Funk Ltd

FUNK n BLUES NIGHT!!! 22 nisan cuma ... saklıkent ankara

FUNK n BLUES NIGHT!!! ... 22 Nisan Cuma ... -Ankara- Saklıkent mainhall
Kapı açılış 20.30 -------
Bilet 7,5 YTL (ilk içki dahil), bira içerde 3.5 ytl
Gruplar : FUNK A LA TURKA, SOUL PROJECT, FUNK LTD.
 
yer: gölge pub
zaman: ne bilem lan ama cumartesi mekan tıklım tıklım dolu

agk o gün pub'da dj. takılıyor kafasına göre. müşteri de pek bi kıllı. ne çalsan dönüp bakıyor beğeniyor sırıtıyor beğenmiyor somurtuyor. agk hdd de "funk ltd" yazan bir folder buluyor, kim lan bunlar diyor. kulaktıktan dinleyip anaaa len bu hakiki funk ltd bu bizim frank'in sesi diyor. çalan şarkının ardından veriyor funk ltd'yi. o çok bilen müşteri/dinleyici güzel güzel sırıta sırıta dinliyor. kayıt da fi tarihinden kalma ve acayip boktan ama eq biraz kurcalanıyor hallediliyor. her neyse şarkının sonunda agk lak lak yapcam diye fade outı kaçırıyor ve frank'in "saolunnnn saolunnn funk limıtıd" nidalarıyla pub inliyor. müşterilerden bazıları "anaa bunlar türkmüş" derken diğerleri de sesin nereden geldiğini anlamaya çalışıyor böylece funk ltd gölge pub'a ilk adımını da atmış oluyor... lafın kısası funk ltd. hakikaten güzel çalıyor...
 
zamanında olympos'ta o kayıtları gölge'nin en bir yakışıklı siması vedat chili peppers'a vermiştim de adam bir kenara koymuş demek ki. kısmet gölge pub'aymış. :)
 
eheheh bugün de çaldım arkadaşlar, süleyman bağcıoğlu'nun arasında. bir ablam vardı hayli alımlı, coştu deliler gibi dans etti sonradan anladım abla uçmuş funk ltd'ye özel bir dans değilmiş yani:)
 
cuma olması hakkaten de süper olay olmuş ya :dans ne güzel hem cumartesi sabahları 8.40 dersim yok! :D
 
evet evet hatta artik limbo için daha bir hazırlıklı olmalıyız.
saklıkent'tekilere özendim ben de pankart olayına giricem, girdircem.
 
saklıkent konseriniz başarılıydı. seste sorun çıktı biraz galiba ama atmosferi etkilemedi. baya eğlenenler vardı. vokalinizin sesi çok güzel. şarkılar da süper, herkes çok iyiydi, özellikle tromboncu.
 
ŞOK GELİŞME!!!

ufak bi aksilik çıktığından cuma programına bu hafta diil önümüzdeki hafta başlıyoruz.
limbo sopalarınızı kullanmak için bir hafta daha sabredin lutfen.bu arada sizler de boş durmayın daha çok pankart yapın,funk ltd. dummy'de izlenir gibi bişeyler yazın mesela :D
 
ehehe harbi pankart kasilabilir ama guzel yazi gerek azizim..

ben seyirci tayfasiyla bi kulis yapayim, belki guzel biseyler buluruz :|
 
pankartları hazırlayın bayrak-flama-tişört ve şapkaların siparişini verdik, piyasaya sürücez yakın gelecekte :D
bu yaz modasına funk ltd. merchandise ürünleri damgasını vuracak.
 
Geri
Üst