Vox Tonelab Ex Mi Yoksa Zoom G7.1ut Mi?

bence zoom g7 ama kişiye göre değişebilir deneme şansın varsa mutlaka dene ikisinide şansın yoksa ve 2. elini aynı paraya alacaksan zoom g7 yi al
 
sayın ilgili,
g7 kullanıyorum ve prosesör kullanmayı bilen icin en iyi prosesor bence.. tonları hakkında sorularınız olursa seve seve cevaplarım

imza,prosesör kullanmayı bilmeyen ve kendi icinde çelişen adam.
 
G9. 2tt kullanıyorum, süper cihaz. G7 de öyledir eminim, aynı teknoloji nasılsa. Vox ta iyi marka ancak her iki markanın cihazları farklı arayüze sahip. Beğendiğini alabilirsin. Sonuçta adı sanı olan markalar. En iyisi video değerlendirmelerini seyret. Ben G7 derim.
 
Zoom G7.1ut. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum, g9.2t'ye göre biraz daha soğuk kalıyor ancak tek tüplü olmasına rağmen çok pro tonlar almanız mümkün, hem amfi ile hem de direkt USB ile. Tavsiye ederim.
 
Şahsen bir süredir sıfır POD HD300 almak için bekliyordum (iki ay beklemişimdir herhalde), fakat stoklarda bulamadığım için sonunda sabırsızlıktan Zoom'a yöneldim. Beni bir süre idare etsin mantığıyla isteksiz ve önyargılı olarak prosesörü satın aldım ama şu an iyiki de almışım diyorum. POD HD nasip olmadığı için kıyaslama yapamayacağım, POD HD çok iyi bir prosesör fakat fiyat olarak Zoom'un piyasası ülke şartlarında oldukça uygun araştırdığım kadarıyla ve kullanım kolaylığı, sahip olduğu özellikler ve ton kalitesi beklentimi umduğumdan fazla bir şekilde karşıladığı için ileride satıp HD almayı hiç düşünmüyorum. Bozulmasın yeter.
 
Geri
Üst