Chali Pickguard

Türk seri üretimi olan pickguard markası. Standart ölçülerde hemen hemen tüm pena muhafazası bulunmakta.

Sürekli üretimi olan modeller:
-Fender Telecaster
-Fender strat
-Fender Squire Strat
-Fender Jazz Bass
-İbanez RG (pena muhafazası ve truss rod kapağı)
-İbanez Jem (pena muhafazası ve truss rod kapağı)
-Gibson Lespaul (pena muhafazası ve truss rod kapağı)

Özel olarak isimli trussrod kapağı üretimleri yapılıyor.
Renk seçenekleri geniş.

Facebook : www.facebook.com/ChaliPickguard
Msn:[email protected]
 
İlan sahibi ile (Alper TUNALI) pickguard için konuşup anlaştık 5 gün içerisinde teslim edilecek dendi.Tamam deyip parayı yatırdım ve beklemeye başladım.Aradan 2 gün geçtikten sonra bana "Daha para yatmamis" diye bir mesaj gönderdi.Bunun üzerine elimdeki dekont bilgilerini ve hesap numarasını mesaj olarak attım.2 gün sonra şöyle bir mesaj geldi"Tamamdir bn yanlis gormusum :) iki yatan parayi bir anda tek kisi yatirdi diye gormusum:)" .Tamam buraya kadar pek bir sorun yok aslında var ama yok diyelim.Aradan 5 gün geçti mesaj atıyorum arıyorum ulaşamıyorum.10 gün geçti aradım mazereti şu oldu"ortağımla problem yaşadım en kısa zamanda halledicem" tamam bu da kabul edilir bir iki hafta sürekli aradım ya ulaşamadım ya da şöyle bir mesaj ile karşılaştım "şuan sınavdayım çıkınca arıycam" "hastanedeyim" gibi... Neyse sürekli aramalarım sonucu pickguard tam 2 ay sonra elime ulaştı, ulaştı ulaşmasına ama hatalı kesilmiş halde...Bu arada şunu da belirteyim ilk konuşmamız sonunda yapılacak pickguardın tam uyumlu olması için benden pickguardı tarayıcıda taratmamı istedi bende taratıp gönderdim.Pickguard elime ulaştığımda aradım açmadı mesajla durumu anlattım pickguardın hatalı olduğunu falan savunma şöyle "bana tarama dosyası ulaşmadı"... Unutmadan bana geç gönderme durumunu telafi etmek için bir pickguard daha göndermişti o da uyumsuz :) Bana gönderdiği her iki pickguardı iade ettim paramı geri yatıracaktı ama hala yok :) ... Neyse uzatmayayım benim böyle bir alış verişim oldu hem zaman kaybı hemde para kaybı...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Merhabalar Alper bey haklisiniz gecikme yasadik boyle bir sekilde fakat bahene degil gerek saglik problemlerim gerekse okulumdaki yogunluktan dolayi bir iletisimsizlik yasadik bundan dolayi sizden ozur dilerim. Bu sebepten oturu size 2. Bir strat pickguardi gonderdim. Para iadesi icin ben eft talimati verdim eger para ulasmadi ise tekrar gonderirim sikinti olmaz size uyumsuzluk yasadiginizda direk o gun icerisinde bir adet daha gonderim yapacaktim bunu belirttim size. Hatta pickguardlarin sizde kalmasini belirttigim halde bana geri gonderim yaptiniz. Gercekten kusura bakmayin. Para iadesi olarak size tekrar gonderim yapacagim.
 
çok yanlış bir tutum. madem bir ürün satişi yapiyorsunuz prestijinize dikkat edeceksiniz.. ne demek bir pickguard için iki ay alıcıyı bekletmek, para iadesi yapmamak.. bunun açıklaması olmaz.. bir siteden alişveriş yaptiğimizda, veyahult bir müzik mağazasindan alişveriş yaptiğimizda hastanedeydim okuldaydim diye gerekçeleri kaçımız duyuyor..
 
Geri
Üst