Beyler Bana Bilgi Lazım.

P

PlayBack

S.a beyler elektor gitar işine acayip derecede merak saldım. Çok merak ediyorum ve sizden bir kaç konu hakkında bilgi istiyorum.

1) İlk önce bizim buralarda pek fazla gitar satan yer olmadığı için http://www.do-re.com.tr bu siteden sipariş vermeyi düşünüyorum. Sizce bu ne kadar doğrudur, bu siteden daha önce gitar almış veya sorunları olan arkadaşlarımız varmı.
2) Ben daha elime gitar bile almadım. Sizce nasıl bir gitar almayım. Bütçem 500 tl.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
buradaki elektro gitar' ın sesini beğeniyorum mesela. Rock türü olabilir.
 
Greenday tarzında çalacaksan ve eğer paraya kıyabilirim dersen Billie Joe'nun gitarından alabilirsin. Eğer sadece punk çalacaksan sg modellerine bak. Bende sg var 8 nisandaki konser repertuarımızda bu şarkı var gayette iyi gidiyor benim gitarla.
 
Daha önce eline hiç gitar almadıysan ilk önce 250 300 e başlangıç gitarı al derim.
Cort ve İbanez'in ucuz başlangıç gitarı var. (grg170dx-grg270dx-cort g210-g254-260 vs )
İşini görür.
Başlangıç için 500 liralık bir gitar almana gerek yok diye düşünüyorum.Paran cebinde kalsın uygun fiyata başlangıç gitarı al onu parçala parala sonra alırsın üst seviye bir alet :)
Sen beğendiğin veya kesin olarak almayı düşündüğün gitarların linklerini at bakalım yardımcı olalım sana.
Kendini geliştirdikten sonra da 800 1000 liraya çok çok iyi bir gitar alabilirsin.
Tabiki ampli de alacaksın elektro gitar için ufak yollu 100 200 tl aralıgında sahibinden.com da bulabilirsin(randall rg15rxm - marshall mg10 cd - 15 dfx vs vs.)
Do-re alışveriş yaptım.Hiçbir sorun olmaz.Sipariş verdiğin ürünü sorunsuz bir şekilde alırsın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
o fiyattaki çoğu gitar aynı kalitededir dostum, belki ilerlettikçe daha sert şeyler çalmak isteyeceksin olabilirsin bu yüzden ton yelpazesi diğerlerine göre daha geniş bir gitar almanı tavsiye ederim. HSH manyetik dizilimli bir gitar almanı öneririm, sabit köprü almanı şiddetle tavsiye ederim. (floyd rose lu gitar alacaksan paraya biraz kıyman gerekir ki başlangıç için gerekli olduğunu düşünmüyorum) bana kalırsa do-re müziğe gidip bire bir konuş bu özellikteki gitarları bana önerin de öyle seç, oraya kadar gitmişken zuhal müziğe de girip sormanı öneririm hiç değilse bir sorun çıktığında seni muhattap alacak insanlarla iş yapmış olursun. ve mutlaka almadan önce gitarı eline al boş boş vursan bile dene. içine sinsin alırken.
 
do-re magzasına gidemem bana uzak kalıyor. Buralarda hiç bir yer yok.Fazla haraketli şarkı sevmem Heavy metal gibi daha cool tonlar daha güzel geliyor bana.
 
Geri
Üst