveriş yaptım hiç böyle olmamıştı :D sabah kalktığımda gözlerim anfimi aradı :D halbuki satmak için ilanını bile vermemiştim.kendisine çok teşekkür ediyorum.beni hiç yormadan çok temiz bi şekilde alışverişimizi yapmış olduk.iki taraf ikinde hayırlı olur umarım...
 
Oramiral nickli Gokhan Abi'yle bir alisverisimiz oldu. Kendisiyle zaten yine bir alisveris icin konusmustuk, ama gerceklesmemisti.

Sagolsun gitari okuluma kadar getirdi, iki dakika arabasinda agirladi isindim bir de :)

Kendisine tesekkur ederim, soyledigi gibi ufak bir cizigi bile olmayan tertemiz bir gitar.
 
ex_deep_purple'a aria strat sattım.Sorunsuz bir alışveriş oldu.Tam zamanında belirlenen yerde buluştuk ve hallettik.Kendisi ile alışveriş yapabilirsiniz.

İyi günlerde kullanması dileği ile...
 
fucka6(furkan) la ankara çanakkale güzel bi takas yaptık kendisi çok güvenilirdir.pedaln pil yuvasndaki plastiğe son anda zarar werip fazladan para yollamasıda apayrı bi güzl düşüncedir kendisine çok teşkkür ediyorum.
 
görüldüğü gibi bu kadar süredir herhangi tatmin edici bir cevap gelmedi.Belgelerle konuşunca diyecek birşeyi kalmıyor tabi insanın...neyse tekrarlıyorum;

sariyeron ve salom nickli arkadaşlarla alışveriş yapanlar dikkat etsinler.İkiside verdikleri sözü tutmayan,bekleten insanlar.Kargoyu ödedi sanıp gittiğinizde süprizlerle karşılaşabilir ve hatta bozuk,kırık cihaz alıp birsürü para ve zaman kaybedebilirsiniz.
 
qesqinli nick'li arkadaş forumda yine ilginç bir biçimde satışla uğraşmakta. Bu arkadaş elindeki Fender Telecaster gitarı, zamanında bana, hatalı üretim istersen gitarınla takas yapalım diyerek sahtekarlığa başvurmuştu. Seri numarasını istediğimde hatalı üretim gitarların seri numarası olmaz demişti. Yanımda bir arkadaşım vardı sadece gülüp geçtik.

Tavsiyem gözü kapalı alışveriş olayına girmeyin...
 
killthepain arkadışımıza tamemen katılıyorum bana da keskinli aynı şeyi yapmaya çalıştı...usa telecaster dedi arkadaşım amerikadan aldı dedi fender fabrikasından hatalı üretim olduğu için ucuza aldı dedi cam açtı gitarı gösterdi hatası ne dedim telecaster yazısını yamuk basmışlar hatası buymuş o yamukluğu falan gösterdi ve ben bu adamla hemşeriyim olmaz olsun...dedi hemşerim sana indirimde yaparım bende de ibanez jazz kasa gitar var onu verecem üzerinede 150 lira istemez mi?bendeki gitarın ederi 500 lira 150 daha koy 650 lira olamaz dedim bi sahtekarlık var...sonra alışverişten vazgeçtim yalansa yalan desin bakalım bu olay olalı epey bi zaman geçti ama bu zamana kadar akıllanmış heralde diyerek buraya yazmak istemedim bu konuyu ama artık yeter be keskinli yapma böyle komik şeyler...
 
Nightwolf15 adlı arkadaşa AC-3 vermek ve karşılığında CS-3 + adaptör + para almak için anlaşmıştım.. Kendisi parayı 10 ytl eksik gönderdi ama bi de kutunun içine tuner eklemiş.. Benim için daha karlı bi alışveriş oldu ancak takasın anlaştığımız gibi olmaması karlı durumda olsamda rahatsız edici benim için.. Bu beni onunla yapacağım bii sonraki alışveriş için bayaa bi düşünürür..

Bir de ihsahin13 nickli İbrahim abiden BB-2 aldım.. Bu kadar dost canlısı bi insan olamaz.. 3ün 5in peşinde olmayan müzisyen dostu bi adam kendisi.. Hiç sorunsuz gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. Bizim alışverişimiz de mükemmel oldu.. Burdan bi kere daha teşekkür ederim kendisine..
 
Gökalp abimden (od1603) Ibanez DE7 aldım,süper bir abimiz kendisi,kesinlikle güvenilir :)

Tolga abimden (barrios) Ultra G aldım,yine şahane bir abimiz.

İkisi de her zaman güvenilecek abilerimizdir,bilginize :)
 
Geri
Üst