Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

black_magick86 nickli erdem arkadaşımız ile takas + para şeklinde bir alış veriş yaptık. sağolsun ufak tefek aksiliklere rağmen kendisi gayet anlayışlı ve kibar davrandı. alışveriş için güvenilir bir insan kendileri. benden + rep ve referans ;)
 
leonjohancool demiş ki:
fakat reklam yapmak gibi olmasın ama Garanti bankası hesabı açtırın arkadaşlar, sizde, alışveriş yaptığınız insanlarda rahatlar. online havalede garantiden garantiye havale 0.5 ytl, eft ise 1,5 ytl. Diğer bankaların çoğunda eft deyince hesabınız olsa bile bankada 23 ytl ücret istiyorlar.
valla ben bugüne kadar garantiden yapıyordum. bugünden sonra artık yapmayacağım. dediğin gibi eft masrafı internet şubesi üzerinden 1-2 ytl bir şey. günlük işlem limitim 300 ytl göndermeme izin vermiyordu. limiti artırmak için şubeye gittim ve 750 ytl ye çıkarttım..eve geldim parayı göndereceğim bir baktım işlem limiti eski vaziyette duruyor. değişmemiş. 39 derece sıcaklıkta bi daha gittim şubeye :twisted: sordum tekrar. kadın, bende limitiniz 750 olarak görünüyor, bi daha deneyin dedi.. artık eve gidemezdim o sıcakta. en yakın cafeye daldım :) baktım limit yine eskisi gibi.. parayı bugün göndermem gerektiği için şubeden eft'yi yapmak zorunda kaldım. 22 ytl masraf uçtu gitti öyle..giden paradan çok sıcakta git gel yapmak delirtti beni. ya aslında hiç yazmayacaktım da.. öyle bi mesaj görünce dayanamadım. :) garanti çok iyi ama bugünden sonra kral olsa ordan işlem yapmam :)
 
online olarak zaten hepsi hemen hemen aynıdır. leonjohancool, garantinin internet şubesi ile diğer bankaların şube işlemlerini karşılaştırmış galiba. yanlış bir karşılaştırma olmuş.
 
oznaytc nikli arkadaştan bi rp50 aldım, ben izmirdeyim o samsunda, hiç bir sıkıntı yaşamadık, problemsiz bir alışveriş oldu . kendisine teşekkür ediyorum..
 
Daha once bu başlığa hiçbirşey yazmamıstım.. topluca yazayım hepsini...

Trytostayalive ile bir anfi - pedal takasımız oldu... Dime distortion verdim, peavey blazer aldım... sorun yok guvenebilirsiniz...

dave_mustaine64'ten Emg 81 ve de 85 aldım... alışverişi kargoyla yaptık...yine sorun yok... rahatlıka guvenebilirsiniz..

FreeRocker dan bir adet cayırtı bankası aldım... kargo ile oldu alışveriş...rahatlıkla guvenebilirsiniz...

omerus'la gitar takası yaptık... ps4 u verdim ps6t aldım... bize bağlı olmayan bi kaç pürüz çıktı ama yine bir sorun yok... guvenebilirsiniz...

gogostar'dan behringer hellbabe aldım... yine kargo yaptık... sorun yok guvenebilirsiniz...

dime distortionu aldıgım kullanıcının nickini ve de hellbabe'i sattıgım kişinin nickini hatırlamıyorum... :)

budur...
 
Kaçıncı çağda yaşıyoruz, hala online işlemler için para mı kesiliyor! Daha neler, Denizbank online tüm transferler bedava diye biliyorum, net bilgim yok ama öyle olması lazım!
 
XENTRIX demiş ki:
black_magick86 nickli erdem arkadaşımız ile takas + para şeklinde bir alış veriş yaptık. sağolsun ufak tefek aksiliklere rağmen kendisi gayet anlayışlı ve kibar davrandı. alışveriş için güvenilir bir insan kendileri. benden + rep ve referans ;)

teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

aksilikler olur insanlık halidir, önemli olan niyettir, bazen saf durumuna düşersiniz bu yüzden orası ayrı ama ben böyleyim...

çok güzel bir alışverişti, güle güle kullanasın pedalını


edit: aman yanlış anlaşılmasın saflıktan bahsettiğim durumun alışverişimizle hiçbir alakası yoktur :D
 
The_Scorpions demiş ki:
deLacrox demiş ki:
Kaçıncı çağda yaşıyoruz, hala online işlemler için para mı kesiliyor! Daha neler, Denizbank online tüm transferler bedava diye biliyorum, net bilgim yok ama öyle olması lazım!

Kaçıncı çağ değil;Hangi çağda yaşıyoruzdur o :D:D Online işlem için para kesilmesi sahiden ayıp...

Yoo hayır bir kalıba sıkışıp kalma; öyle bir kullanım da var..
 
esatburak ile yaklaşık 3 hafta süren bir alışverişimiz oldu. Nihayetinde çok güzel sonuçlandı. Tam bir sene önceki söylediğim şeyi gerçekleştirdim; aldım elinden Mike'ı. :twisted:
 
DjFucHs 15nde paramı yatıracaktı bugun ayın 25 i oldu hala paradan ses yok insallah bigün senle karşılaşırız yuzun kalmaz heralde yuzume bakmaya.
 
sonuç isimli insanla ilgili birşeyler yazacağım.böyle şeyler yazmayı sevmem,birebir çözmek isterim ama sanırım bazı durumlarda bu olmuyor.neyse olaya geçiyim.
amerikadan gitar getirdiğim dönemde beni cep telefonumdan aradı ve gitar almak istediğini söyledi.evli olduğunu,çocuğu olduğunu vsvs gibi şeyler söyleyerek yanlış birşey yapmayacağını garanti etti ve benden ebay şifremi aldı.birkaç gün sonra bir gitarı teklif vererek kazandı ama daha sonra gitarı almak istemediğini söyledi ve mecburen o kazandığı gitarı başkasına ucuza vermek zorunda kaldım(almasaydım hesabım kapanacaktı),birkaç gün sonra ise başka bir gitarı en yüksek teklifi vererek kazandı.kaparo aldım ve gitarı getirttik.gitar geldiğinde bi otobüsle sakaryaya yollamamı,gitar eline geçtikten sonra parayı yollayacağını söyledi.tabiki kabul etmedim.bundan sonrada yaklaşık 2 ay boyunca çeşitli bahanelerle gitarı almadı ve bende başkasına satmak zorunda kaldım.2 ay için de kredi kartına faiz ödemiş olduk.
birkaç ay sonra tekrar gitar istedi benden.istemeye istemeye kabul ettim.gitar geldi ve tabiki yine gitarı almadı.yaklaşık 1 ay,bekli daha fazla bekledim,sonra tekrar satılığa koydum aleti filan.neyseki bu sefer gitarı almaya geldi.geldi ama 40ytlsi eksikti,ertesi gün vereceğini söyledi ve gitarı verdim bende.tabiki vericeğine pek ihtimal vermiyodum ama lanet olsun diyerek verdim. ki parayı vermedi tabiki.parayı neden yatırmadın diye sorduğumda arkadaşından p.tesi günü alıcağını,salı günüde bana yollacağını söyledi(şu an itibariyle aradan 2 hafta geçti)
uzun lafın kısası aylardır boş yere aldığı gitarlar için faiz ödedik,en sonundada 40ytl borç taktı ve ne arıyor ne soruyor.
lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum.evliymiş,çocuğu varmış vsvs.birazda adam olmak lazım galiba
 
Geri
Üst