ucuz stüdyo kulaklığı olarak ne önerirsiniz, amfi olaraktan şu nasıl? Amplug-3 Ac30 Headphone Guitar Amp Kulaklık Amfisi - 15391842 | BoynerOyuncu kulaklığı müzik kalitesi bakımından kullanabileceğin en kötü kulaklık. Vox kulaklık amfileri iyi, ama studyo kulaklığı / monitör almazsan aldığın hiçbir amfinin kıymeti yok. AM dalga boyunda radyo kalitesi verir...
Vox başarılıdır. Kulak içi olmayan ( kafa üstü modellerden) iyi tanınan markaların orta veya giriş seviye kulaklıkları olur. Roland, senheizer vs. tanınmamış çin markaları alma. Ben çok eski bir model roland kullanıyorum çok başarılı...ucuz stüdyo kulaklığı olarak ne önerirsiniz, amfi olaraktan şu nasıl? Amplug-3 Ac30 Headphone Guitar Amp Kulaklık Amfisi - 15391842 | Boyner
Hpm 1000 nasıl hocam? Ayrıca 2000 tlye sizin önerebiliceğiniz bişe var mı?Vox başarılıdır. Kulak içi olmayan ( kafa üstü modellerden) iyi tanınan markaların orta veya giriş seviye kulaklıkları olur. Roland, senheizer vs. tanınmamış çin markaları alma. Ben çok eski bir model roland kullanıyorum çok başarılı...