The Blame (istanbul - Heavy/thrash)

B

Berca

Herkese selam!

Uzun bir bekleyişin ardından, sonunda ilk albümümüz Born'u piyasaya sürmüş bulunuyoruz. 3 yıldır süren çalışma ve kararlılığımızın karşılığını sonunda alabildik ve gerçekten gurur duyduğumuz bir iş ortaya koyduk. Toplam 46 dakika süren, 11 şarkılık bu heavy/thrash/melodik (artık adı her neyse) albümün fiyatını belirleyen ise SİZ olacaksınız. İster albümü ücretsiz olarak indirebilir, ister resmi sitemiz veya facebook sayfamızdan ulaşabileceğiniz donate kutucuğundan belirlediğiniz değer karşılığında albümü satın alabilir, ister anlaşmalı müzik mağazasından* satın alabilir veya albümü herhangi bir yerde bulamıyor ve elinizde fiziksel bir CD olsun istiyorsanız, direkt olarak bizimle iletişime geçebilir ve CD'nizi yine sizin belirlediğiniz bir fiyat karşılığında veya ücretsiz olarak tarafımızdan temin edebilirsiniz. Kontrol tamamen sizin elinizde!

Albümü hangi şekilde edinmiş olursanız olun, desteğiniz ve müziğimize olan ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Konserlerde görüşmek üzere!
the Blame

*Albümü şimdilik Kadıköy - Atlantis Müzik'te ve Taksim - Mephisto Kitapevi'nde bulabilirsiniz. Albümü bulabileceğiniz daha fazla mağaza oldukça bu bilgi güncellenecektir.

Cover.jpg


Gerekli linkler:
Album download link
Official Website
Facebook
Myspace
Youtube
Twitter
Bandcamp

Biyografi:

the Blame, 2006 yılında Berca B. Kantarcıoğlu ve Can Talaz tarafından kuruldu. Hemen ardından Onur Altınay ve Bahadır Sarp'ın da katılımıyla kemik kadrosunu oluşturdu ve ikinci gitarist pozisyonuna Oğuz Arslan'ın gelmesiyle de bu kadroyla çeşitli konserler verdi. Beste çalışmalarına ağırlık verildiği bir dönemde gruptan ayrılan Can Talaz'ın yerine gruba dahil olan Aykut Özen ile birlikte, Saints 'N' Sinners'tan tanıyabileceğiniz Deniz Tuncer'in prodüktörlüğünde 2008 Demo isimli demo kaydedildi. Sonraki süreçte tamamen beste çalışmalarına ağırlık veren grup, 2011 yılında ilk albümü Born'u yine Deniz Tuncer'in prodüktörlüğünde piyasaya sürdü. Albümden sonra gruptan ayrılan vokalist Aykut Özen'in yerine kadroya katılan Enver Yılmaz (Thrown to the Sun) ve ikinci gitarist pozisyonuna geçen Alp Tanza (Dexterity) ile grup yeni albüm çalışmalarını sürdürmekte ve konserlerine kaldığı yerden devam etmektedir.

Diskografi:

2008 Demo - 2008
20080919theblame2008dem.jpg


Born - 2011
Cover.jpg





theblameblamelogolu1.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkürler, konserler oldukça buradan da güncellemeler yapacağız. Konserlere de mutlaka bekliyoruz.
 
Bir kaç şarkınızı dinledim güzel sayılır fakat soloları biraz havada kalmış buldum parçalara oturan sololar değiller pek. Biraz daha etkileyici birşeyler yazılabilirmiş. Başarılar ; )
 
İyi iş çıkartmışsınız arkadaşlar. Deniz Tuncer de iyi iş çıkartmış. Aslında Saints n Sinners'a daha fazla yüklenip albüm çıkarsa çok güzel olur. Artık şehir efsanesi olmaya doğru gidiyor. :)

Şahsen ilk demo çalışmanızı da dinlemek isterim.
 
Çok teşekkürler, bu arada özellikle vokaliniz Beyond The Wınd ve The Scarabdaki vokal performansı çok iyi, bu parçaları da özellikle koymanız iyi olur, oldukça da güzeller.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Teşekkürler tekrar. Onlar konserlerin vazgeçilmezleri zaten, yazdığımızdan beri çalmadığımız bir konser olmadı. Uzun bir süre de olmaz herhalde diye tahmin ediyorum.
 
hocam iki şarkınızı dinledim, ritim-bass-davul ve vokal gerçekten harika. ancak sololarda biraz metallica havası sezdim, çok daha özgün şeyler yazılabilirdi. yine de gerçekten güzel iş çıkartmışsınız eğer yer ve zaman uyarsa sizi canlı da dinlemek isterim.
 
Teşekkürler güzel yorumun için. Cumartesi bekleriz, o olmadı Çarşamba günü sahne alacağımız İTÜ Rock Festivali'ne bekleriz. Birkaç konser tarihi daha var, onları da zamanı geldikçe buradan duyuracağız.

Görüşmek üzere
 
Youtube üzerinden albümünüzü zevkle dinliyorum, bence gayet düzgün ve gayet başarılı bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Müzik dünyasında istediğiniz noktaya hızla gelebilmeniz, nice nice yurtiçi-yurtdışı konserleri verebilmeniz ve daha bir yığın yeni albümler üreterek düşlediğiniz tüm atılımları tek tek gerçekleştirebilmeniz dileğiyle.

Tebrik ederim.
 
Geri
Üst