Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Şehir dışı satışlarıma referans olması açısından şimdiye kadar forumdan alış-veriş yaptığım tüm arkadaşları buraya yazmayı uygun gördüm, 1-2 tanesi hariç hemen hemen hiç sorun yaşamadım, onlar da bizden kaynaklı değil kargo vs. ile ilgili problemlerdi, dileyen arkadaş dilediği şekilde bilgi alabilir alış-verişlerim hakkında, beni hatırlamayan olursa ben tüm alış-verişlerimi bir yere not ettim, hatırlatabilirim, saygılar.

EKİPMAN SATIN ALDIÐIM YA DA TAKASLADIÐIM ARKADAŞLAR

GokhanA
haplo_trm
chucky_ychucky
bensunaf
ilhan80
7keti7eti7
ascetic
solitude71
caglars
idieteque
reddiye
realdream_23
aimlessmentality
LesTafiPaul
ghost8766
raistlin17
ozzy_fender
the_guitarist
aenemaswampsong
wareyha
darrell
metalguitar33
Lakhesis
fender52
cortred
Sinan3002
MrSamwise
emigrate
velvetbass
mrt_guitar
erkanboa
slipknot777
denizulger
william
togarma
symbolc99
cetox06
weapon
posetcayy
level_-_3
mfikret
bensunaf
coreless
necromancer41
juniourrr
hulk_ekmek
soulbeat
dust
serbestsayar
obican
ayetgin
cileviathan
burock54
leaddd
dragonchaser
darkside7
mertcu2
Hamerfall
burock78
weaponx

**************************************

EKİPMAN SATTIÐIM YA DA TAKASLADIÐIM ARKADAŞLAR

ATL
restman
cancaliskan
fenderstrat28
ManyaxTheLost
evildoer09
emirhand
Sinan3002
coreless
donaldduck
Triviumts
caginince
reddiye
realdream_23
poyzn
aimlessmentality
LesTafiPaul
ghost8766
raistlin17
ozzy_fender
level_-_3
the_guitarist
aenemaswampsong
Friedman
grognard3
metteya
carnal_herdes
rostocker
ermanaman
selcuk_ozen
obican
Hamerfall
dragonchaser
burock54
 
Ben de scarlespaul nickli arkadaşımıza M-Audio Keystation 49e satmıştım, güzel alışverişti, zamanlama konusunda beni biraz tolore etmişti sağolsun tekrar :)
hakimamca nickli arkadaşımıza da Marshall Jackhammer sattım, hızlı bir alışveriş oldu :D

Alışverişler sorunsuzdu, umarım memnunlardır, güle güle kullansınlar tekrar... :)
 
Madmaster nickli Umut'tan g92.tt aldım. Sorunsuz güzel bir alışveriş oldu. Umut'a güvenebilirsiniz, iyi niyetli ve ekipmanına özen gösteren bir arkadaş :)
 
duppoy nickli aysan adlı şahıs dolandırıcıdır

başkası aracılığıyla bu şahıstan gitar aldım bazı parçaları eksikti.aracı şahısa yöneltti beni . kendisine ilettiğimde önce göndericeğni söyledi sonrasında
parçaların olmadığnı parçaları almamı parasını ödiyiceğini söyledi

kiramı ödiyemedim borçalarım var şurdan burdan para bekliyorum gibi bahanelerle 2 ay 25 tl için bekletildim

2 ay oyaladı sayısız arama ve msj ın sonunda" sen o gitarı ucuza aldın paranı vermiycem "sonrasında küfürler ve hakaretlerle karşılık verdi 25 tl için bu durumlara düşücek basit bir insandır. miktar yükseldiğinde daha beter hallere düşürebilir sizi . alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum
 
Slipknot777 nickli Mustafayla gitara karşılık bikaç pedal takası yaptık.Gayet sorunsuz ve güzel bi alışveriş oldu.Kendisine güvenebilirsiniz
oyuncakdunya nickli Emrah'ın kardeşiyle de elden bi pedal satış işlemi gerçekleştirdik.Aynı şekilde sorunsuzdu.
 
wampiers1989'a (Semih) cort m600 sattım. Kendisi dolandırıcılık olaylarından rahatsız olması dolayısı ile gitarın ücretinin yarısını gitarı teslim aldıktan sonra yatırmak hususunda anlaştık. Sağolsun aksatmadı.

ghn'dan (Görkem) ibanez sz520 aldım. Kendisine parayı yollamamın ardından gitarı kargoladı. Çok süper, polemiksiz, tam da sevdiğim tadta bir alışveriş oldu. Görkem teşekkür ederim ;) Umarım sana layık bir akustik gitar bulursun.

Şehirler arasında görmeden etmeden yapılan iki güzel alışveriş oldu.
 
Kornomaniac(Bilgehan)'dan dd3 aldım bu hafta.efendi iyi niyetli bir arkadaşımızdır kendisi.ürünü de rahatça deneme imkanı sundu.güvenle alışverşinizi yapabilirsiniz.Forumda bu tip insanların artması dileğiyle
 
Fucka6(Furkan)arkadaşımızdan ts9 aldım yine bu hafta.kendisi de çok iyi niyetli bir insandır.alışverişte hiçbir zorluk yaşamadım.ürünü deneme fırsatımız da oldu kolaylık sağladı sağolsun.Böyle arkadaşları forumda sık sık görürüz umarım.güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz kendisiyle
 
Bu aralar baya alışveriş yaptım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Nickleri yazıyorum, unuttuğum varsa kusura bakmasın:

darkside7
fender_usa
GokhanA
PlutonMusic
marcello
lkaydihan
gilmouris

Hepsi zaten tanınan kişiler, alışverişlerinizde güvenebilirsiniz.
 
"aluk4" nickli arkadaşımız sağolsun sözünde duran bir alıcı. Bana dediği saatte havalesini gönderdiği için teşekkür ederim. Forum kullanıcılarından bazılarının almayacakları ürünler için sözler verdiği bu günlerde böyle arkadaşlarımızı görmek de güzel :)
 
Metal-Head nickli Atakan'dan Roland Juno D synth aldım. Parayı gönderdiğim gün aleti kargoladı. Alette kargo kaynaklı bir kaç ufak problem oluşmuş. Sağolsun tamir masrafını karşılayacağını söyledi. Kendisiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
 
djianinthebox nickli Can arkadaşımızdan boss rc-20 xl loop station satın aldım. ilk defa şehirlerarası alışveriş yapıyor olmama rağmen, hiçbir güven sorunu çekmeden kolaylıkla ürünü aldım. mükemmel bir satıcı. ona güvenebilirsiniz :)
 
tribal34 ve itp ile alışveriş yaptım şimdiye kadar. ikiside sorunsuz alışverişlerdi. ve iki arkadaşta gayet anlayışlı insanlardı. güvenebilirsiniz.
 
Kendi başlığında da teşekkür etmiştim ama buraya yazmam daha uygun olur sanırım, Burck nickli arkadaşımızdan Boss DS-2 aldım, sabırla yardımcı oldu bana sağolsun, problemsiz güzel bir alışverişti. Teşekkürler...
 
ognyılmaz nickli Ogünle wireless modem alışverişimiz oldu.Mesafe 600 km den fazla olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde alışverişi tamamladık.Güvenilir bir arkadaş ;)
 
v-rock nickli arkadaşımızla epiphone gitar alışverişimiz oldu.Gitar temiz ve güzel bir şekilde elime geçti.Kendisine tekrar teşekkür ederim.Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst