Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

İyi forumlar dilerim,
Abim üniversiteden yeni mezun ilk işinden aldığı maaşla gerek onun gerekse benim kullanacağımız iyi seviye bir gitar almaya karar verdik. Forumda @Şafak59 nickli arkadaşın Satılık - Jackson Soloist Slsmg ilanına rastladım. Nihayetinde parayı verecek abim olduğu için pazarlığı o yaptı ve 1800tlye anlaştılar, gitarın detaylı resimlerini ilan sahibinden aldıktan sonra gitarı denemeden alamayacağımı resimlerde gitarın üzerinde tel olmadığını ve uzun süre telsiz durduğu için sap ayarı gerekeceğini İstanbulda okulumundan dolayı anca 3gün kalabileceğimi söyledim mesajlarda görebileceğiniz üzere ilan sahibi arkadaş denemek için geldiğimde her şeyin hazır olacağını söyledi bende cuma gecesi Kayseriden İstanbula gittim.

Pazar günü öğlen Tekirdağ dan aracı olan biri gitarı İstanbula getirdi fakat üzerinde tel olmadığını söyledi bende tekrardan denemeden alamayacağımı belirttim ilan sahibini aradım gitarla ilgilenemediğini ben tel alırsam fiyat konusunda kolaylık yapacağını söyledi fakat telleri söktüğünde sapı gevşettiğini söylediği için sap ayarı gerekeceğini gitarı denemeden alamayacağımı tekrar belirttim ve pazar akşam olan biletimi pazartesi akşama ertelettim. Gitarı tünelde yada istediği bi yerde ayarlattıktan sonra orada deneyip alabileceğimi söyledim pazartesi sabah aradığımda ise elinden bir şey gelmediğini söyledi, bende bir yerden tel ayarlayabileceğimi sap ayarını ise mecburen halletmeye çalışacağımı deneyip alacağımı söyledim, aracı arkadaş gitarı satmaktan vazgeçti.

3 günümü ve 200tl paramı çöpe atan bu kişilere hakkımı helal etmiyorum ve yaptıklarınızı forumda yayınlayacağım dedim. İlan sahibi abimle ve benimle ayrı ayrı telefonda görüşmesine rağmen ikimizin de aynı kişi olduğunu fiyat kırmak için sahtekarlık yaptığımı söyledi ayrıca tel için ücrette kendi yardımcı olmak istediğini söylemesine rağmen oradan da para kırmaya çalıştığımı kendim yapacağım sap ayarı içinse para istediğimi söyledi. Arkadaş mağazadan çıkan bir gitarın üzerinde bile tel olmadığını boş durumda alındığını iddia ediyor, benimde böyle almamın uygun olduğunu söylüyor ve beni edepsizce pazarlık yapmakla suçluyor.

Aracı arkadaşı arayıp durumu anlattığımda ise ilan aktif olmasına rağmen arkadaşının gitarı satmaya pek niyeti olmadığını guruplarının dağıldığı moralinin bozuk olduğunu ve ilanla ilgilenenlere çoğunlukla cevap atmadığını söyledi. Pazarlığı edilmiş çalınmaya hazır gitarı deneyip almak için 1800tl para ile yola çıktım olanlar bundan ibarettir, konuşulanları eklediğim mesajlarda okuyabilirsiniz.
Geçmiş olsun 200 TL ile ucuz atlatmışsınız
 
@pekmen kullanıcı isimli Cihangir abiden jem satın aldım. Anlaştıktan 1 saat içerisinde tertemiz kargoyu yaptı sağolsun ve gitar 1 gün sonra elimdeydi. Cihangir abi ne söylediyse karşılaştığım şey de oydu. Kendisine teşekkürü borç bilirim.

Arkadaş senin sattığım Erdem Koca'yı alamadım, üzerine benim almaya çalıştığım Jem'i almışsın. Oğuuuz Oğuz, tam dayaklıksın :D

İyi günlerde çal karşim :)
 
Geri
Üst