Sakarya Buluşması

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet Sakarya'da bulunan arkadaşlar biz de bir ara buluşma düzenleyebiliriz, pitch-dark bu arada teşekkür ederim olmazsa Ankara'ya gelirim artık gelirken mesaj atarım karşılayın beni daha önce Ankara'ya gelmedim kaybolurum sonra :D
 
sakarya sakarya duy sesimi sizin oralarda gargara diye bi grup varmıs meger ve ben onları cok sevdim ve onlara ulasmak istiyorum yardımı dokuncak varsa özel mesajdan bana ulassın lutfen ;)
 
Arkadaşım, gargara ciddi anlamda fiyasko bi grup, canlı dinledim onları, hatta gruptakiler arkadaşım olduğundan sürekli dinlemek zorunda kaldım bir ara. İki tane rezil ötesi şarkıları var; biri beter oldum(harbiden beter bir şarkı), diğeri dayanamam(şarkıya dayanamadım).
Sanırım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.
 
Selam,Gargara grubu olarak ben şahsen bir buluşma olduğu vakit gelmeye çalışırım.İzmitteyim grubta ben hariç herkez sakaryalı.Ayrıca 2 haftaya kadar konserlerimiz başlıcak.Beste+ turkRock coverlar mevcut.
Buluşma olamasa bile konsere bekleriz orda buluşurz.))
 
ey HAFIZlar cümleten selamünaleyküm :roll: abiler ablalar arkadaşlar uçan kuşlar sakarya nehri duyun lan sesimi.. güzel sakaryanın güzel rakçıları bi buluşalım bieh... varsa benim gibi düşünen başka birileri ayarlayalım bi buluşma.. sapanca'da rakı balık yapalım. 'rakı balık mı ayy çok banaaaal' diyen varsa sölesin bişiler tüm tekliflere açığız.hümanistiz bi yerde. evet sakaryalı rakçılar parmak kaldırsın bakem!!
 
bende sakaryadayım ama toplu buluşmaları hiç bi zaman tasvip etmemşimdir.lakin benle tanışmak isteyen arkadaşlar da varsa kapım her zaman açıktır.buluşur arkadaş oluruz.
 
Geri
Üst