Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Aykan ile keyifli ve hızlı bir alışveriş yaptık, kendisine teşekkür ediyorum, umarım pakedi açarken yorulmaz, bir kenara atmazsın, hayırlı günlerde kullan :)
 
mistreated4u demiş ki:
Aytekcan' dan Amt Electronics California Sound aldım, kendisi iyi niyetli, sıcak, 10 numara bir adam. Çok fazla muhabbet edemedik, her şey için çok teşekkür ederim Aytek. Kendine iyi bak :)

Muhabbette ederiz, acelemiz yok,Turkrock yerinde duruyor :)
Arkadaşla sorunsuz ve güzel bir alışveriş gerçekleştirdik,aynı zamanda kendisi çok kaliteli bir paketleme yapmış,bunun için ayriyetten teşekkür ederim. ;)
 
"evilchild", "kaanaca" ve "semizotu25" ile alışverişler yaptım. Hepsine sonsuz teşekkürler.

Bu arada semizotu25 ile sakın alışveriş yapmayın, yaptığı paketlemeyi açmam yaklaşık 1 saatimi aldı :D :LOL: 8)
 
AykanKK demiş ki:
"evilchild", "kaanaca" ve "semizotu25" ile alışverişler yaptım. Hepsine sonsuz teşekkürler.

Bu arada semizotu25 ile sakın alışveriş yapmayın, yaptığı paketlemeyi açmam yaklaşık 1 saatimi aldı :D :LOL: 8)

Ben teşekkür ederim sağlam gelmesi tercihimdir, aslında aceleye geldi o paket söz bir dahaki sefere daha çok sağlam yaparım :) :seytan :seytan
 
3 5 aydır sürekli internetten alım-satım yapıyorum "AykanKK"yı başka bi forumdan tanıyorum ama buradan alışveriş yapmak nasip oldu.

Gayet ilgili zaten tavrı ve üllubundan bunu gayet açık görebiliyoruz.

Kendisiyle İst. Agop Traditional 6" Splash ile Sennheiser Mikrofonu takas ettik.

Benim zil gitti mikrofon da şu an taşıma aşamasında ama sorunsuz geleceğinden şüphem yok:)

Teşekkür ediyorum. :)
 
kaanaca demiş ki:
3 5 aydır sürekli internetten alım-satım yapıyorum "AykanKK"yı başka bi forumdan tanıyorum ama buradan alışveriş yapmak nasip oldu.

Gayet ilgili zaten tavrı ve üllubundan bunu gayet açık görebiliyoruz.

Kendisiyle İst. Agop Traditional 6" Splash ile Sennheiser Mikrofonu takas ettik.

Benim zil gitti mikrofon da şu an taşıma aşamasında ama sorunsuz geleceğinden şüphem yok:)

Teşekkür ediyorum. :)

İyi günlerde kullan dostum :)
 
cevat_kelle nickli arkadaşımızdan ms pozitron shakti mod amp aldım alışveriş sorunsuz ve hızlı gerçekleşti kendisine teşekkür ediyorum, güvenle alışveriş yapabilirsiniz
 
pisdawulcu bana verilik olarak belirtmiş olduğu gitar gövdesini gönderdi. Kendisi yoğun işlerinin arasında kargolama işlerine zaman ayırdığı için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, paket muntaqzamdı gerçekten kendim paketlemiş gibiydim onun içinde teşekkür ederim. Kendisine kargolama ve tüm işlemlerinizde güvenebilirsiniz.
 
"darkness_90", "fender52", "tripodlife" ile ilk kez, "sheliakonur" ile birden çoğuncu kez alışveriş yaptım. Hepsi sorunsuzdu. Hepsine sonsuz teşekkürler...
 
Baran_Ismen kullanıcı adlı Baran'dan dreamweaver, flash ve akor kitabı aldım. Sorunsuz bir alışverişti. Çok sıcakkanlı bir arkadaş. Tekrar teşekkür ederim.

backinthefun 'dan boss sd1 aldım. anlayışlı bir arkadaş. teşekkürler.
 
