Nanik Atak

Nanik Atak
nanik_logosmall.gif
nanikyenikadroenson.gif


Vokal, gitar ve armonikada - Uygar SAKARYA
Bas gitar ve klavyede - Bugatay ALTINKUM
Davul, perkusyon ve geri vokalde - Tolga PALAOÐULLARINDAN

web: www.nanikatak.com
email: [email protected]

Demo:

2006 Demo Parçaları:

>Nasıl Olmaz
>Neden Hala
>Döner Miydin Geriye

Kısa Tarihçe - Nereden çıktı bu grup?

Aslında grubun kuruluşu 2004 ün Nisan ayında Tolga'nın çalıştığı işten ayrılarak Tunç'un çalıştığı firmada işe başlaması ile gerçekleşti. Tanışıp birbirlerinin müzikle ilgilendiklerini anladıktan sonra yaklaşık bir buçuk aylık bir dönem süresince Tolga'nın yoğun ilgisi ve ısrarlarına rağmen Tunç konuyu çok da ciddiye almadı ve Tolga'yı kibarca geri çevirdi.

Elbette Tolga'nın o dönemde bilmediği durum Uygar ve Tunç'un bir yandan, yana yakıla kurmak istedikleri grup için bir davulcu aradıklarıydı.

Sonunda Tolga'nın "Bir ara bir çalışmanıza gelip dinleyeyim, hatta müsait olursa size eşlik edeyim." ve Uygar'ın da "Olum ne oldu sizin şirkette çalışan çocuğa? Çağır bir gelsin bakalım ona da, ne kaybederiz?" ısrarlarına dayanamayan Tunç, Senkop Müzik'in Tünel/Kuledibi'ndeki prova stüdyosunda bir prova zamanı alarak, o dönemden günümüze kadar olan yolculuğun ilk adımını atmış oldu. Devamı...
 
sitedeki parçalar gerçekten güzel olmuş...

soundları çok iyi geliyor... album için için studyoya girilğinde çok daha iyi olacaktır...

şimdiden başarılar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Çok yakında yeni demomuzu dinlemek ve beğeninizi/eleştirilerinizi bize iletmek üzere web sitemize bekliyoruz. Şayet ziyaretçi defterimize e-posta adresinizi bırakırsanız grubumuzla ilgili tüm gelişmeleri posta kutunuzda bulabilirsiniz.
 
çok etkilendimm...moralim düzeldiii...hala iyi şeyler yapmak isteyen müzisyenler var...ne güzel bi şey...takip ediyorum sitenizi ,forumu...başarılar...ankara ile ilgili planlarınız var mı acaba?
 
Çok başarılısınız ancak arakada bir klavyenin eksikliği hissediliyor. Şarkılarda akustik gitar kullanıldığı için biraz dodurulmaya ihtiyacı var.

Bestelerdeki müzikaliteye şapka çıkartıyorum. Besteler çok güzel. Türkçe çok güzel oturtulmuş.
 
Çok teşekkürler arkadaşlar.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Sizlerden bu şekilde olumlu ve destekleyici yorumlar aldıkça çok mutlu oluyoruz.

Çok yakında sitemizde diğer bütün bölümleri bir süre offline ederek yeni demomuzun kayıtlarını beğeninize sunacağız. Şu anda grubun yapması gereken tüm aşamaları gerçekleştirdik ve mixajının bitmesini biz de heyecanla bekliyoruz. Yeni demomuz çok yakında online olacak.

Şayet ziyaretçi defterimize birşeyler yazmaya vakit bulursanız çekinmeyin. Zira doğru mail adresi giren ziyaretçilerimize bu tip haberleri bülten şeklinde gönderiyoruz.

Yukarıda var ama tekrar etmekte fayda var www.nanikatak.com

Sevgiler.

Nanik Atak adına,
nostromo
 
Demo Mixleri Tamamlandı.

Merhaba,

Demomuzun mixajı tamamlandı ve önümüzdeki hafta sonunda mastering aşamasının da biterek parçalarımızın son haline gelmesini umuyoruz.

Önümüzdeki hafta sonunda sitemizi ziyaret ederek parçalarımızı dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

Nanik Atak Adına,
nostromo

önemli not: mevcut kayıtlarımız halen online. hatırlatmakta fayda var. 2006 demomuz için haftaya sitemize bekleriz.
 
Nanik Atak 2006 Demosu Online

Merhaba,

Bir süredir sizlere söz verdiğimiz, ancak bir türlü çalışmalarımızın yoğunluğundan dolayı sitemizde yayınlayamadığımız 2006 demomuz nihayet online.

Ve dahası;

Çok yakında Nanik Atak'ı canlı performansı ile izleyebileceksiniz.

Detaylar ve haberler için sitemizi takip edebilir, demomuzu oylayarak da bize çalışmalarımızda dikkate alabileceğimiz yorumlarınızı iletebilirsiniz.

Müziğiniz bol olsun.

Nanik Atak adına,
nostromo

www.nanikatak.com
 
Nanik Atak - Nasıl Olmaz Demo TurkRock Demo bölümüne eklendi

Merhaba,

Nasıl Olmaz parçası artık TurkRock Demo bölümünde.

Sevgilerle.

Nanik Atak adına,
nostromo
 
Nanik Atak atak yapacak mı?

İnşallah LostLife. Biz de atak yapmayı planlıyoruz ancak mevcut şartlar içerisinde daha erken bir atak yapma şansımız olur mu bilinmez. Bekleyip göreceğiz. Çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sevgiler.
 
Geri
Üst