Autocad Gitar Modeli Çizecek Adam Aranıyor

L

lebroncuq

Merbaha arkadaşlar bana dean razorback ve esp explorer gitarlarının sap dahil birebir autocad modelini çizecek adam aranıyor. Solak olacak. Ücret konuşuruz anlaşırız lütfen referanslarınızı gönderin. [email protected] a mail atabilirsiniz.
ExplosionRazorback_enlarged.jpg

Bilde001-1.jpg
 
Ne için istiyorsunuz kodları alıp kasa tipini cnc tezgahında kesmekmi ? ölçüleri elinizde mevcut mu ? tasarımı 3d mi 2d mi olarak istiyorsunuz, İlla autocad çizimi mi ? solidworks ve catia programları ile tasarlansa olurmu ? Geniş bir konu oldu için yazdım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
illa autocad olması gerekmez ölçü yok elimde hiç. Cnc tezgahında kesmek için istiyorum.
 
Ben yapardım ama, kpss çalıştım için pek musait değilim o yüzden farklı bir forum önereceğim http://www.forum1923.com/ burda ilanı tekrarlarsanız konusunu bulup cevap gelceğini düşünüyorum, Tabi çizimin teknik resmine ulaşmanız lazım.

Bu arada bu forma kendi isim ve soyisimle üye olmanız gerekmekte yoksa üye kaydınız yapılmıyor; gün boyunca siteye ulaşamıyorsunuz.
 
Autocad çizimi ile gitar kestirmen biraz zor, başka bir programda çizse bile birisi, CNC'den çıktığında sağlıklı bir gitar olması çok zor. Daha önce yaptığım bir iş olduğu için iyi biliyorum, duvara asmalık istiyorsan işini görür ama çalacağım diyorsan bir luthier ile ortak çalışman şart.
 
Geri
Üst