Funk Ltd

SON DAKİKA GELİŞMESİ!!!

biziz işi gitaristimiz can'ın fedakarlıkları sayesinde iptal olmadı(artık yılan hikayesine döndü ama son durum budur,DEÐİŞMEYECEKTİR-doğal afet,kaza vb vuku bulursa onu bilemem tabi.

yani demem o ki:

pazar öğlen kuğuluparktaki konsere ilaveten
funk ltd. 29 mayıs pazar 21:00'da BİZİZ'de
 
Ne kadar sizi izleyememiş de olsam tüm aksiliklere rağman iyi bir konser geçirdiğinizi umuyorum tarz farkımızdan dolayı aynı sahneyi paylaşma olanağımız pek olmayacak gibi görünse de sizlerle aynı organizasyonlarda bulunmayı isterim.
 
Saolasın allura. Yahu iyidi güzeldi de in cin top oynuyodu o saatte. Keşke daha erken başlayabilseydik.

Daha erken saatlerde de Kuğulu Park hadisesi ses sorunlarından dolayı olabileceği kadar olamadı, ama yine de çeşit çeşit insana çalmak hoş oldu, şahsen yine olsa yine yaparım.
 
frank'in duyurusuna ek:
mekan gölbaşında bizim çatı olacak.
giriş 45YTL,limitsiz içki artı kulaklarınızdan taşasıya yemek dahil buna.
hani site müdavimi aaal'li vardır,görür de gelmek ister yazayım bari bunu da.ayrıntı isteyen özel mesaj atabilir bana.
 
Uzun zaman oldu, forum da tozlanmış.

Yarın sessizliğimizi bozuyoruz arkadaşlar. Herşey yolunda giderse yarın, yani 13 Temmuz günü saat 22:00'ye doğru Replik'te sahne alacağız. E malumdur ki herkesi bekleriz.
 
Bu Funk Ltd saman altından ne kadar çok su yürüten bir grup yahu :)
Ne zaman replik'de program ayarladınız da ne zaman iptal ettiniz.Bu arada var mı rep. da yeni şarkılar eklenen.
 
biz etmedik onlar etti wala.
bi yerden tekrar başlamak gerekiyodu ama bugüne kısmet diilmiş, gelişmeleri takip edin dönücez eninde sonunda öyle ya da böyle,kurtuluşunuz yok bizden :D
 
Selamlar!!

Selam tum Funk Ltd. ailesine;
arman;saklıkentten bu yana cok zaman gecti beraber bi konser daha yapalım olmadı ramazan icinde olsun insanlar biraz eglensin;sana ulasabileceim bi msn veya tel nosunu ozele mesaj atarsan sevinirim...Bu arada bar programına baslamıyo musunuz? Bi ara goruselim

Huseyin - Funk a'la Turka (Solist)
 
sağlam grup... bu memlekette az sayıda insanın göze alabileceği meşakkatli bir işin altına girmiş vaziyetteler.. bir kez izlemiştim tenedosta o zaman gördüğüm sağlam repertuar, çekingen hornlar ve kötü ses sistemi kombinasyonuydu.. daha sonra bir kez de stüdyoda dinledim, kat kat iyiydi.. bu adamlar da anahtarı bulmuş, kafa muhabbet kim varsa toplamışlar.. o pozitif elektrik ve arkadaşlık havası elzemdir bence amatör grupların uzun süre yaşayabilmesi için.. gerisi de zamanla iyice oturur zaten.. iyi çalıyorlar, doğru bi hedefe kitlenmişler.. umuyorum ve sanıyorum ki beraber tıngırdamak da nasip olacaktır tez zamanda.. selamlar hepisine..
 
kamuoyuna açıklama:

bir süredir bar pavyon işini sallamış, soul ve funk'ı bırakmadan ama daha bi asit caz-triphop-downtempo sularında harbi "cover" yaparak kendi halinde takılmakta olan funk ltd. armanın çeşitli nedenlerle ekipten ayrılması, canın viyana benim de kopenhaga gidiyo olmamız nedeniyle birkaç ay önce dükkanı kapatmıştır.

belki bi gün tekrar açılır dükkan, hem de daha düzgün bi isimle; bilinmez tabi.

bugüne kadar ilgilenenlere, dinleyenlere, bilhassa da herhangi bi şenlik, park ya da bar ortamında yerinde durmayıp hoplayan-zıplayan-göbek atanlara teşekkürü bir borç biliriz.
 
Geri
Üst