Ses Kartı Ve Monitör Tavsiyesi(1200 Tl Bütçe)

Cubasede sorun var zannettik ama Line 6 ses kartıyla denediğimizde atıyorum amplitube drive alabiliyoruz.Ama rolandda alamıyoruz.Muhtemelen giriş çıkışlarda bir sıkıntı var f4ten onlara da baktık. sol:1-2 sağ 1-2(2) diye seçili input outputta acaba başka birşey yapmamız gerekiyor mu?
 
Her Vst islemez. Input monitor aktif edeceksiniz. Reverb vs. ile duymaya calisiyorsunuz kendinizi sanirim. Genellikle ses kartlarinin uzerindeki efektler ile yapiliyor. Ayni sorunu ben de yasiyorum vst ekledigim zaman. Ses karti da engelliyor olabilir. Kendi ses kartimda hic denemedim uzerinde hep onboard fx olan kartlarda denedim akustik kayit. Yarin sakin kafayla bir dusunup cozum uretmeye calisirim.
 
Bu arada Reaperda denedim kayıt ederken monitor olarak duyabiliyorum amplitubeu.Sonar X1 de denedim fakat bulamadım nerede olduğunu.Cubasede gösteremiyorum hala
 
Yok onu biliyorum zaten.Hatta diğer ses kartımla işlenmiş olarak duyuyorum.Fakat rolandda duyamıyorum işlenmiş sesi.Reaperda denediğimde duyuyorum işlenmiş sesi .Reaperı da açıkçası çok fazla bilmiyorum kullanmayı ne nerede diye.Olmadı onu öğrenmeye çalışacağım.
 
Geri
Üst