"Slayer" ve "Slayer2" Vts Plugins

Bu Plugins leri kullanan var mı?
Effectlerde oynama yaptığım zaman aşırı bir dip gürültüsü oluşuyor bunu bir türlü önleyemiyorum...

Herkese Kolay gelsin...
 
Tahminimce RAM ile alakalı. Arkada bir kaç program açıp dene eğer gürültü artarsa kesin olarak bilgisayar real time ses işlerken zorlanıyor demektir.

Ses kartıyla pek alakası yok gibi geliyor bana çünkü benim masaüstü bilgisayarda audigy var onda da bir miktar gürültü yapıyor, notebook var onda da yapıyor.

Gürültü gelmeyen bilgisayar da yoktur sanırım çünkü benim RAM DDR 1gb.
 
ya beyler bende FL studio 3 full kullanıyorumda bu pluginleri nerden buluyosunuz ? eğer küçükse biriniz bana yollayabilirmisiniz yada kaynağı söylerseniz çok mutlu olurum..

şimdiden teşekkürler..
 
Bu forumda böyle yürüyor. Forum kurallarına göz at. Başkasından korsan yazılım dileneceğin yer bu forum alanı değil.

11) Forumda TC Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer yasalarına göre alınması, bulundurulması, çoğaltılması ve satılması suç teşkil eden, telif ve kayıt sahibinden izinsiz üretilmiş "korsan" müzik CDsi, kasetleri ve bilgisayar programı içeren materyallerin satışı/değiştokuşu ve reklamına kesinlikle izin verilmeyecektir. Bu meyandaki mesajlar görüldükleri yerde silinecek ve sahiplerine uyarı verilecektir. Israr edenler siteden uzaklaştırılacaktır

Önceki mesajını ben silmiştim. Israrla bir daha yazdın, cevabı da budur. Başlıkla ilgili "bana da yollayın" dan başka fikirlerin varsa yazmaya devam edebilirsin. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.
 
wareyha, slayer bildiğim kadarıyla bir gitar synthesizer, yani midi klavye ile tetiklenen elektrik gitar sesleri veriyor. Ancak slayer2 yi hiç kullanmadım, canlı efekt de mi işliyor? Yani bahsettiğin gürültü, gitar bağladığın ve efekt açtığın zaman mı oluyor oksa midi ile ttiklediğin notalarda mı? Gitar bağlayınca high gainde oluşan gürültüden bahsediyorsan bunun çözümü daha az gürültülü bir ses kartı edinmek. Ama diğeri için bir şey diyemeyeceğim.
 
Büyük ihtimalle ses kartın kötü olduğu için sinyali tam hesaplayamadan cızırtılı olarak veriyor. FL'nin Ses kartı ayarlarının olduğu Audio Settings ekranında ortada yatay bir bir kaydırma çubuğu var orada milisaniye cinsinden bir değer var o çubuğu sağa doğru kaydırdıkça sesin hesaplanma süresi artacak, tabi buda gerçek zamanlı olmasını engelleyecek ama üzerinde çalışılabilecek bir değere getirirsen sinyal biraz daha düzelir belki.
Birde eğer fazla patern kullanıyorsan onları kapat Slayer'i solo yap öyle uğraş.
 
Geri
Üst