Arkadaşımın okulu dersleri ve dershanesi olduğu için istediği gitar hakkında bana bilgi verdi ve onun için ben ilgilendim. Soulwalker adlı arkadaş ile sürekli ben iletişimdeydim ve bir kaç kez toplu konuşmada da görüştük, gitarı alacak olan arkadaş ile Ibanez RG 1527 için, neredeyse 1 aydır iletişimdeyiz ama 2 haftadır kutu bulamadı ve bu yüzden gitarı alamadık. Koskoca istanbul'da 2-3 tane koli bulunamıyor mu kargoya vermek için? Hardcase ile gönderin dedim ona da razıyız dedim, hayır dedi.Gitarı almak isteyen 1 ay da beklermiş 3 ay da, sizce de bu küstahlık değil mi ve arkadaş bana utanmadan, gitarı sen almıyorsun arkadaşın alıyor, sen neden karışıyorsun gibi bir şey söyledi. Soulwalker adlı arkadaşın ilgisizliğinden dolayı, alışveriş yapacak arkadaşların dikkatli olmasını dilerim

Teşekkürler.
 
Evet sadece hardcase ile göndermek istemedim, bu da sizin iyiliğiniz içindi. Bu bir. İkincisi kutuyu sadece bi hafta oldu bulamadım, bunun üzerine bi aydır bekliyoruz gibi bir yorum yaptınız, gidin herhangi bir distribütöre stokta olmayan gitarı istetin bakalım sizi kaç ay bekletiyolar. Ki tam olarak bir hafta beklediniz siz bu kutu olayı için. Sonradan bana küstah demenizde sizin terbiyenizle alakalı idi.
Evet gitarı alacak arkadaş bu durumdan rahatsız değildi sadece siz rahatsız oldunuz, o da aklımda şüphe uyandırmadı değil. Ayrıca ödeme için teklif ettiğiniz abuk sabuk tekliflerede hiç değinmeyelim isterseniz.
Bu forumda benim kim olduğumu bilen bilir, o yüzden sıkıntınız olmasın.
Bu olaydan sonra da şehirdışı ile ilgili hiçbir alışverişe karışmayacağımda bilinsin.
 
Bu kararı ben kendi adıma vermedim, kararı veren kişi gitarı alacak olan kişiydi ve geçen hafta içi sizi aradım (vapurdaydınız hatta, telefon kapanmıştı) hatta ondan önceki haftadan beri koli arıyorsunuz.. Ödeme için teklif ettiğim şeyleri anlamakta güçlük çektiğiniz için, get açmaktan tutun, kapıda ödemeliye kadar geldi konu ama hiçbirini istemediniz.. Zaten gitarı 2. el alıyoruz gidip sıfır alacak olsak Senfoni müzik, trigon müzik hepsinin stoklarında mevcut ha mavi değil yeşil, o farketmez ayrıca bunu ele almanız da ayrı bir saçmalık.. Bana kim olduğunuz değil, nasıl yaklaştığınız ve nasıl sattığınız önemlidir, mesaj sayısı ve üye olduğunuz tarih pek de umrumda değil, önemli olan alışverişle olan ilginiz ve alakanız.

İlgisizliğinize de olsa,
Teşekkürler
 
Eklemeyi unutmadan
Istanbul'dan halamı bile devreye sokacaktım ama arkadaş söylediğim yere gidemeyeceği için, onu da iptal ettik..
Şüphe uyandıracak ne olabilir ki? Yüz yüze yapacaktınız alışverişi bunu bile kabul etmediniz. Başka elimden ne gelebilir?
Söyleyin lütfen
 
Soulwalker (Onur) arkadaşımız arayıpda ulaşamıyacağnız bir insan değil. Hardcase ile göndermek istememişse bunu sizi düşünerek yaptığnı düşünüyorum. Zira hardcaseler de ucuz değil ve kargoda ciddi zararlar alabiliyor. 1 hafta beklemeniz sizi telaşlandırmış olabilir, ancak insanlar belli dönemlerde yoğun olabiliyor ki Onur'un bunu her türlü telafi ediceğni düşünüyorum.Kendisi forumda tanınan bir üye. Bir insanı kötülemek karalamak hatta bitirmek çok kolaydır. Lütfen sitede yorumlarınızı paylaşmadan önce elinizi vicdanınıza koyun.
 
Geri
Üst