ping pong vst/dxi

ping pong delay plugini arıyorum. bir çok stereo delay plugini buldum ancak gerçek bir ping pong efekti içermiyorlar (bazılarında ping pong parametresi olsa bile) gerçek ping pong efektinden kastım hardware synthsizer'ımın delay tipleri içerisinde ping pong tipi var. sese bastıktan sonra stereo delay'dan farklı olarak (mono delay gibi) aynı ms aralığında delay verse bile delayi bir sağa bir sola yolluyor oluşu. vst olarak bunu yapan bir plugin bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
100% olmasada iyi bir sonuç buldum. ihtiyacı olabilecekler için açıklamaya çalışayım. http://www.kjaerhusaudio.com/products.php
classic delay. diğer serilerinide tavsiye ederim. flanger ve reverb' i başarılı denediklerimden. free' ler. delay plugininden ping pong elde edebilmek için input pan' ını tam sağa yada sola dayayıp ping pong switch' inide açınca temiz bir ping pong delay geliyor. en büyük eksisi parametrik değer girişi yapılmıyor. düğmelerlede 300ms 600ms vb bir değeri tutturmak mümkün değil. bunun içinde (sonar kullanıyorum) vst adaptor configuration' dan bu vst'nin propertie'lerine girip "configure as tempo based effect" thickini işaretleyince tempo based oluyor ve plugindede sync işaretlenince delay time'ı direk parçanın tempo'sundan alıyor.
 
Geri
Üst