Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Organizer demiş ki:
Benim İşimi Biri Destekleyerek Yapmış , Ne Kadar Sevindim :) Teşekkür Ediyorum "masterofinsanity" ... Ellerine Kollarına Sağlık ;)

Yenileri de Bir Kaç Güne Elinizde Olacaktır...

rica ederim ne dimek :D
bence teşekkür sahnedekilerin hakkıdır :LOL:
 
hatırlatalım...

afisorcin2ra7.jpg
 
Evet, son konser de bitti, söylemek istediğim bir kaç şey var. Açık konuşayım ki, orada görmeyi umduğum ve beklediğim insanlar vardı ama kendileri yoktu, olay bu açıdan buruk bir vedaydı benim için. Öte yandan, gelen ve son konserimizin eğlenceli olmasını sağlayan herkese çok çok teşekkürler. Ama özellikle teşekkür edilecek birileri var. Tabii ki odun zophadan bahsediyorum. Onur-Sercan-Halit-Taylan-Çağlar-Caner... Bu arkadaşlar her daim Melatonin'e desteklerini hissettirmişlerdir ve bana göre Melatonin için çok özel insanlardır, teşekkürler arkadaşlar. Bize sahneden bir şarkı armağan ettikleri için Mindcrime'a ayrıca teşekkür ederiz. Konseri düzenleyen arkadaşımız Onur'a da teşekkür ederiz. Bu sayfa bundan sonra forumun kaçıncı sayfalarına iner bilemem ama elbet bir gün gelip tekrar yukarı çıkacaktır. Tekrar teşekkürler her şey için...
 
4 sene önce odtü şenliğinde dinledim ilk defa, vokali yani Can çocukluk arkadaşım olduğu için... o günden bugüne, pis metalci olmama rağmen (ki olmayacam da hiç bi zaman, çok belirttim bunu :) nerdeyse bütün konser ve programlarınıza gelip, köşede sıkılıp, başım ağrısa da, sonuna kadar, büyük bi zevkle sizlerle birlikte oldum. "aynı kaba sıçmak" diye buna diyolar heralde, ama montsuz :p
bu işi severek, içinizden geldiği gibi yaptığınız için belki de, en kötü gününüzde bile, hepiniz süperdiniz! aslında söylenecek çok şey var ama, kısaca şöyle özetliyim, hepinizi çok seviyorum!!!
düne gelince de; melatonin laneti son konserde de kendini gösterdi tabiki :LOL: aksaklıklara ve farklı bi playliste rağmen, herkes eğlendi. son konser olduğu için, kimse sahneye çıkmak, çıktıktan sonra da inmek istemedi. inince de zaten duygusal bi hava oldu ortamda, ne yalan söyliyim, ben bile kötü oldum... ama şöyle de bi şey vardı ki, izlerken kimse anlamadı nolduğunu, hiç son konser havası yoktu. "arkadaşlar konserimiz sona erdi, haftaya aynı yerde, aynı saatte..."
Onur'un da dediği gibi, bi gün bi yerde, yine hepinizi aynı sahnede görücez, görüşmek üzere..
 
Utku yazınca fark ettim ki ben ona teşekkür etmeyi unutmuşum. Dalgınlığıma ver Utkucum. Gerçekten pis metalci olmamana rağmen( dikkat et bak bu kısmı kendi mesajında yanlış yazmışsın) her yerde bizimleydin. Yolcu'da, root barda, samsun'da alanya'da istanbul'da orada burada. Sana da çok teşekkür ederiz. Emin ol Melatonin de seni çok seviyor. En azından ben seviyorum lan işte yetmez mi :D.
 
Boşuna demiyoruz "Melatonin sevgi ve aşk için el ele" diye :D Hepiniz sevgi pıtırcığı olmuşsunuz Allah bozmasın. Benim neyim eksik ben de seviyorum, sevmek ne kelime a.... bile korum 8O Üşengeç adamım teker teker sayamam ama güzel bir askere uğurlama konseri oldu, o atmosferi yaşatan herkese, şimdiye kadar en azından konserlerden sonra bi sırtımızı sıvazlayan herkese sonsuz teşekkürler. Hele bi vatani görevler yerine getirilsin, kaldığımız yerden devam ederiz... Öptüm gıdılarınızdan :)

Not: Melatonin Metallica'nın enstrümental parçalarını çalsın kampanyası :twisted:
 
Bu hafta beş günde beş sınavım olmasından ve benim de buna karşın önceki günlerde yatışlarda, içişlerde, sıçışlarda olmamdan kaynaklı olarak konserden erken çıkmak zorunda kaldım ve son iki parçayı kaçırdım. Peki ne oldu? Tabi ki pişman oldum çünkü hem sınavımın berbat geçti hem de şurada yazılanları okudum. Keşke sonuna kadar kalsaymışım.
Hoş; askerlik, iş-güç, müzik geçidir ama Melatonin ruhu ve bağlılığı kalıcıdır. 10 sene geçsin yine Rembetiko'da ya da herhangi bir mekanda oluruz, midye basarız!

Doyçland übeğğr alles! Yah yah alles kılaaağğr..
 
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
319. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
Sonuç Açıklama Tarihi:10 ARALIK 2007

Aday No 13446
Adı ve Soyadı CAN YAMAK
Baba Adı NACİ
Doğum Yeri ZONGULDAK
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Personel
Statüsü Yedeksubay
Branş ASAL
Kabul Toplanma Merkezi
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi PER. OKL. VE EÐT. MRK. K.LIÐI KONYA

Ben 1 sene yokum, gözlerinizden öperim :elsalla
 
Hoşbulduk :) 8 günü devirdik burada, keyfimiz yerinde çok şükür. Soğuk olmayaydı iyiydi ama o kadar olur askerlik bu. Burda adım tenekeciye çıktı, askere giden metal dinliyorum demesin hehe :p
Şidilik bu kadar,

7949 Can Yamak, Asteğmen Adayı Öğrenci...
 
o zaman bana da hayırlı teskereler dile sevgili kardeşim :) Ben de şu an Burdur 58. Piyade Alay Komutanlığı'nda piyade er olarak askerliğimi yapıyorum :) İlk haftayı atlattık hayırlısıyla :)

Melatonin ile yeniden sahneye çıktığımız günlerin bir an önce gelmesi dileğiyle, öpüyorum hepinizi... :)
 
bu foruma yazı yazmayalı çooook uzun zaman oldu, hiç merak etmeyin o kadar kısa sürede olmasa da bizi tekrar bir arada izleyeceksiniz, belki parmaklarımız kaşar peyniri gibi olacak ama biz yine biz olacağız...
 
Gökhan'a hayırlı teskereler diliyorum, iyi yere düştü bugün de yemin etti. Vatana millete hayırlı olsun. Benden önce dönecek. Melatonin de sahnelere bir an önce döner inşallah. Şarkı söylemeyi özledim, 1000 kere söylediğim şarkıları bile özledim tabii ki Melatonin biraderlerimle. Aralıkta görüşmek dileğiyle...
 
Geri
Üst