Catafalque

Açıkçası beğenmeyeceğim diye korkuyordum ama albüm gerçekten güzel, elektronik soundlar çok fazla ön plana çıkmamış bence (bu da hoşuma gitti tabi). Fakat bahsedildiği gibi Metehan biraz daha geri planda, özellikle seasons'ta belli oluyor bu, sanki albüm daha geniş bir kesime hitab etsin diye özellikle yapılmış gibi. Şimdilik favori parçam Crimson Dust.

Geç oldu ama, güzel oldu. Catafalque'a tebrikler. Konserleri sabırsızlıkla bekliyorum.
 
The Ordeal tam Catafalque'a yakışır bir şarkı... Gitar, davul, bas ve klavye partisyonları diğer şarkılara göre çok daha oturaklı. Herkesin gördüğünden farklı olarak da Metehan'ın vokali bu şarkıda deyim yerindeyse cuk oturmuş.

On numara albüm. Yolunuz açık olsun. Başarılar....

Metal is love, love is metal...
 
Ne beklediğinizi açık seçik yazsanız daha iyi olmaz mı arkadaşlar?

Lütfen yüzeysel eleştirilerden müzik kültürü yerleşmiş insanlar olarak kaçınalım.

Hepimiz cips yiyen insanlarız. Birbirimizi kandırmayalım :LOL:
 
Beğenmemiş olabilir herkes ama yaklaşım önemli.

Zaten yerli gurup, fazla birşey beklemeyin derseniz, cevap olarak yerli eleştirmen (!) pek ciddiye almayın diyebilirler. Çok mattah adamlar sanki yabancı guruplar. Herkesi efsane yapıyoruz milletçe. Yerli adam kazmadır ne yapsa taklittir diye düşünmekten anca böyle sitelere yorumcu oluyoruz hepimiz.
 
açık seçik yazdığımı sanmıştım ama bir daha yazayım. efekt vs. gibi teknolojik olaylar soundu bozmuş. parçaları da biraz vasat buldum. erkek vokalin daha fazla olması iyi olurdu, ama geri planda kalmış.

yerli gruptan çok bir şey beklemek haksızlık derken, yerli gruplarımızın imkanlarının yabancı gruplardan çok daha az olduğunu kastetmiştim.

sonuç olarak, catafalque'da ilk albümden sonra bir düşüş var bana göre...
 
İlk albüm daha bir ayrıydı bilmiyorum belki de ilk olduğu için öyleydi.. :)
Her neyse..İyiler yine de..Severiz.. :p
 
Albümü 2 gündür dinliyorum ..evet albüm gothic olmuş ama gothic olması illa beğenilecek anlamına gelmiyor..Ruhsuz bir albüm,Metehan'ın sesini duymak ne mümkün,parçalar da elektronik öğeler çok fazla yüklü bu da ister istemez beni soğuttu..Albüm aman aman sertlikte değil,ilk albüm gibi bir şey beklemeyin..Sevdiğim 1-2 parça var. The Ordeal ve Crimson Dust ..Sevdiğim bir grup bu albümü beni hayal kırıklığına uğratsa da hep destek tam destek ;)
 
albumu henuz dinlemedim ama zeytinlide izledim catafalque ı ilk kez izledim oldukça begendim yeni albumden çaldıkları şarkıları da begendim ilk fırsatta edineceğim albumu kesinlikle sahneye yakışan bi grup ve çok iyi çalıyolar bir daha da konserleri olursa kaçırmamaya çalışacagım
 
isimleirnicok duydum ilk defa zeytinlide izledim gercekten hariydilar;) saygilarimi sunuyor ve myspaceeeklıorum hehehe
 
yeni albumu ilk albumu aratsada sahne performaslarının ne kadar muhtesem oldugunu zeytinlide bi kere daha gösterdiler.festivalin en iileri arasındaydılar..
 
ortalama bir performanstı. ayrtık uzattıkları için midir müzikleri biraz baydığı için midir, bilemiyorum hayko fanlarından bayağı olumsuz tepki aldılar. catafalque sahnedeyken onları yuhlayan, hareket çeken ve küfreden kalabalığı kınıyorum.
 
Geri
Üst