Metin Türkcanın Kullandığı Ton

:) oh be ne güzel ya herkes resim eklemiş renk gelmiş foruma, benim de içim kararmıştı be, forum görüntüsünün altyapısı zaten siyah.

Başta söyleyim de, bu metaryeller eski yani 8 9 senelik, 96daki açık hava konserinden..

bscap001.jpg

bscap004.jpg

bscap005.jpg


popçular dışarı konserine gitmiştim ama o zamanlar ilgilenmiyodum mevzuyla, sadece Demir'in altında bi Wah olduğunu ve de Hakan'ın önünde kocca bir footpedal/processor gibi bişey olduğunu hatırlıyorum.. ama sanırım footpedaldı.

hazır laf muhabbet arasında benim bi sitenin adresini de vereyim, tarih 98di sanırım Bostancı Gösteri Merkezi konseri,( konserde Demirin yerine başka bi gitaristi görünce dumura uğradığım bi konserdi... )
resimler dandik makinadan çıkmadır ama iyi şeyler var bakın.

www.pentagramex.8m.net
 
demir gitti pentagram bitti zaten.. anatolia nın östüne çıkamdılar daha sonra.. demirin kafası MÜZİÐE çok iyi basıyor, metin tutamadı yerini.. ;)
 
Konu sapıp Pentagram muhabbetine dönüyor ama eklemeden edemeyeceğim...
Bence ikisinin de yeri ayrı... Eski Pentagram ve yenisi arasında çok fark var ama ikisi de apayrı güzellikteler... İkisinden birini diğerine seçmem mümkün değil... Fakat Unspoken ve Bir gerçekten güzel albümler... Bunda da Metin Türkcan'ın ve tonlarının katkısının büyük olduğunu düşünüyorum...
Bu arada dağılan Pentagram mı yoksa ayrılan Metin mi?
 
aradığım pentagram sounduyla sınırlı değil tabiki.mevcut tonlardan yalnızca metin türkcanın joe satriani nin distortion tonlarını sevdim.bunları aramamın sebebi de piyasada kendi kafamdaki soundu elimdeki imkanlarla bi türlü yakalayammış olmam.hepinize teşşekkürler...
 
Geri
Üst