yeni başlayanlara neden kalitesiz gitar idealdir!!?

Evet başlık kalitesiz değil nispeten ucuz gitar iyi midir olmalı belki de. Yani her yeni başlayan 4000 dolara Les Paul alsın demiyoruz ama yeniyim tutamam düşürürüm gerizekalıyım ben diyerek 100 liralık Aria da almamak lazım. İyi ve kaliteli alet size çalma zevki verir, hele de fiyatı makulsa değme keyfime.

Yani yeniyetmeyken önce muhabbeti bayan çirkin kızlarla çıkayım da işi öğreneyim sonra evleneceğim zaman Miss Turkey'i alırım gibi mi düşünüyorsunuz .... hoşlandıysan anlaştıysan flört edersin bir kızla iki taraf da memnun olur, gitar neden farklı olsun?
 
Bende bu kalitasız gitarla başlama olayına uyuz oluyorum.İsteyen kişi istediği gitarla başlarsa bence daha başarılı sonuçlar alınır diye düşünüyorum ben..Ben kursa gittiğimde, e malum klasikle başladık ve o kadar sıkılıyodumki anlatamam..
Ama bakın dimebag'e ..Adam çocukluğunda almış elektroyu eline, zaman geçtikçe ne hale gelmiş..
 
.

arkdaşlar ben gitara yeni bass gitara başlıycam..çok azda olsa elim eketro ve bass gitara yatkın ve seney orta derecede bass çalıp bi kaç konsere çıkmakı bile istyorum.bütcem sınırlı oldugu için su anda bulabildigm en iyi gitar stagg bc 300 ve wasburn xb100 sizin düşüncelerinz ne olur bu konuda?s
 
Başlığı okudum ve direk cevabını yazayım.
Yeni başlayanlarıın çevresinde genellikle satılık kalitesiz gitarı olan insanlar olduğu için bu gitar sana yeter dalgası vardır.Dogruya dogru bizde kakalamaya calısıyoruz simdi =)))
 
İyi enstrümanistin iyi gitarı olmalıdır. İyi gitar şart. Gitardan soğuyup çalmaktan vazgeçenlerin arkasını acıtır o kadar para belki ileride... ancak iyi gitarist olmak için iyi gitar lazım ki kulakları bozuk entonasyon vb. alışmasın.
 
Geri
Üst