Manyetik Rengi Değiştirilirmi ?

reklamcılardan üzerine istedigin renk folyo kestirebilirsin ... . birebir ebatlarda üst kapagın şeklinde kestirir yapıştırırsın .. boyayı akıtman söz konusu olursa çok çirkin bir görüntü olur ..
 
Manyetik kapağı da alabilirsin de hem pahalı hem arayıp bulman lazım. Allparts, stewmac falan oralardan alabilirsin. Ya da fosforlu kalemle girişebilirsin.
 
Sprey boya işine bende sıcak bakıyorum.Fakat piyasada bulunan sprey boyalar genellikle akrilik esaslı dolayısıyla boyanın kemikleşme(tam kuruma) süresi biraz uzun sürüyor.Selülozik boya ile daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hocam boyanacak şey plastik olduğu için sentetik esaslı boyalar iyi olur, aslında pek de farketmez, oto boyası ile çok güzel sonuç alınır.
 
Ben kuruma açısından bakmıştım olaya..Akrilikte ilk etapta kuruymuş gibi görünse de biryerlere uzun süre temas ettiğinde boyada çökmeler yada buruşma görülüyor.(Belki de ben kalın bir kat attığım için olabilir)
Bu arada aklıma model boyaları geldi.Maket araba,gemi vs. boyama işleri yapanlar falan var onların kullandıkları boyalar kullanılabilir.
 
Sprey ya da baska bir boya bence sakat is usta .. İcine gider falan cöker manyetik .. En saglamı renk folyo veya manyetik kapağı diye düsünüyorum .
Söyle birsey de olabilir . Gitarı luthier'e götür. Veya servise.. manyetiğin üstünde takılı olan kapağı cıkarttır . Sonra onu sekilli boya falan sonra yeniden taktır .. Boya düsünüyorsan ancak öyle olur bence ..
 
renkli paf pro bulamamdan ötürü manyetikleri full simsiyah yapmayı düşünüyorum :)gitar beyaz.. siyah beyaz değişik hoş durur diye ümid ediyorum :) durur durur :)
 
Geri
Üst