Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

fonurb demiş ki:
Türk bandralı Melatonin gemisi yarın 21.00 sularını geçerek Yolcu limanına ulaşacaktır. İlgililere tekrar duyurayım dedim.

Bu arada JUNKCAN'ı tebrik ediyorum. BURSA NUTKUNDAN ötürü.

Teşekkür ederim...
Taşla sopa ile müdahale etme zamanı sanırım yaklaşıyor iyice...
Bugün belki bir ihtimal uğrayacağım, 3'ünde ve 4'ünde sınavım var :(
 
Anthrax demiş ki:
neeeeeee 8O Melatonin yarın (anaaaa bugun olmus :D ) yolcuda mı :D

o tokat partisinden sonra birde ucan tekme partisi yapalım mı.... neşeli olur :D

Bir de Umut'un elini öpme partisi düzenleyelim programdan sonra...
Eğer programda kafaları kopartamazsanız, programdan sonra tokatla kafaları koparırsınız nasıl fikir cin gibiyim değil mi :roll:
 
evet, nassı olcak bilmiyorum bu uçan tekme partisi ardından el öpme partisi, bi yandan umut abim, bi yandan junkcan bi yandan street fighter ekibi, bi yandan da g.tten bacak ben hadi bakalım buyrun cenaze namazına..
 
Boynum moynum ağrıyor hâlâ evet. Bar taburelerinde oturup, biralara yaslanmak suretiyle tüm ciddiyetleriyle sahneye doğru sakiiin sakiiin bakabilenlere şaşkınlıkla baktım evet. Gün içinde yoruluyoruz tabbi.

Sahne coşkusu, performansı ve özellikle son şarkı (neydi lan?) daki kafası başka türlü işleyen riffler sebebiyle bir dahaki Salı’ya görüşmek üzre.

P.S. Judas’tan “better by you…” da yakışır valla repertuara. Hem soluklanmış olunur.
 
son şarkı aslında biraz piyangodandı, listede olmamasına rağmen melatonin "gazla çalışan bir hayvan" olduğundan gazı alınca duramadı yine... herkesi yine bekleriz bizleri gazlamaya... bu arada her salı 21.00 sularında sahne aldığımızı ve yolcu'da bira'nın 2.5 ytltltrl olduğunu hatırlatmama gerek var mıdır bilmiyorum. olsa da hatırlattım olmasa da hatırlattım işte...
 
Bu salı akşamı da Yolcu'da Melatonin akşamı. Playliste bir adet Skid Row ve bir adet de Metallica ekledik, her hafta yeni sürprizlerle devam ediyoruz :LOL: geçen hafta solo atarken altına zıçar gibi yapan Umut acaba bu hafta gerçekten zıçacak mı, gelin hep beraber görelim derim ben :LOL:
 
yarında gelmessem dövün beni, cidden dövün ama..
umut abim sen vurma senin elin ağır..burakla onur abim kıymazlar zaten bana, gökhan desen mülayim adam..canla kapışırız ama..
herkes gelsin izlesin..yarın görüşülcek zaten gelmeyenlere dayak olayı, liste hazırlanıp dekanın onayına verilcek..bi iki güne hallolur..
saygılar...
 
anti-social demiş ki:
abi o deil de imzadan anladığım kadarıyla bitmedi mi okul noldu :?: :)
Hayat biter Ankara Hukuk bitmez be Caner'im :D ömrümü yedi ömrümüüüü, darısı başına :twisted: kısmetse eylülde tek ders sınavında kurtuluyorum :? yeter lan :)

Gecko demiş ki:
kolum kırık benim, platine kaç para saydım ben kırdırtmam bi daha..
Mühim değil Sercan'cım kafanı kırarız :) yeter ki kalpler kırılmasın :p
 
bu hafta yenilik olarak kopan uzuvların arasına yenilerini de ekledik. ama kafalar her zaman kopacak o ayrı konu... gelin de biraz kıç tekmeleyelim dostum ha?
 
Gecen hafta cok ıkındım olmadı, ama bu sefer cok calıstım. Bütün hafta MALMİSTİN videosuyla klozet üstünde antrenman yaptım... Bu hafta kesin zıcıcam, gelin ve sahnede nasıl sıcılır görün diyorum....
Sercanım ben vurmam sadece tutarım,gerisini Can halleder heheh
 
Melatonin bizi Yolcu'ya götür. Melatonin bizi Yolcu'ya götür. Evet, en az eski Beşiktaşlı Pascal Nouma kadar sevdiğiniz grup Melatonin bu akşam da Yolcu'da. Bekliyoruz. Bu arada mesaj sayısı bakımından dalya demişim haberim yok :D .
 
Güya biz de metal müzik yaparken, etraf "fayır cıgıcıgıcıgıcıgı" diye beste yapanlarla doluyken tanıştık sizlerle. Aslında çok da samimi olmadık azınız haricindekilerle ama kardeşim o nasıl beste yapmak! Raining Something'ler Time after time'lar... Yapılması çok kolay gibi gözüken ancak sizin gibi yapması zor olan bu müziğin bir neferi olduğunuz için tebrik ederim arkadaşlar...

Saygım sonsuz...
 
Geri
Üst