in between

kilink split çıktı!!

in between hails from izmir and plays passionate emo/hardcore in the vein of planes mistaken for stars, yaphet kotto and reversal of man at times. 2 tracks of pure explosive outrage of frustration. kilink is the new hope of agressive punk rock from izmir, also doing 2 tracks. touching the ever important topics of relationship, while blending their heatfelt aproach with youthful vitality. this cd-r is limited to 100 handnumbered copies, and 10 copies come with special edition yellow sleeves. this is a co-release between ghetto records and a.m.a. records.

www.ghettorecs.net
www.amatapes.cjb.net

split'in koyulduğu yerleri de en kısa zamanda bildireceğiz. sevgiler.

www.myspace.com/inbetweenband
 
hımmmm sizinle ARDA( bilmeyenler için söylüyorum ghetto records sahibi çalışanı emekçisi her şeyi ) sayesinde tanıştım bütün yıl istanbulda "bak olm böyle bir grup var bak kesin dinle "filan dedi bende ısrarla dinlemedim. :LOL: sonra dün arda ile konuştuk bandollü bir olay olcakmış
herhalde.proje içinde finlandiyalı bir grup var galiba (zorla bizede albüm basıyordu zor ikna ettim sonra olması konusunda :p )neyse demeye çalıştığım dostumdur diye demiyorumm bu adam size bayılıyor .,sizin için çok uğraşıyor ve eminim güzel işler ortaya çıkacak. yarın sizin ve diğer gruplar için kültür bakanlığından badrolleri bile ben alcam(eğer kargoda bir aksilik çıkmazda demolar kayıtlar elime geçerse).umarım her şey güzel olcak sizin için.bir gün biryerlerde karşılaşmak dileğiyle...bol şans
 
In Between'den Emre Aksoy ve Murat Can ile yapılan röpörtaja aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

http://spaces.msn.com/members/thcoki/Blog/cns!1p4ZVGv8yaUcxUsR-xg_stxA!325.entry

sevgiler.
 
selftorture ( ankara )
since yesterday ( ankara )
in between. ( izmir )
dharma ( izmir )
kilink ( izmir & eskişehir )

8 ekim cumartesi/saat : 14:00/giriş 6 ytl + 1 bira/opus bar ( alsancak/izmir )

adore organizasyon. www.studioadore.com

ps : opus bar alsancak gazi kadınlar sokağında bulunmakta.
 
afis0dm6mu.jpg
 
konsere gelen ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkürler. burak , can , berke , selin , sencer , çağrı , gülce , doruk , efe , deniz ve orçuna da ayrıca teşekkürler. sevgiler.
 
bab'lar herşey için teşekkürler. bize güzel izmir'in güzel insanlarıyla tanışma fırsatını sundunuz.konserde,organizasyonda,sizlerde harikaydınız.en yakın zamanda tekrar kavuşmak temennisiyle.sevgiler ankara'dan.
 
tebrikler.konser anında çağdaş'ın yaşadığı aksaklıklara rağmen gayet güzel bir performanstı.başarılarınızın devamını diliyoruz...
 
Biliyorum biraz rötar yaptı bu mesaj ama İzmirden erken ayrılmak zorunda kalmamıza raamen bize muhteşem bir haftasonu yaşattınız ve gerçekten herşey çok güzeldi!! ayrıca buraktan aldığım bazı duyumlar beni çok heyecanlandırdı umarım konuşulduğu gibi olur herşey. sizleri seviyorum! herşey için tekrar çok çok teşekkürler!
 
heaven in her arms ( japonya ) split çıktı!!!

evet aynen öyle oldu. bizler çaldık ghetto records bastı ve dağıtıma başladı. spliti bu hafta içinde [email protected] adresinden isteyebilirsiniz. split'in konulduğu her nokta zaman içerisinde duyurulacaktır. ayrıca split'de bulunan bize ait 3 şarkıdan 1'i olan "yeni çağın sessizliği" için www.myspace.com/inbetweenband adresine , japon emo/screamo grubu heaven in her arms'ı dinlemek içinse www.purevolume.com/heaveninherarms adresine gidiniz. sevgiler.
 
ve bab'lar 2.kez ankara'yı sallamaya geliyor:

-in between(izmir)
-since yesterday(ank)
-the next highway(ank)
-durak(ank)

tarih:12.kasım.2005
mekan:replik bar(çevre sok/manhattan yanı)
ücret:6 ytl
kapı açılış:14 00
 
heaven in her arms split şimdilik studio adore ( izmir ) , room ( istanbul ) ve xact ( bodrum ) de var. yeni yerlere koyuldukça buradan haber vereceğiz. izmir dışı siparişleriniz için [email protected] adresine mail atmanız yeterlidir.
 
konser ve daha fazlası!

tarih : 31 ekim pazartesi
saat : 20:00
giriş : ücretsiz
mekan : the pub ( gazi kadınlar sokağı )

not : party'ye girişte kostüm , makyaj vs. mecburidir. neden? çünkü cadılar bayramı.
 
29/10/2005@opus bar / izmir / vocal cords , kaygan zemin & dar-ül efkar
31/10/2005@the pub / izmir
12/11/2005@replik / ankara / since yesterday , next highway & durak
 
Geri
Üst