Yalınayak

Grup dağılalı 1 sene oluyor nerdeyse kim toplıyacak grubu.hadi bakem ben zaten izmirdeyim,nasıl geleyim oraya işi gücü bırakıp diğerleri nerde hiçbir fikrim yok,iyi gruba senle devam edelim,olmadı.Yani özet olarak;Bitti,sonlandı,geym ovır olduk.Yalınayak geldik,yalınayak dönüyoruz.
Şaka bir yana çok teşekkür ederim,Evil cats gitar vokal.Gerçekten ben bu foruma bakmayalıda çok uzun zaman oluyor,tesedüfen 7 ay sonra baktım ve sizin mesajları görünce cevap atmak istedim.
 
yalinayak demiş ki:
Geri dönmek pek olanaklı gözükmüyor.Hayat hepimiz için çok değişti.Sanırım büyüdük ama Yalınayak bize çok şey öğretti.Ben şimdi bir mermer fabrikasında üretim şefliği yapıyorum.Onursalla görüşmüyorum,diğer elemanlarlada öyle işin garibi insanı hayatta bu kadar tutkusu varken birşeyleri neden yarım bırakmış olması garip ama yinede bunca zaman sonra unutmamanız Yalınayak güzel birşey teşekkür ederiz.Olumlu olumsuz herşey için.

Yiğit sana katılıyorum ve özledik hem seni hemde Yalınayağımızı...
 
Saol bende seni ve Yalınayakı özledim.

Ağlıyacam şimdi lan Yaseminin penceresi gibi oldu.Senlede bayadır görüşemiyoruz.Onursal benim azimli,zeki arkadaşım,sanada teşekür ederim herşey için.
 
Geri
Üst