Öncelikle herkese merhaba. Fender player 2 hss Strat gitar ve nux mg-400 prosesörüm var. Daha öncesinde amfi önerisi sorduğumda Headrush FRFR-GO modelini tavsiye etmişlerdi. Prosesör üzerinde yazılan tonların amfi tonları ile çakışmaması için önerdiler. Ama yine de diğer amfi önerilerine açığım. Onun dışında da ses kartı ve referans monitör almak istiyorum. Amfi, ses kartı ve referans monitör e toplam bütçem 25.000 tl. Headrush frfr go 10.000 tl geriye 15.000 tl kalıyor. Ses kartı olarak da forumda minimum 24 bit 96 kHz olan bir ses kartı alınması gerektiğini yazmışlardı. Ona göre bir kaç tane ses kartı baktım. Ses kartında da iki girişli olmasını istiyorum. Örnek model olarak;
Onun dışında da referans monitör olarak tavsiyelere de açığım. Bazları 3.5 inç monitör yeter derken bazıları da minimum 6 inç olması diyor bu konuda da kafam karışık. Yardıma olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim.
M-Track Duo HD
Steinberg UR12 MK3
Steinberg IXO12
Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4
Arturia MiniFuse 2
Bunları düşünüyorum. Eksileri artıları veya farklı modelde önerileriniz varsa açığım.Onun dışında da referans monitör olarak tavsiyelere de açığım. Bazları 3.5 inç monitör yeter derken bazıları da minimum 6 inç olması diyor bu konuda da kafam karışık. Yardıma olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim.