Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Gökhan kardeşim askerden döndü, ben de kısmetse 5 kasımda çıkıyorum ve bugün 11 aydan sonra ilk kez beraber çalacağız, ilk günkü gibi heyecanlıyım :D

Sevgili Deniz Durdağ'ın stüdyosunu batırmak için tüm cenabetliğimizle Stüdyo D'de* çalışacaz bu akşam :twisted: Abi ticari kariyerin buraya kadarmış üzgünüz :LOL:

*Bknz; imzam
 
MELATONIN uzun süren sessizliğini yeni bar programı ile bozuyor. Melatonin 18 Nisan Cumartesi gecesinden itibaren Her Cumartesi Yolcu Rock Bar'da !!! Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Judas Priest, Testament ve daha birçok gruptan parçalarla her cumartesi YOLCU ROCK BAR Selanik Caddesi No:51/B ANKARA adresinde sizlerleyiz !!!

hercumartesgecesyolcuda.gif
 
Ankara kayıp. Ortalıkta ne kimseyi görüyorum ne de bir müzikal çaba hissediyorum maalesef. Zaten herkes dağıldı gitti de, Rectifier benim umudum olmaya devam ediyor. Tankard konserinde Tangun ile beraberdik, ayrıca Onur ile denk gelip biraz muhabbet ettik, hasret giderdik. Odun Zopha dönemleri eğlenceliydi gerçekten. Askerde nöbetteyken Time After Time'ı az çalmadım kafamdan ayrıca. Selam Ankara'ya.
 
Geri
Üst