Seyduna (Alternatif) - Ankara

arkadaşlar tüm destekleriniz için teşekkürler... repertuara o kadar almayı düşündüğümüz yüksek tempoda parça var ki...artık hangisini öne alalım şaşırdık..birazda sabırsızlanıyoruz açıkçası..canın yazdığı parçaları eski grubumuzla da çalıorduk..bu parçaların dışında birçok süpriz parçada olcak. ama ilk konserimiz yaklaşık bir aydan brz daha uzun bir süre sonra olcak ve yüksek bir tempoyla devam edeceğini umuyoruz...
 
heralde çalışmalar hızlanırsa nisanın sonuna doğru bir konser ayarlicaz büyük ihtimalle bizizde olacaktır daha sonrasında da birçok barda sahne almayı düşünüyoruz ama öncelik olarak parçaların kusursuz olması bizi ilgilendiren bu..
 
seydunayı dertler bir türlü bırakmıyor ya davulcu arayışını sürdüreceğiz büyük ihtimalle deniz çalışmayacaktır daha iyi bir eleman arayışına girdik heralde sahne olayları biraz daha uzayacak gibi görünüyor ama şans bu umarım en yakın zamanda tekrar gelicez saygılar selamlar herkese...
 
seyduna güzel olacak bence...bu gruptaki azim bu grubu daha iyi yapacak..ben buna inanıyorum...

bekliyoruz konserleri...beraber konser vermek dileği ile...

bizi gelişmelerinizden haberdar edin...
 
gelecek arkadaşlar biraz daha uğraş vermemiz gerekiyor deniz konusunda bizimle çalışacağı kesinleşti güzel olacak inşallah her grupta olduğu gibi bir çalkantılı dönem içerisindeyiz kapanacak bu dönem harika bir şekilde gelicez..
 
ya bir de sizlerin önüne süreceğim bir düşüncem var grubun adını 1-A koysak nasıl olur? yani sahnede kim var sorusuna bira var gibi bişe olur.. nasıl bir oylamaya sunalım biraz bilgi veriniz çünkü değiştirmeyi düşünüyoruz!!
 
heheh aferin can tam senlik bir isim olmuş ama bence güzel bir fikir...gerçi seyduna da kulağa hoş geliyor ama bu esprili olmuş iyi olmuş...hem 1-A olunca böyle hep 1 numara gibi oluyo yani hem 1 olduğu için hem de A alfabenin ilk harfi..ama söyle bir sorun var ki..ben ilk okuduğumda "one-A" diye okudum yani inglizce ama sen açmışsın o meseleyide iyi olmuş...yani bence iyi olur =)) ( aman ne çok yazdım =)) )
 
e düşündük işte daha ne istiosun?!? ilk başta seyduna akılda kalmıyor ama sonra kulağa hoş geliyor ama 1-A iyi işte neden olduğunu yukarıda yazdım =))
 
:arrow: arkadaşlar bi türlü çalışmalara adamakıllı başlayamadık ama nisan sonuna bu grup bişileri yerine oturtacak..destekleriniz için teşekkürler...
 
Geri
Üst